Οριστικό: Με δωρεά θα γίνουν οι μελέτες αποκατάστασης και αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους

Τετ, 19/10/2022 - 11:52
Image

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την αποκατάσταση και την αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους, το οποίο παραμένει κλειστό.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είχαν τοποθετηθεί με σαφήνεια τόσο ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης όσο και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ενώ οι Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους είχαν παρέμβει αποφασιστικά στις συζητήσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2022, η εταιρία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τις μελέτες δωρεάν για τον Δήμο, άνευ ανταλλάγματος.

Σημειωτέον ότι ο Παναγιώτης Μαντάς ήταν απών από τη συνεδρίαση.

Ο Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος είπε κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ότι πρέπει οι μελέτες να ελεγχθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, και ο πρόεδρος Γιώργος Καμπύλης απάντησε ότι το προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών δεν έχει τα προσόντα για να επιβλέψει και να ελέγξει αυτές τις μελέτες.

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί δε γίναν με δωρεα της ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ δήμαρχε; Τόσα και τόσα εκατομύρια της εχεις δώσει. Κατι έλεγες για αμαρτωλές συμβάσεις παλιότερα, αλλα τα ξέχασες γρήγορα.. Γιαυτό σε ξέχασε ολος ο κόσμος πια.... Βγάζε τωρα φωτογραφίες και ανακοινωσεις με τα ΘΑ.... δε ζωζεις τίποτα.

Όμορφα. Ασθενοφόρο με τον οβολό του κοσμάκη. Μουσείο με δωρεές. Τι διάολο πληρώνουμε φόρους; στα εγκαίνια μην ξεχάσετε περιφερειαρχη μητροπολίτη και τους γνωστούς τοπικούς βουλευτές. Μην λησμονησετε να τους ψηφίσετε πάλι.

Να μας πει ο πρώην πρόεδρος του Αρχ Μουσείου Άστρους υπάρχουν Μελέτες ναι η Όχι υπάρχουν δύο μια τρεις υπάρχει έγγραφο του Υπουργ Πολιτισμού κ λ π ότι η βλάβες έχουν αποκατασταθεί ναι η όχι να μας ενημερώσει αλλά να καλεστεί και στο Δ Σ άμεσα κ κ (Καλαμαραδες) έτσι μας έλεγα κάποτε κάποτε

Υπάρχουν Μελέτες έγιναν εργασίες και το Μουσείο Στατικά δεν έχει πρόβλημα Υπάρχει έγγραφο στο Δήμο Υπάρχουν Μελέτες ΥΠΆΡΧΟΥΝ εάν γνωρίζει κάποιος περισσότερα υπάρχει χώρος να μας απάντηση πρώην πρόεδροι Μουσείου κ λ π Περιμένουμε και στα Μουσιακα Μιλάτε Ρε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio