Παράλιο Άστρος: Βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης - Περιορίστε την κατανάλωση νερού

Κυρ, 11/09/2022 - 10:06
Image

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους της Κοινότητας Παραλίου Άστρους ότι, λόγω βλάβης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης που διαπιστώθηκε σήμερα Κυριακή νωρίς το πρωί, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει έλλειψη επάρκειας ύδατος στην Κοινότητα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και επισκέπτες όπως άμεσα περιορίσουν την κατανάλωση ύδατος στα απολύτως απαραίτητα.

Το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης. Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Εκ της Διευθύνσεως ΔΕΥΑΒΚ

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022

Σχόλια επισκεπτών

Μας τα κάνατε τσουρέκια. Ποιοι είσαστε εσείς που θέλετε και Νερο και μουσική? Διαλέξετε επιτέλους. Και τα δυο δε γίνονται. Εμεις σας κλείσαμε τα μαγαζιά για να έχετε ησυχία. Θέλετε να πλενοσαστε κιόλας; ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

Κατασκευάστηκε δεξαμενή, αντικαταστάθηκαν αγωγοί, επισκευάστηκε δίκτυο, αλλά νερό πουθενά. Γιατί έγιναν όλα αυτά; Και μην βιαστεί κάποιος να ανταπαντήσει ότι μερικοί είμαστε κακοήθεις που τα επισημαίνουμε. Είμαστε απλά φορολογούμενοι που απαιτούμε τα αυτονόητα. Να πληρώνουμε όχι για να μας κοροϊδεύουν αλλά για να απολαμβάνουμε τουλάχιστον αυτό που αποκαλούν κοινωνικό αγαθό. Μήπως να διερευνηθεί η πιθανότητα μίας μονάδας αφαλάτωσης; Σίγουρα, πολύ σύντομα, κάποιοι θα ξεβολευτούν. Ας αναλογιστούν τι έπρεπε να κάνουν και τι πραγματικά έκαναν. Αρκετά πια η ομηρία των πολιτών και των επισκεπτών με τον φόβο της λειψυδρίας.

Αγαπητέ Ανώνυμε 21:57 μου έλειψες. Μπορεί και να το κάνω. Βλέπεις δεν περιμένω ούτε απο επιστρεπτέες προκαταβολές ούτε απο άλλου είδους εποχικά βοηθήματα, επιδόματα, αμοιβές ή ενισχύσεις να ζήσω. Ούτε και εσύ, θελω να πιστεύω, ή κανω λάθος; Θα το εκτιμούσα εαν όλων οι κριτικές στρέφονταν προς όφελος αυτού του τόπου και οχι κατά κάποιων προσωπικά. Βέβαια οπως έχει μάθει κανείς.... Σε ευχαριστώ για την ανάρτησή σου. Δείχνει ότι κάποια κακώς κείμενα έθιξα και κατ' επέκταση με δικαιώνεις. Καλή συνέχεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio