Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου μας

Δευ, 16/01/2023 - 10:21
Image

Κατόπιν της υπ΄ αριθ. 07/2023 απόφασης Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας ορίστηκαν οι Σύμβουλοι που θα συνδράμουν στο έργο του Δημάρχου ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόρειας Κυνουρίας.

  • Κατσής Δημήτριος - Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού,
  • Καμπύλης Ιωάννης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, Κτηματολογίου και Πολεοδομίας,
  • Γαρδικιώτης Γεώργιος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νομικών Υποθέσεων,
  • Δαλιάνης Ιωάννης, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού,
  • Αρφάνης Αλέξιος, εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης,
  • Κορδονούρη Μεταξία, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Προστασίας – Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Θεμάτων Ισότητας των Φύλων του Δήμου,
  •  Αλουπογιάννη – Φούφα Γεωργία, εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα πολιτισμού,
  • Σαμαρτζής Γεώργιος, ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην εποπτεία και στον συντονισμό των σχετικών με τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Τεχνικά Έργα.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Επί τρία συναπτά έτη σύσσωμη η Δημοτική αρχή έχει εργαστεί σκληρά και υπό τις αντίξοες συγκυρίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ευχαριστώ όλους που συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με κοινό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Σχόλια επισκεπτών

Δήμαρχε μας φλόμωσες με εντεταλμένους . Μηδέν από μηδέν μηδέν. Φαίνεται δεν έχεις καταλάβει γιατί σε βγάλαμε Δήμαρχο. Μήπως ξέχασες εντεταλμένο για μνημόσυνα και κηδείες. Που καταντήσατε …..και που είναι τα έργα σας …….Αντίο σε όλους σας…..

Τους πείραξε το ομαδικό παιχνίδι του Καμπύλη, ο οποίος δεν έχει κόμπλεξ
κατωτερότητας ούτε φοβίες να το παίξει μονάρχης και κάνει αξιοποίηση όλων των εκλεγμένων με ουσιαστικές αρμοδιότητες.
Αυτά θα του δώσουν ξανά τη νίκη σε αντίθεση με άλλους που το έπαιζαν οι μοναδικοί παντογνώστες και πανέξυπνοι (έτρεχε από τα πανταζακια τους η εξυπνάδα) κι έφαγαν 70% στο κεφάλι. Είναι τόσο έξυπνοι που ακόμα δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν και συνεχίζουν την ίδια απεχθή ρητορική. Εξασφαλίζουν έτσι απλώς την επανεκλογή του Καμπύλη.
Και βρείτε και μια γραμμή στα σχόλια γιατί διχάζετε και τους εναπομείναντες ακόλουθους σας. Σας πείραξε τελικά η αλλαγή των αντιδημάρχων που θέλατε και βιογραφικά ή η αξιοποίηση τους ως εντεταλμένοι με ουσιαστικές αρμοδιότητες; Προχθές γιατί τους εβγαλες, σήμερα γιατί τους έβαλες; Τι έχουν τα έρμα και ψοφανε στα Βούρβουρα;

Ομαδικό λέει ο άλλος ( η αλλη) παιχνιδι παίζει ο Καμπύλης!! Είστε πραγματικά εφευρετικοί όταν περιγράφετε το ΝΑΥΑΓΙΟ. Ο χειρότερος δήμαρχος που ροχε ποτε ο Δήμος. Ο κύριος τίποτα που παίζει ομαδικό παιχνίδι με τα τσουτσεκια.

Τον ψήφισα είδα είταν μαζί τους πρώην Πασοκοι κ λ π συγγενείς μέχρι καί υποψήφιοι Σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ πρώην Δήμαρχοι Μουριά και Γκορτσια προκειμένου να μη βγεί ξενοχωριτης Του χρόνου θα βλέπουμε Αστρινο στο Δ Σ με το καλάμι Οποίος Κατέβει Όποιος για Δήμαρχος από άλλο χωριό θα σαρώσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio