Το πανηγύρι του Κορακοβουνίου στην τηλεόραση του… ΣΚΑΙ (vid)

Τρί, 16/08/2022 - 09:03
Image

Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ και το δελτίο ειδήσεων αφιέρωσε θέμα στο πανηγύρι του Κορακοβουνίου ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και εντυπωσιακά που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια βγάζοντας στην επιφάνεια το κέφι και τον χορό.

Αναλυτικά

Μία χούφτα ανθρώπων πριν… αρκετά πλέον χρόνια χωρίς να ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα αποφάσισαν να κάνουν πανηγύρι. Είχε προηγηθεί ένα πετυχημένο Πανηγύρι στο Δημοτικό μας. Ότι είχαν αναλάβει το Σύλλογο που πήγαινε για κλείσιμο… πραγματική άγνοια κινδύνου.

Ο ένας έριχνε κάτι πίσσες , ο άλλος κουβάλαγε κάτι τζάμια, ο τρίτος άλλαζε κάτι μπρίζες, ένας τέταρτος οδηγούσε κάτι φορτηγά στο Τυρό ,μία άλλη κούρευε, ένας άλλος πάλευε στο Πλάτανο, πάλι καλά υπήρχε και ένας που ήξερε από μαγαζιά, υπήρχε και ένας τελευταίος που ανακατευόταν με κάτι χαρτιά και που παντρευόταν τότε και έκλεινε το Κατσίγιαννη στο μήνα του μέλιτος από τη Κεφαλλονία.

Έτσι ξεκινήσαμε… λίγοι που στη πορεία γίναμε περισσότεροι και μετά πολλοί… Μικροί , μεγάλοι όλοι τους πρόθυμοι να βοηθήσουν… Με ενθουσιασμό, με το μάτι να γυαλίζει… Πήγε καλά εκείνο το πρώτο πανηγύρι… Ψελίζαμε τότε… σημείο αναφοράς το Πανηγύρι Κορακοβουνίου στη Κυνουρία…έγινε και η πρώτη περιφορά… και περνούσαν τα χρόνια… σημείο αναφοράς το Πανηγύρι στην Αρκαδία… και περνούσαν τα χρόνια… σημείο αναφοράς το Πανηγύρι μας στη Πελοπόννησο… και περνούσαν τα χρόνια…

Ένας φίλος μας είπε σε έναν μας κάποια στιγμή… ξέρεις γιατί τα πάτε καλά; Γιατί αυτό που κάνετε το κάνετε από ΑΓΑΠΗ… είχε δίκιο η ΑΓΑΠΗ είναι αυτό που τους λίγους τους έκανε πολλούς… η ΑΓΑΠΗ το πολύ κόσμο τον έκανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και ακόμα πιό πολύ…

Ευχαριστούμε το κόσμο που μας αγκαλιάζει κάθε χρόνο. Που έρχεται και γλεντάει με τη ψυχή του μαζί μας μέχρι αργά το πρωί!

Ραντεβού το 2023…φυσικά με ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ… είναι μέρος της μικρής μας Ιστορίας.

 

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio