Οι αρμοδιότητες των νέων αντιδημάρχων

Πέμ, 12/01/2023 - 10:39
Image

Ορισμός Αντιδημάρχων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας - Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας αποφασίζει και:

Α. Ορίζουμε τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με θητεία που διαρκεί έως τη λήξη της δημοτικής περιόδου, ήτοι έως τις 31.12.2023 και μεταβιβάζουμε σε αυτούς τις κατωτέρω αναλυτικά περιγραφόμενες καθ’ ύλην αρμοδιότητες του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου:

α. Τον κ. Καμπουρολιά Παναγιώτη του Σταύρου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Εμπορίου, με αρμοδιότητες:
• του Γραφείου Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (αρμοδιότητες ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, αρμοδιότητες προστασίας καταναλωτή, αρμοδιότητες χορήγησης αδειών εμπορικών και γενικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων)
• τέλεσης πολιτικών γάμων

β. Τον κ. Κλεώπα Γεώργιο του Ηλία, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο καθημερινότητας, καθαριότητας, ανακύκλωσης, πρασίνου και πολιτικής προστασίας, με αρμοδιότητες:
• του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας που αφορούν στην προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων και την καταπολέμηση της ρύπανσης
• του Γραφείου Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που αφορούν στη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων κλπ.)
• λήψης προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την προστασία των κοινοχρήστων χώρων από εκδήλωση πυρκαγιάς
• καθαριότητας ακτών
• πολιτικής προστασίας
• καθαριότητας, ανακύκλωσης και πρασίνου
• αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών
• διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου
• συντήρησης πρασίνου

γ. Τον κ. Καμπύλη Κωνσταντίνο του Πέτρου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο περιβαλλοντικής προστασίας, διαχείρισης στερεών αποβλήτων και αποκομιδής απορριμμάτων, με αρμοδιότητες:
• του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας που αφορούν στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων
• ρύθμισης θεμάτων περιβαλλοντικής προστασίας
• αποκομιδής απορριμμάτων
• διαχείρισης και καθαριότητας κοιμητηρίων
• τέλεσης πολιτικών γάμων

δ. Τον κ. Πλακοκέφαλο Θεμιστοκλή του Δημητρίου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Περιουσίας, Εσόδων και Ταμείου του Δήμου, με αρμοδιότητες:
• του Γραφείου υποστήριξης πολιτικών οργάνων του Δήμου
• του Γραφείου Δημοτικής Κατάστασης , Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών
• του Γραφείου Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας
• του Γραφείου Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου του Δήμου

ε. Την κα. Μπάρλα Αρετή – Μαρία του Ιωάννη, ως άμισθη Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Πολεοδομίας, με αρμοδιότητες:
• του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής
• του Τμήματος Πολεοδομίας (έκδοσης αδειών – πολεοδομικών εφαρμογών και γενικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων – ελέγχου κατασκευών)
• τέλεσης πολιτικών γάμων.

Β. Ο Αντιδήμαρχος κ. Πλακοκέφαλος Θεμιστοκλής του Δημητρίου αναπληρώνει τον Δήμαρχο ασκώντας τα καθήκοντά του, όταν ο τελευταίος απουσιάζει ή κωλύεται.

Γ. Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι είναι αποκλειστικά αρμόδιοι για την άσκηση των αρμοδιοτήτων που διατηρούν ή/και τους μεταβιβάζονται και για την έκδοση των αντίστοιχων διοικητικών πράξεων που προβλέπονται. Εάν κάποιος Αντιδήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος ομοίως και του Δημάρχου ισχύ έχουν τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο Γ της παρούσας.

Ε. Οι ανωτέρω Αντιδήμαρχοι, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Η ανάκληση Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό τους με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου σύμφωνα με τις ειδικότερες προβλέψεις του νόμου.

Η παρούσα να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και να δημοσιευθεί σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού Αρκαδίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ

Σχόλια επισκεπτών

Απο την ημέρα που ο Μαντας σε κατηγόρησε για παράνομες πληρωμές έργων, έχουν αρχίσει οι αποχωρήσεις Καμπυλη. Μηπως το σκέφτεσαι καθόλου, γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει τα έργα και τα σκουπιδια; μηπως κανει τζιζζζ; λεω εγώ.

Η κ Μπάρλα ανέλαβε Άμισθος Αντιδήμαρχος ΑΜΙΣΘΟΣ ΡΕ το περάσατε στο ντουκου κανένας δεν είπε μπράβο Αρετή ίσως η άλλοι το έχουν ανάγκη το μισθουλη κοινωνία ώρα βάλε εσύ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

13:00 αυτές οι φούσκες και τα παχιά λόγια των καφενέδων τον έστειλαν σπίτι του αλλά μυαλό δεν έβαλε γιαυτό εκεί θα μείνει. Όποιος έχει κάτι "ΠΑΡΑΝΟΜΟ" να καταγγείλει πάει στον εισαγγελέα. Όλα τα άλλα είναι για τα παραμυθια τα οποία ο κόσμος δεν τα πιστεύει πλέον οπότε τζάμπα σάλιο!

Βλέπω δύο Αντιδημάρχους με κάποια σχεδόν ίδιες αρμοδιότητες θέλω να επισημάνω που υπάρχουν λακούβες (Μεγάλες )έμπροσθεν τις Οικίας Περικλή Δικαίου στο δρόμο προς Νεκροταφείο κ λ π κοντινους δρόμους και δύο μεγάλα πεύκα έμπροσθεν τις Οικίας Γεωργ Ρεβεζικα πάνω από τα κεφάλια μας έχουν σηκώσει το πεζοδρόμιο ένα μέτρο εάν ειπαρχει Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να το δεί σήμερα όχι Αύριο Πυροσβεστική Πολεοδομία καθώς καί Ο κ Δήμαρχος 100μετρα από το γραφείο του είναι θα θρηνήσουμε θύματα είναι θέμα ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝπερνανε καθημερινά Αυτοκίνητα πεζοί και παιδιά για το Σχολείο δεν είναι για αύριο είναι για σήμερα κλείστε και όλες τις λακούβες σπάσαμε τα αυτοκίνητα

κ τζιζ και εγώ να ήμουν θα πηδούσα από το τραίνο μετά τίς κατηγορίες Μαντά για παράνομες πληρωμές έργων καί χωρίς απολογισμό πεπραγμένων απορώ τη περιμένουν Ορκωτούς Λογιστές εύχομαι να μην γίνει εάν βέβαια αληθεύουν η κατηγορίες Μαντά

κ Αρετή πρόσεχε τις παραλαβές έργων εάν κάνεις εάν κάποια παραλαβή κάνεις μη νόμιμη και δεν το γνωρίζεις δεν θα σε γνωρίζει και εσένα τότε κανείς πρόσεχε κοπέλα

Φίλε Βασίλη τι εννοείς αμισθί;;δεν πληρώνεται η Μπαρλα ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΒΚ;; τι ήθελες να παίρνει..2 μισθούς;; εαν τούς έδινε το δικαίωμα η νομοθεσία να είσαι σίγουρος θα το
έκαναν και αυτό Βασιλάκη..!!.άσε τις φανφάρες Βασιλάκη..ξύπνησε ο κόσμος,που θέλεις να πούμε και μπράβο!!

Ο Δήμαρχος είναι καθαρός δεν μπορείτε να του προσαψετε τίποτα.... απλά αν είχατε στοιχεία ήδη θα είχατε πάει στο μπάρμπα....μουγκα λοιπόν λάσπες και κακοήθειες..... όχι ότι θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ Κ.ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΡΛΑ ΠΗΓΕ ΑΜΙΣΘΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Κ.ΜΠΑΡΛΑ ΠΛΩΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ?ΤΟΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. . . .

κ Επί της Οδού Β Μπουρνακη πέρασα καί εγώ στο δρόμο είδα το αισχος με τα πεύκα πάνω από τα κεφάλια μας και το πεζοδρόμιο 50 πόντους σηκωμένο από το έδαφος να επέμβει άμεσα η πολιτική προστασία η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ Η Πολεοδομία κ λ π Υπηρεσίες του Δήμου θα θρηνήσουμε θύματα και να κλείσει το αυλάκι στον ίδιο δρόμο πέφτουν αυτό/τα μαζεύει βέρα κουνούπια κ λ π είναι από τότε που ποτιζανε τα περιβόλια επί Ποτιστη Ντουμουρα να καθαρισετ και το ρέμα Ραχούλα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Άκουσον Άκουσον ο Πρόεδρος και το ΤΣ του Άστρους έχουν πάρει αποφασ να κοπούν και δε το έχει έρθει στο Δ Σ μέχρι σήμερα ανώτερα δύναμη?????? Περιμένουμε άντε γειά καλή ΝΥΧΧΧΤΑ

Τα καθημερινά προβλήματα δεν λύνονται από το γραφείο (όλα) Ο κ Γεωρ Δαλιάνης γυρνούσε όλα τα χωριά και είχε προσωπική άποψηδεν είσαστε η συνέχεια που περιμέναμε καλά μας τα λένε

κ κ Εσείς που λέτε να πάει Ο Μαντας στον Εισαγγελέα γιατί δεν πάει ο Καμπυληςτο Μαντά για ψευδείς δηλώσεις συκοφαντίες κ λπ Τζιζ τζιζ εάν θα πάει θα τον κρατήσουν χαχα γιατί δεν έχει κάνει Απολογισμό κάτι ξέρει

00:51.... Και γιατί να είναι η συνέχεια ή το αντίγραφο των προηγούμενων....τα έκαναν όλα τέλεια αυτοί και όλοι οι προηγούμενοι και πρέπει να επαναλάβουν οι νέοι τα ίδια ; ..Ημαρτον κύριε .. μην αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο , να συνεχίσουμε τότε να προχωράμε ....προς τα πίσω!!!

Πρόεδροι και πρώην αντιδήμαρχοι αν έχουν να πουν κάτι, να το πουν ανοιχτά και δυνατά ...αν έχουν τα κοτσια...γιατί μάλλον μόνο κολοτουμπες ξέρουν να κάνουν ανοιχτά...ε?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio