Παρέμβαση Σκαντζού - Θέλει να τοποθετηθεί στο ΔΣ για τον δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου

Σάβ, 11/06/2022 - 11:32
Image

Μετά τις επώνυμες αναρτήσεις του πρώην δημάρχου Γιώργου Δαλιάνη, σχετικά με τις καθυστερήσεις στις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητο να γίνουν στον δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου στο ύψος της Ραχούλας όπου συμβαίνουν δυστυχήματα και σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας ζητεί να παραβρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, προκειμένου να αναπτύξει τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την οδική ασφάλεια του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά και να πληροφορηθεί από τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη αν ο κ. Γιώργος Δαλιάνης τον κατονόμασε ως υπεύθυνο.

 

Στην επιστολή του ο κ. Σκαντζός αναφέρει:

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

 

Ήταν στις προθέσεις μου, στο τέλος του εξαμήνου από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αρκαδίας, να επισκεφθώ τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Αρκαδίας για να παρουσιάσω τον απολογισμό του πρώτου εξαμήνου, την εξέλιξη των συνεχιζόμενων έργων και τον προγραμματισμό των δράσεων της Π.Ε για το επόμενο εξάμηνο.
Δυστυχώς όμως, ο προγραμματισμός μου πρέπει να επισπευσθεί μετά από την αήθη και άστοχη επίθεση που δέχθηκα από τον πρώην Δήμαρχο κ. Δαλιάνη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ως δια μαγείας αναπαρήχθη αμελλητί από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις αγνοούσαν παντελώς την παρουσία μου στο Δήμο, με αποτέλεσμα να κατονομάζομαι ως υπεύθυνος για τα συνεχιζόμενα ατυχήματα στον περιφερειακό δρόμο Αστρους.

Ακόμα περισσότερο, εμφανίζομαι ως μοναδικός υπεύθυνος ύστερα από το δεύτερο δημοσίευμα του ιδίου, στο οποίο επικαλείται ολονύχτιες εξηγήσεις και από το Δήμαρχο κ. Καμπύλη, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα.
 

Για τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνω ότι προτίθεμαι να είμαι παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο που έχετε συγκαλέσει την Τετάρτη 15-6-2022 και σας παρακαλώ να μου διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο για να:
 

 Αναπτύξω τόσο τη θέση της Περιφέρειας γύρω από το ζήτημα της οδικής ασφάλειας του Δρόμου Κυβέρι – Άστρος – Λεωνίδιο, και Τρίπολης – Αστρους, όσο και τον απολογισμό του πρώτου πενταμήνου στην θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Αρκαδίας.
 

 Πληροφορηθώ από τον κ. Δήμαρχο, αν ευσταθούν τα αναφερόμενα του κ. Δαλιάνη ότι με κατονόμασε ως μοναδικό υπεύθυνο για τα ατυχήματα στον Περιφερειακό Δρόμο.
 

Τρίπολη 6/10/2022
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αρκαδίας
Μανώλης Σκαντζός

Σχόλια επισκεπτών

κ Μανώλη το πρόβλημα σου είναι αν είσαι μοναδικός υπεύθυνος το ότι παραδέχεσαι ότι και εσύ είσαι από τούς υπεύθυνους Δήμαρχος Αντί/ρχης χάθηκαν ζωές Μανωλιό εσένα σε ενδιαφέρει τη είπε ο Δαλιάνης πρώην κολητος χάλασε το γλυκό Μανώλη σε περιμένουμε στην πλατεία του Άστρους θα τα ΠΟΥΜΕνα φέρεις και τα χαρτιά σου να διαβάσεις τη μας έλεγες την ανυπαρξία σου δεν θα την καλύψεις με τη γκρίνια Δαλιανη

Μπα υπάρχουν και ζόρια......... Περίμεναν την ανακοίνωση Δαλιάνη για να ταρακουνηθούν κάποιοι;Τρία χρόνια τώρα ακόμα η μελέτη σχετικά με το κυκλοφοριακό και τις όποιες ρυθμίσεις;Αν δεν υπήρχε η ανακοίνωση Δαλιάνη πέρα βρέχει όπως έβρεχε; Σφίξαν και ζορίστηκαν κάποιοι ...........

Εάν είναι εφικτό μιας και το Δ. Σ της Τετάρτης θα κρίνει και θα ακουστούν πολλά για εμάς τους απλούς πολίτες να γίνει μέσω Live από το σαιτ ή τον Δήμο έτσι ώστε να μάθει και ο κόσμος την αλήθεια και το τι γίνεται με αυτό το σοβαρό ζήτημα.
Αν μπορείς κάποιος αρμόδιος ας απαντήσει θετικά ή αρνητικά στο σχολιο μ. Ευχαριστώ.

Μανώλη πέστο στο Δ Σ θα κάνετε δρόμο νέο Πίσω από το κατάστημα Μπακουρη να συναντάει το παλιό στο Καστράκι με νέες μελέτες απαλλοτριώσεις κ λ π κόμβο νέο πιο κάτω από Κρεοπωλείο Κοσσυβα περνεις χρόνο και όλα μέλι γάλα να ξέρεις θα το φαμε και αυτό όπως έφτιαξες Δημαρχείο Βιολογικό Μουσείο Νερά Αναβάλου κ λ π τα έταξες .όνο μην το πουλήσεις δική σου ιδέα είναι δική μου παίρνει χρόνο και όλα καλά

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio