Το Παράλιο Άστρος κερδίζει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών

Πέμ, 06/05/2021 - 13:10
Image

Το Παράλιο Άστρος και ολόκληρη η Βόρεια Κυνουρία αποτελούν αγαπημένους προορισμούς για τους ταξιδιώτες που ζητούν την ηρεμία και την εναλλαγή τοπίου από τη θάλασσα στο βουνό και αντίστροφα.

Το Πάσχα και την Πρωτομαγιά το Παράλιο Άστρος είχε την τιμητική του, αφού προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες που έκαναν τη βόλτα τους στο Νησί, στην παραλία, στα δρομάκια.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εκμεταλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες και βούτηξαν στη θάλασσα ή απόλαυσαν την ηλιοθεραπεία τους στην αμμώδη παραλία.

Ανοιχτά ήταν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έτσι οι επισκέπτες αφού ήπιαν το καφεδάκι τους, πέρασαν και στα ταβερνάκια για να φάνε το φρέσκο ψαράκι τους.

Τώρα που επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις πολλοί ήταν οι επισκέπτες από την Τρίπολη και όχι μόνο, ζευγάρια, οικογένειες και παρέες απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα ύστερα από τόσους μήνες εγκλεισμού και απαγόρευσης μετακινήσεων.

Το Παράλιο Άστρος παραμένει πρώτη επιλογή των πολιτών, παρά το lockdown, αποδεινκύνοντας ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Σχόλια επισκεπτών

Τί κάνει το Αστρος; Χαχαχαχ το μόνο που κερδίζει είναι σε κανενα λοκνταουν και σε καμία αργία, να κατεβαίνουν οι Τριπωλιτσιωτες μονοήμερες. Αυτό δεν λέγεται τουρισμός , αλλά παρασιτισμός. Αν δεν πέσουν λεφτά στην βελτίωση δρόμων και υποδομών ( αποχέτευση) και δεν γίνουν ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες , σας βλέπω με τα Καπή του νομού να την βγάζετε. ΥΓ. Αν ρωτήστε έναν τυχαίο Αθηναίο αν ξέρει το Αστρος ή το Λεωνιδειο , θα σου πει το δεύτερο, και ας περνάει από το πρώτο για να πάει σε αυτό ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio