Ομάδες περιπολίας και περιφρούρησης από εθελοντές Αγιοπετρίτες

Πέμ, 05/08/2021 - 23:50
Image

Λόγω της κατάστασης συναγερμού (κατηγορία 5) που επικρατεί στο χωριό μας απο σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο, σύμφωνα με ειδοποίηση της πολιτικής προστασίας και κατόπιν άδειας που δόθηκε απο τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κ. Κατσή, οργανώσαμε για απόψε και αύριο ολόκληρη την ημέρα, ομάδες περιπολίας και περιφρούρησης στα όρια της κοινότητας μας απο εθελοντές Αγιοπετρίτες.

Παρακαλούμε όλους οσους επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον πρόεδρο στο τηλ. 2792031498 όλο το 24ωρο. Εαν αντιληφθείτε το οτιδήποτε, καλέστε το 199. Σημειώνουμε οτι η κίνηση πεζών και αυτοκινήτων σε δασικούς δρυμούς και δάση απαγορεύεται χωρις αδεια. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο 10.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης. Τέλος, στην κεντρική πλατεία συγκεντρώνουμε βυτία μεταφοράς νερού, μηχανές άντλησης, ραντιστικά και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα) ιδιοκτητών τρακτέρ και μηχανημάτων έργου.

Η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη. Ο Πάρνωνας και ο Άγιος Πέτρος μας χρειάζονται όλους.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγ. Πέτρου, Νικόλαος Σακελλαράκης.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας ! Μακάρι να γίνει σε ΚΑΘΕ χωριό του Δήμου μας αυτό ! Να σταματήσουμε τους εμπρηστές που θέλουν να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες σε κάθε πλατιά και βουνοκορφή ! Δεν θα τους περάσει !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio