Παράλιο Άστρος: Διεθνής αναγνώριση και πιστοποίηση αγώνων βάδην σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο

Τετ, 22/02/2023 - 12:55
Image

Μεγάλη επιτυχία η Συνεργασία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού με τον ΣΕΓΑΣ και την παγκόσμια ομοσπονδία βάδην για την προβολή του Δήμου  μέσω της πιστοποίησης αγώνων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Γιάννης Δαλιάνης Εντεταλμένος αθλητισμού αναφέρει:

"Θεωρώ ότι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής , του Δημάρχου προσωπικά με την Επιτροπή Αθλητισμού καθώς και τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο και τους ευχαριστούμε γιατί πλέον έχουμε την διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση, ώστε να διεξάγονται πλέον ευρωπαϊκοί και διεθνείς αγώνες βάδην στον Δήμο μας και συγκεκριμένα στον δρόμο (βλ σχέδιο) μπροστά στην παραλία μεταξύ Κάτω Βερβένων-Παραλίου Άστρους. Η διαφήμιση σε έναν δήμο παίρνει σίγουρα και μέσα από τον Αθλητισμό και αυτό προσπαθούμε. Προχωραμε!"

Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. προκηρύσσεται το αγώνισμα του Βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών & Κ23 (Α-Γ),σε Δημόσιο Δρόμο, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών & Κ23 έτους 2023, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί  στην Παραλία Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023.

Μαζί με το αγώνισμα των 20χλμ. Βάδην του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί επίσης και Αγώνας  Βάδην 10χλμ. Κ20 Ανδρών – Γυναικών & Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών  (χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση).

Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, συνολικής απόστασης 1.000μ. ο γύρος, ασφαλτοστρωμένη. Η εκκίνηση καθώς και ο τερματισμός απέχουν 250μ. αντίστοιχα από την κυκλική διαδρομή.

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

10:00 για τα 5χλμ. Κ18 Γυναικών

10:30 για τα 20χλμ.  Ανδρών, 10χλμ. Κ20 Ανδρών & Κ18 Ανδρών

10:31 για τα 20χλμ. Γυναικών & 10χλμ. Κ20 Γυναικών 

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με email το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 και ώρα 14:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr .

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμμία δήλωση συμμετοχής.

Σημείωση: σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Φωτεινή Κασίδη, στο τηλέφωνο 211-18.77.735

Προκήρυξη 

Έντυπο συμμετοχής

RW_Astros (3)(1) by Arcadiaportal.gr on Scribd

Σχόλια επισκεπτών

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου να κάνει άμεσα όλες τίς απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορθωθεί άμεσα η Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ. Ελπίζουμε να μην υπάρχει σκοπιμότητα στη παραπληροφόρηση περί Παραλίας Άστρους, γιατί καιρός γαρ εγγύς...αγγιαννήτες/καλυβιώτες. Ούτε τον δικό σας δεν θα βρείτε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio