Παρουσία του Υφυπουργού Υγείας, ο Σύλλογος Φίλων Αστρινών και Θυρεατών πρόσφερε υγειονομικό υλικό στο Κ.Υ Άστρους (pics,vid)

Σάβ, 23/05/2020 - 16:40
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμανη, ο Σύλλογος Φίλων Αστρινών και Θυρεατών έκανε προσφορά υγειονομικού υλικού

Παρόντες επίσης στην διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος κ. Καμπύλης, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα Περδικάκη, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλους του Συλλόγου κ. Δαλιάνης, ο πρόεδρος του Άστρους κ. Μπάρλας μέλη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους και εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας.

Ο υφυπουργός μίλησε επιτυχημένη στρατηγική που έχει ακολουθήσει η χώρα μέχρι σήμερα όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καταδεικνύοντας την μεγάλη αρωγή που έχουν σε αυτή την προσπάθεια και τα Κέντρα Υγείας.

Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους Πηγή Περδικάκη,ανέφερε ότι το Κέντρο Υγείας είναι σε πολύ καλό δρόμο και προετοιμάζεται για τους θερινούς μήνες που οι απαιτήσεις αυξάνονται. Επίσης ευχαρίστησε τον υφυπουργό Υγείας την στήριξή του και για τις προσλήψεις που έκανε το Υπουργείο με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας.

Η κυρία Αρβανίτη κατά την παράδοση του υλικού ανέφερε ότι αυτή είναι μία συμβολική δωρεά στο Κ.Υ Υγείας θέλοντας με αυτό τον τρόπο ο Σύλλογος να βοηθήσει όσο μπορεί.

Θέλουμε ο Σύλλογος να κάνει τέτοιες κινήσεις συμπαράστασης. Ο Γιάννης ο Δαλιάνης είναι ο σύνδεσμός μας και εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε όπου μπορούμε.

 

Τέλος ο κ. Δαλιάνης μίλησε για την προσφορά τονίζοντας ότι ο Σύλλογος μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην προβολή του δήμου.

Στην πορεία έγινε ξενάγηση του Υφυπουργού και των παρευρισκομένων στο isobox

 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio