Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της ΜΠΕ για το έργο του Αναβάλλου

Τρί, 06/07/2021 - 18:23
Image

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της ΜΠΕ για το έργο του Αναβάλλου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο Παναγιώτης Μαντάς γράφει:

"Πριν από πολλά χρόνια, την εποχή του μεσαίωνα, όλοι έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη και δεν κινείται. Ακόμα και τότε, κάποιοι επέμεναν: ¨Και όμως κινείται".. Και προφανώς, δικαιώθηκαν και έμειναν στην ιστορία.. Και όμως, το έργο του Αναβάλλου στη Βόρεια Κυνουρία, κινείται. Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της ΜΠΕ του έργου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έκδοση της ΑΕΠΟ. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Ταγαρά, και τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα για την ανταπόκριση και το προσωπικό τους ενδιαφέρον. Έρχεται και η συνέχεια...."

Σχόλια επισκεπτών

Ο μεσαίωνας κράτησε 1000 χρόνια. 9 που είχατε την εξουσια +2 που σας εδειωξε ο κόσμος μόλις 11. Έχεις ακόμα δρόμο αλλά 9.989 να υλοποιήσεις τις υποσχέσεις σου μεγάλε μυστη της αλήθειας

Με τους παραπάνω το προηγούμενο διάστημα είχε συναντήσεις ο Καμπύλης, αλλά τα τσιράκια σου για μια ακόμα φορά τον στόλιζαν. Τώρα που κατάλαβες ότι έχει προχωρήσει το πράγμα τρέχεις να προλάβεις σφαλιάρα 10 ετών.Ελα όμως που δεν ξεχνάμε?

Σας πονάει βλέπω. Μεγάλο ζόρι τραβάτε ρε παίδες. Απλά ο Τάκης δεν είναι ούτε μαυροψυχος ούτε στενομυαλος σαν μερικούς μερικούς. Τελικά φαίνεται ποιος νοιάζεται για τον τόπο του και ποιος όχι.

Ας γράψουν ότι θέλουν τα ανώνυμα παπαγαλάκια. Μέρα με την ημέρα η διαφορά του Μαντά από τον Καμπύλη φαίνεται όλο και περισσότερο. Αλήθεια, ο Καμπυλης γιατί δεν βγήκε να ανακοινώσει το γεγονός; Δεν το είχε πάρει χαμπάρι η το άκουσε από την ανάρτηση του Μαντά; Μήπως δεν πρόλαβε; Το μεγαλόσταυρο στην Αγία Κυριακή του Αρκαδικού χωριού τον ανάρτησε…. Τι είχαμε και τι έχουμε… Ο πιο ανίκανος Δημαρχος που είχε ο Δημος… Πολύ νωρίς αρχίσαμε να λέμε Μαντά και να κλαίμε.

ΚΑΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΟΣΤΡΑΤΗΔΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!!!Ο ΔΕ ΜΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΖΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ!!!!

Που πας με τα σκοτάδια καμπύλη; Τα μεγαλύτερα έργα στο Δημο σου τα νταραβεριζει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης!! Πως στην έφερε έτσι ο Μαντας; Σου απομένουν οι εμφανίσεις στις εκκλησίες και τις γουρνοπουλες!! Τρέχα!!!

Βρε άνθρωπε μην κουράζεσαι με τόσα σχόλια και κεφαλαία και μικρά και καις το μυαλό σου. Το θέμα είναι ο Μανώλης θα βάλει πλάτη ξανά (γιατί μοναχός δεν μπορείς ούτως ή άλλως) ή κατάλαβε γιατί είναι και γάτα ο γιατρός, ότι το άλογο αποκουτσαθηκε και ψάχνει άλλα δυνατά εργαλεία κούρσας για να βγει πέρα;

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ.ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Εσείς όλοι που κρίνετε, επικρίνετε, επαινείτε, κατηγορείτε, δείχνετε τη χρήση δουλεία σας, κόπτεστε και ράπτεστε , γνωρίζετε την αλήθεια ή ότι σαν πετάξουν το πιάνετε και μετά αρχίζετε;

Μπράβο σε όσους δουλεύουν για να έρθει το νερό. Στους άλλους, μια μεγαλη παλάμη. Ολοι ξέρουμε ποιοι δουλεύουν για τον αγρότη και ποιοι βγάζουν μόνο φωτογραφίες στα γραφεία των υφυπουργών.

Συγχαρητήρια κ μόνο που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθεί τε με αυτό το θέμα.ειναι ένα έργο που το ακούω εδώ κ 40 χρόνια μόνο προεκλογικά κ τίποτα άλλο.κυριε Μαντά κ κύριε Νίκα βγάλτε το εσπέρας αυτό το έργο επιτέλους κ αφήστε τον κόσμο να σας κρίνει στο τέλος , και να είσαστε σίγουροι ότι θα βγείτε η μεγάλη νικητές.ξερετε πόση νέοι άνθρωποι θέλουν να ασχοληθούν με την γη κ τον κάμπο μας κ το μόνο που λένε όλοι είναι ότι δεν υπάρχει νερό.

Η επιλογή καμπύλη είναι επιλογή του Τατουλη, του Λυκουρέζου , του Καραμανλη , των κολλητών του φίλων που μένουν μόνιμα στην Αθήνα δηλαδή ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚ...ΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. Καλό είναι άλλη φορά να ψηφίζουμε με γνώμονα ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.

Και δε σκιαζόσαστε κάποιοι πλέρια δημοκράτες εκεί κατά γούβα μεριά μη μολυνθεί ο τόπος σας απ τα νερά του ανάβαλου ;; Επταετίας "χούντας" είναι.... Όπως εκείνο το στολίδι "ΠΛΑΖ ΚΑΛΙΣΤΩ" πρωτότυπο και πρωτοποριακό έργο ανάπτυξης μέχρι και σήμερα. Αλλά είπαμε για κάποιους πλέρια ντεμοκράτες ;;;;;;

Φίλε 16:22 και ετσι να είναι που είναι το κακό;
Στο οτι αποδείχθηκε περίτρανα και ύστερα απο μιά δεκαετία σωστός στο λεφτά υπάρχουν , στο οτι σχεδίασε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση την οποία στέλεχος του την υλοποιεί, στην εφαρμογή του διαύγεια ; Καθώς και αρκετά ακόμα αλλά μην σε κουράζω.
Για αυτό που ζητάς έλεος ισχύει για εσένα ταλαίπωρε.

Μόνο οΤρυποσκουφης έφερνε στο ΔΣ το θέμα του Αναβάλουν συνέχεια. Εσείς κ κ ΔΣ πόσες φορές το φεραται στο ΔΣ ρειξται μια ματιά που το έχει πάει ο κ Καμποσος στο Κρανίδι ο κ Μαντάς εάν βοηθάει ένα μεγάλο μπράβο μακάρι να δώσει λύση και στον κόμβο Ραχούλα εσείς τρέξτε μήπως προλαβεται την αλλαγή της διαθήκης του Γιαννουκου

Πολύ σωστή κίνηση το διαύγεια αλλά για τον περισσότερο κόσμο είναι ανύπαρκτο ,μπορούσε να δουλεύει πιο απλά σαν μηχανή αναζήτησης και να είναι προσιτό σε όλους ,τώρα αν δεν έχεις κωδικούς τι να βρεις

Το έργο του αναβάλλου έχει και όνομα και ταυτότητα και σωστό θα ήταν κάποια στιγμή οι κύριοι υπεύθυνοι να το πουν. Άλλα λιμάνι ,αμαρτωλές ιστορίες αλλού πουλαροδείχνουμε κι αλλού ποιούμε την νήσσαν ,έτσι είναι αγαπητοί αιθεροβάμονες να αποδίδουμε και ομορφιές και αξίες όχι όλα χύμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio