Οδικό δίκτυο ολετήρας και τροχοπέδη...

Δευ, 04/04/2022 - 09:55
Image

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 και ώρα 07.45. Φορτηγό κινούμενο από Τρίπολη εισέρχεται στην οδό Παλαιοπαναγιάς στο Άστρος και διασταυρώνεται με Ι.Χ αυτοκίνητα που κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση. Λόγω της στενότητας του δρόμου στο συγκεκριμένο κομμάτι (από οικία Μανώλη Καμπύλη έως ΕΛΠΑ Αγριόγιαννη) επικρατεί για τουλάχιστον 10 λεπτά το απόλυτο χάος. Κούρσες και αγροτικά αναγκάζονται να κινηθούν με οπισθοδρόμηση και μεγάλη δυσκολία,αναζητώντας λύση και διέξοδο στις αυλές των παρακείμενων κατοικιών και την ΕΛΠΑ.

Στο εν λόγω τμήμα του δρόμου το φαινόμενο αυτό αποτελεί καθημερινό πρόβλημα και πραγματικότητα, εδώ και πολλά χρόνια (ιδίως και πιο έντονο τους καλοκαιρινούς μήνες), με τους πολίτες να υφίστανται μία ανείπωτη ταλαιπωρία, να έχουν σημειωθεί αρκετά μικροατυχήματα και χωρίς οι όποιοι αρμόδιοι φορείς να αναζητούν λύση ή να έχουν επιδείξει το ελάχιστο ενδιαφέρον.

Ο Περιφερειακός δρόμος φαντάζει ανέφικτος και όνειρο μακρινό, αλλά ούτε κάποια κίνηση έχει γίνει να υπάρξει λύση, όπως για παράδειγμα με μια μικρή απαλλοτρίωση λίγων εκατοστών γης των παρακείμενων οικοπέδων.

Η κατάσταση του οδικού δικτύου τόσο στην έδρα του Δήμου, το ιστορικό και χρυσήλιο Άστρος, όσο και γενικότερα στο Δήμο μας, είναι τραγική και ταλανίζει κατοίκους και επισκέπτες.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το δρόμο Σ. Κανελλοπούλου (Ταχυδρομείου), την κεντρική πλατεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη φθορά του οδοστρώματος στο σύνολο του αστικού ιστού, όπου δεν μπορείς να διανύσεις ούτε 10 μέτρα χωρίς το αυτοκίνητο “να κινείται στους ρυθμούς πεντοζάλης “. Ενδεικτικά αναφέρουμε περιπτώσεις νεόδμητων οικοδομών, εντός του αστικού ιστού του Άστρους, όπου πέτρινοι μαντρότοιχοι καθιστούν αδύνατη τη διέλευση δύο διασταυρούμενων οχημάτων, για να “κατανοήσουμε” πως τα λάθη του παρελθόντος συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται και στο σήμερα και να δεσμεύουν – εγκλωβίζουν το όποιο μέλλον.

Η ίδια και πιο δραματική κατάσταση επικρατεί και σε πολλά ορεινά χωριά του Δήμου μας, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις τη Σίταινα και Καστάνιτσα.

Χαρακτηριστικό, επίσης, παράδειγμα (της αδιαφορίας και έλλειψης βούλησης) η επικίνδυνη στροφή στην περιοχή της Συκιάς, όπου τα λεωφορεία αναγκάζονται να ακροβατούν στο κενό, ενώ το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει επιλυθεί με μια “λεπιδιά” .

Δεν αναφέρομαι, τέλος, στο οδικό δίκτυο της Εθνικής – Επαρχιακής οδού Κιβερίου-Άστρους- Λεωνιδίου, όπου τα 200 και πλέον προσκυνητάρια θυμίζουν τις ευθύνες μας και την τραγική πραγματικότητα.

Δυστυχώς, και το οδικό δίκτυο στο Δήμο μας ακολουθεί τη μοίρα και την πορεία του Βιολογικού, του Δημαρχείου, των νερών του Αναβάλου, του Ρυμοτομικού Σχεδίου, του Αρχαιολογικού Μουσείου, της Έπαυλης του Ηρώδη του Αττικού και τόσων άλλων, ων ουκ έστιν αριθμός, βούληση και αποτελεσματικότητα.

Υ.Γ. Τον Αύγουστο του 2020, 49 Σύλλογοι και Φορείς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ένωσαν τις φωνές τους απαιτώντας άμεσα λύσεις στο χρόνιο και διαρκές “έγκλημα” που συντελείται στο “ανθρωποφάγο” οδικό δίκτυο του Δήμου μας, με την επισήμανση πως η περαιτέρω σιωπή και αδράνεια μας καθιστά συνυπεύθυνους και “συνένοχους”.

Δύο χρόνια μετά, τι…

Νίκος Πολυμενάκος

Σχόλια επισκεπτών

ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ.ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2022 ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ...ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ?ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ...ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ...ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ .ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ,ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...

Αν αυτό το έκτρωμα είναι περιφερειακή οδός, τότε εγώ είμαι αστροναύτης!!! Χάλια μαύρα, ακούει κανένας "αρμόδιος";;;;; Ξυπνήστε από τον λήθαργο τής εξουσίας, καρεκλοκενταυροι. Κηφηνες. Άχρηστοι. Κρατικοδιαιτοι.

Όλος αυτός ο δρόμος είναι τρέλα και βάσανο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο δήμος δεν συνενογιέται με τους ιδιοκτήτες των διπλανών οικοπέδων και χωραφιών προκειμένου να φαρδύνει λίγο και να μη γίνεται όλο αυτό το φρακάρισμα.

Συμφωνώ απόλυτα κατά τα λεγόμενά σου Νίκο .. Είναι από τα σημαντικότερα έργα που πρέπει να δρομολογήσει και να υλοποίηση η περιφέρεια και ο δήμος .. το οδικό δίκτυο του δήμου μας .... Με τους πιο σημαντικούς να είναι : περιφερειακός Άστρους και ο κυκλικός κόμβος στη ραχούλα και στου χρυσογενη δρόμοι καρμανιόλα που έχουμε θρηνήσει ουκ ολίγα θύματα ..

Εντάξει, δεν πειράζει πού δεν έχουμε δρόμους, γιατρούς, ασθενοφόρα, πλατείες, πάρκα, παιδικούς, υποδομές. Αρκεί να νικάει ο πανθυρεατικος, ο αχιλλεας, ο πηγασος, ο νικηταρας και πάει λέγοντας. Όπως λένε και οι ολυμπιακοι: ο θρύλος να.... κερδαει.

Αλήθεια τώρα ανακάλυψε ο Νίκος την ...χαμένη Ατλαντίδα... Αλήθεια τα σωματεια γιατί δεν συννενονταν με μια φωνή και πριν τις εκλογές του 2019... Μήπως αγαπιεστε πολυ με τον Μαντά? Και κάτι ακόμα , ως κοινός ξερολας που είσαι , γιατί δεν βγαίνεις μπροστά να αναλάβεις υπεύθυνη θέση και να τα κάνεις όλα γρήγορα, σωστά και με υπευθυνότητα???
Μόνο για τα παχιά λόγια είσαι και τίποτα άλλο!

Στη στροφή στην περιοχή της Συκιάς έχω δει λεωφορεία να βγένει η μούρη τους πολύ έξω απ το δρόμο. Κάποτε θα γίνει το κακό και τότε να δούμε. Πράγματι πριν τη στροφή μπορεί να βγει ο δρόμος στην παράκαμψη που οδηγεί για Παλιοπαναγιά σε μια ευθεία με μια λεπιδιά.
Κάντε κάτι πριν κανένα λεωφορείο βρεθεί στον γκρεμό.

Έτσι κι αλλιώς φτιαχτουν η όχι οι δρόμοι εντος Άστρους πλέον την μεγαλύτερη πλέον κίνηση την έχει πλέον το Παράλιο...το Άστρος δυστυχώς σβήνει...όταν είχε βγει εγκύκλιος να γίνει πεζοδρόμηση από τον δρόμο του Ταχυδρομείου όλοι διαμαρτυρήθηκαν επίσης όταν ήταν να γίνει όλη η περιοχή εκεί μέχρι την πλατεία ανοικτο Κέντρο Εμπορίου όπου θα φτιάχνοντας και οι γύρω δρόμοι πάλι διαμαρτυρήθηκαν τώρα φτιαχτούν δεν φτιαχτούν οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη οπότε μαζί με τους αφτιαχτους δρόμους και μια γκορτσια σε κάθε δύσβατο σημείο αφού μόνο το Παραλιακό κομμάτι του Δήμου τους ενδιαφερει....Τα Σέβη μου

Αντί να τα βάζουν κάποιοι με τους υπεύθυνους, φαίνεται τους τσούζει γιατί είναι και οι ίδιοι, τα βάζουν με εκείνους τους λίγους που επισημαίνουν τα προβλήματα. Αν δεν κάνω λάθος ανάλογα άρθρα του Πολυμενάκου δημοσιεύονταν και επί Μαντά. Ο Πολυμενάκος έχει αφήσει το στίγμα του όπου έχει απασχοληθεί και δεν είναι μόνο λόγια. Ας κοιτάξουμε και τις δικές μας ευθύνες.

ΕΕΕ ΑΠΟ ΔΕΚΈΜΒΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΊΑΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΊΩΣ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΈΛΑ ΤΟΥ ΚΌΒΙΝΤ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ. ΠΡΌΒΑΤΑ ΞΥΠΝΆΤΕ.

Εσύ φίλε των 14:54 ασχολήσου με τον Καμπύλη και τον Μαντα...!!!Εγώ απλά θέλω να μην σκοτώνονται νέοι άνθρωποι στο δρόμο..και θα φωνάζω και θα απαιτώ!!Η σού χαλάμε την σούπα με " στείρα"αντιπολίτευση;;;
Αρκετά πια με όλους τούς ηλιθιους...χωρισμένοι σε κομματικά στρατόπεδα και να μην θέλουνε το αυτονόητο για τον τόπο μας...ασφαλείς δρόμους!!
Δάσκαλε να γράφεις πιο συχνά..να μας ξυπνάς από το λήθαργο..
Ένας παλιός μαθητής σου.

Νίκο, όπως βλέπουμε, ενόχλησε κάποιους η ανάρτησή σου. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι όσοι ενοχλήθηκαν, δεν ενοχλούνται με την κατάσταση του δρόμου όταν περνούν από εκεί... Δεν πειράζει όμως, έχουμε ασπρισμένα δέντρα....

Εδώ βρε Νίκο τρέμουν να ανοίξουν έτοιμους χαραγμένους δρόμους εντός σχεδίου πόλεως Παραλίου Άστρους και περιμένεις να χαράξουν καινούργιους ή να απαλλωτριωσουν; Οι άνθρωποι που κυβερνούν διαχρονικά τον δήμο είναι υπάλληλοι υπηρεσίας κι όχι πολιτικοί με όραμα. Ο μισθός να πέφτει και άντε μέχρι τις εκλογές... Αυτή είναι η μοίρα μας

Δυστυχώς αυτός ο δρόμος είναι καρμανιόλα όπως και πολλοί άλλοι στην περιοχή μας. Οι περισσότεροι που ασχολούνται με την τοπική
αυτοδιοίκηση δεν έχουν κανένα μα κανένα όραμα, ούτε κατάλληλες γνώσεις το όραμά τους είναι βιοποριστικό. Ρώτησα κάποτε έναν υποψήφιο στο Δήμο μας γιατί πολιτεύτηκε. Μου απάντησε ότι είχε υποχρέωση στο Γιατρό γιατί ενδιαφέρθηκε για την Μάνα του στο Νοσοκομείο. Του είπα ρε φίλε κατά την γνώμη μου εφόσον ένιωθες μία υποχρέωση στο γιατρό μπορούσες να του προσφέρεις ένα δώρο (παξιμάδια, κεφαλοτύρι, αρνί το Πάσχα κλπ) και να μην κάνεις κακό στον τόπο μας με την αδράνειά σου, την άγνοιά σου και όλα τα αρνητικά σου και να άφηνες χώρο να ασχοληθεί με τα κοινά κάποιος συμπολίτης μας που έχει όρεξη, όραμα, διάθεση, γνώσεις κλπ. για να γίνει κάτι θετικό στον τόπο μας. Δυστυχώς έτσι γίνονται οι εκλογές να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιο, παρακαλετά με όποιον και όποιον. πολλές φορές τους άξιους δεν τους θέλουν στα ψηφοδέλτια οι "αργηγοί" ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ και όχι να παρακαλάμε για το αύριο.

Δύο χρόνια μετά, τι.
Μέσα σε αυτές τις 4 λεξούλες κ. Πολυμενάκο Νίκο, έχασες όλο το δίκαιο των επισημάνσεων που αναφέρεις πολύ σωστά.
Οι ευαισθησίες σου γνωστές, αλλά και οι προτιμήσεις σου πάλι γνωστές.
Χρόνια τα προβλήματα που αναφέρεις, αλλά κ.Νίκο θα πρέπει να μάθεις να είσαι αντικειμενικός.
Εσύ που είσαι όλα αυτά τα χρόνια.
Και όλα τα προβλήματα δεν υπάρχουν αυτά τα 2 χρόνια.
Θα ήσουν πιστευτός, εάν και τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόσουν να τα αναφέρεις έτσι φίλε Νίκο Πολυμενάκο;
Αλλά υπήρχε συμβατός δότης στον Δήμο έτσι;
Όσο αφορά την κυρία Κ.Σ.
Η εμπάθειά σας κυρία μου για την σημερινή Δημοτική Αρχή είναι πασίγνωστη.
Μία ερώτηση κυρία Κ.Σ
Στα αμέτρητα τραπεζώματά σας με τον Προηγούμενο Δήμαρχο εκ Σιταίνης μεριά, κατά την διάρκεια της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου, αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα δεν υπήρχαν έτσι;
Ούτε τα προβλήματα έτσι;
Ο Τάκης Θεός έτσι;
Για όλα φταίει ο Καμπύλης έτσι;
Καλύτερα λοιπόν να μην βγαίνετε και σχολιάζετε γιατί εκτίθεστε κυρία Κ.Σ γιατί η γούνα σας είναι καμμένη με τά έργα και τις ημέρες του κολλητού σας, που βέβαια έχετε κάθε δικαίωμα να υποστηρίζεται.
Ασχοληθείτε με την διδασκαλία σας και τους μαθητές που σας εμπιστεύονται οι γονείς να διδάσκεται αγάπη, ήθος, σεβασμό και γνώση.
Και όχι εμπάθεια και κακία που σας διακατέχει κυρία μου.
Η κακία, είναι πολύ κακός σύμβουλος.
Και η εμπάθεια.

Πράγματι στον δήμο μας αντί να λύνονται τα προβλήματα αυξάνονται και μεγαλώνουν. Κάθε δημοτική αρχή θα έπρεπε να εστιάζει σε ένα δύο από αυτά και να έδινε λύσεις σε βάθος τετραετίας. Καλό θα ήταν επίσης κάποιοι να καταλάβουν πως το πρόβλημα δεν είναι όσοι μιλάνε για τα προβλήματα και ψάχνουν λύσεις αλλά τα ίδια τα προβλήματα.

ΝΙΚΟ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΎΣΤΟΧΑ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΆ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

AΝΩΝΥΜΕ Ή ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΩΝ 9:02 ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ Κ.Σ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Κ.Σ...... ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ. Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.....

Στην Ελλάδα του 2022 δυστυχώς, όποιος τολμά να πει τα πράγματα επώνυμα, είναι απαγορευτικό.
Ανώνυμοι κάθε είδους θα βγουν να πουν και να βγάλουν κάθε φορά ότι τους κατέβει στο κεφάλι, αφού έτσι και αλλιώς ανώνυμα είναι, όπως και ανώνυμη είναι η ύπαρξή τους.
Δεν τολμούν να πουν αυτά που θέλουν ονομαστικά γιατί απλώς δεν έχουν άποψη.
Κύριοι ο Νίκος ο Πολυμενάκος δυστυχώς για εσάς όλους τους κακόβουλους, και άποψη έχει και την εκφράζει δημόσια χωρίς να ντρέπεται η να φοβάται να την εκφράσει.
Όσο για τον Ανώνυμο που κρίνει την Κ.Σ όπως υποτιμητικά την λέει, ωραία γραφή και έκφραση, επιβεβαιώνει στην άποψη που έχω για τους ανώνυμους .
Ανώνυμα και στο μεγαλύτερο μέρος της άποψης που εκφράζει είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, όχι μόνο κακός και εμπαθής.
Δικά του λόγια στις κατηγορίες που εκτοξεύει ανώνυμα όπως πάντα γίνεται.
Το να αφαιρείτε το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης, το αφήνω στην κρίση του καθενός πολίτη.
Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ

Πέτρος Ι Αλοίμονος
Πρόεδρος Κοινότητας Σίταινας

Αγαπητέ "Ανώνυμε" 09.02,
αυτές οι 4 μικρές λεξούλες υποδηλώνουν μόνο (και τίποτε περισσότερο) την απογοήτευση ότι αυτοί οι 49 Σύλλογοι και Φορείς αδρανοποιήθηκαν και σίγησαν.
Εσάς μπορεί να σας προβληματίζει και να σας ενδιαφέρει το αύριο και το μέλλον της όποιας Δημοτικής Παράταξης, επιτρέψτε μου να με προβληματίζει και να με ενδιαφέρει το αύριο και το μέλλον του τόπου μου..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio