Παραδόθηκε το isobox στο Κέντρο Υγείας Άστρους (pics)

Πέμ, 30/04/2020 - 17:48
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Παραδόθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου το isobox στο Κέντρο Υγείας Άστρους. Το isobox παρέλαβαν ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους κυρία Πηγή Περδικάκη, ενώ αοράστηκε με δαπάνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Παρών στην παράδοση ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος σημειώνει:

Παραδόθηκε σήμερα στο κέντρο υγείας Άστρους το isobox που αγοράστηκε με δαπάνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών για τους εξεταζόμενους και το ιατρικό - νοσηλευτικό προσωπικό.

Σχόλια επισκεπτών

Πειθαρχεία στις οδηγίες των επιστημόνων! Μόνο που δεν καβάλησε ο ένας τον άλλον!! Ρε παιδιά, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε τον ευρυγώνιο φακό!! Θα χωρούσατε όλοι στο πλάνο χωρίς καβαληματα!!

Απο το προσωπικο του Κ.Υ θα περιμενα τουλαχιστον μια μεγαλυτερη σοβαροτητα στα μετρα ασφαλειας. Οι υπολοιποι τοπικοι μαιντανοι ειναι για γελια. Isobox παραλαβατε οχι ανακτορο

Και στις φωτογραφίες πρέπει να
είναι όπως είναι και στην καθημερινότητα καθαριότητα
Η Δημοτική αρχή τά πάει θαυμάσια
Έχουν όρεξη για δουλειά ας τους αφήσουμε να δείξουν το έργο τους
Στο τέλος όλοι τους θα μετρηθούν
Όσο για τον χαρακτηρισμό "Μαϊντανός"να ξέρεις αν χρησιμοποιείτε σωστά έχει δυνατό και πλούσιο Άρωμα
Επομένως τί σου μένει"δοκίμασε τό ρόφημα και Απόλαυσε"

Ζούμε ιστορικές στιγμές! Όλοι για φωτογραφία για ένα iso box!! Επιτέλους μια μεγαλη επιτυχία του δημάρχου και της δημοτικής αρχής.. ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Στον πανηγυρισμό της επιτυχίας συνδράμουν τον δήμαρχο όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο χαλβάς!! Για λόγους αποφυγής επεισοδίων από τις σκηνές λατρείας του λαού, δεν μπήκε στο πλάνο ο Σαμαρτζής και δεν κατέβηκε ο εντεταλμένος για να μην έχουμε θύματα.. Ο δημαρχος έχει δακρύσει από τα αισθήματα ευγνωμοσύνης του λαού του. Σε λίγο έρχεται και ο Πάπας να αγιάσει το έργο!!!

Οι αποστάσεις του 1.5 μ.τηρήθηκαν, η συγκεκριμένη αγορά ήταν απαραίτητη.....οσο αφορά την παρουσία του τέως δημάρχου ίσως εκπροσώπησε το Νίκο μιας και πρωταγωνίστησε στο συλ.φ.κ.υγειας.....ναι?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio