«Όλη η αλήθεια για το δίκτυο άρδευσης στα Βέρβενα»

Σάβ, 15/07/2023 - 08:04
Image

Απευθύνομαι στους πολίτες των Βερβένων αλλά και στους κακόβουλους σχολιαστές για να μάθουν γιατί το δίκτυο άρδευσης δεν λειτουργούσε ως έπρεπε στην ώρα του  και γιατί κάποιοι κακοπροαίρετοι ρίχνουν ευθύνες στον πρόεδρο γιατί δεν ενήργησε εγκαίρως.

Στις  17-03-23 στις  05-04-23 στις  25-06-23 εστάλησαν τα ακόλουθα email στην υπεύθυνη υπηρεσία. Ακολούθησαν όμως και αρκετά τηλέφωνα χωρίς αποτέλεσμα. Στις 23 Ιουνίου πήγα να κάνω ο ίδιος έλεγχο και διαπίστωσα ότι η αντλία και το μοτέρ έχουν καταστραφεί.

Ειδοποιήθηκε εγγράφως η υπηρεσία αναφέροντας  ότι αν δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη  να μας απαντήσουν να την  κάνουμε  με δική μας δαπάνη. Η δημοτική αρχή όμως και πάλι με περίεργο αλλά και συνηθισμένο τρόπο αδιαφορώντας για την σοβαρότητα του θέματος μας ανάγκασε να εγκαταστήσουμε άλλη  αντλία και μοτέρ με δική μας δαπάνη. Από Κυριακή βράδυ 09-07-23 το αντλιοστάσιο δουλεύει σωστά και θέλουμε  να τονίσουμε για μία ακόμη φορά στη δημοτική αρχή με τον τρόπο που συμπεριφέρεται δεν ταλαιπωρεί τον πρόεδρο αλλά τους πολίτες.

 

Με τιμή

Νίκος Καρκούλης

Πρόεδρος Τ/Κ Βερβένων

 

κηποι by Arcadiaportal.gr on Scribd

 

 

Σχόλια επισκεπτών

Ο δήμαρχος θέλει τους προέδρους να μην διεκδικούν,να μην ενοχλούν ,να μην θέλουν το καλό του τόπου τους παρά μόνο να φέρνουν ψήφους.Όλα για την καρέκλα ,το μισθό και να αποφύγουμε και τα πάνω κάτω Τρίπολη

Χαχαχα...ο Θανάσης πρόεδρος??μέχρι και λύκοι θα εμφανιστούν στο χωριό...πάρτε το χαμπάρι...πρόεδρος σαν τον καρκουλη δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ούτε στο μέλλον...αυθεντικός βερβενιωτης και παντελονατος...όχι σαν κάτι άλλους που κρύβονται στα λαγούμια τους και δουλεύουν με τις πλάτες των άλλων...κρατήστε μικρό καλάθι κύριοι

Μετά από τόση απαξίωση και εγκατάλειψη των έργων της άρδευσης το σωστότερο είναι οι όποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν να αφορούν στην κατάργηση μοτέρ και το πότισμα όσων κήπων γίνεται με φυσική ροή. Να ποτίζονται μόνο οι κήποι που ποτίζονταν πιο παλιά με το αυλάκι και να καταργηθούν οι υπόλοιποι.

Πρόεδρος ο Θανάσης??? Πόσα χρόνια έχει να εμφανιστεί στο χωριό ή να προσφέρει κάτι ??? Τώρα θα μας θυμηθει στις εκλογές να πάρει ψήφους?? Τι πρόγραμμα έχει άραγε για το μέλλον του χωριού?? Δεν κοιτάτε λέω εγώ που καρκουλης έχει μαζέψει το χωριό με πλακωστρώσεις κλπ σας πειράζει π δεν φτιάχνουν το νερό οι υπεύθυνοι...
Άρε κλιτσα που θέλετε μερικοί...

Θα τα μάθετε σύντομα όλα αλήθειες που θα πονέσουν μερικούς

Η τοποθέτηση μου στο πρόβλημα λειτουργίας της άρδευσης Βερβένων για αποφυγή κάθε παρερμηνείας είναι: δεδομένης της υπάρχουσας φυσικής ροής με νέα μελέτη το πότισμα να γίνεται με σταγόνες. Έτσι θα μηδενιστεί κάθε κόστος λειτουργίας και συντήρησης για πάρα πολλά χρόνια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio