Ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης στο ΑstrosΝews.gr (vid)

Παρ, 11/09/2020 - 19:25
Image

Ενθουσιασμένος φάνηκε να είναι με το Παράλιο Άστρος ο ασημένιος ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες στο χώρο της κολύμβησης. Είναι επί σειρά ετών παγκόσμιος πρωταθλητής στην μαραθώνια κολύμβηση και το 2016, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και σε ηλικία 36 ετών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα.

Ο κ. Γιαννιώτης βρέθηκε στην περιοχή, λόγω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Παράλιο Άστρος, θέλοντας να στηρίξει την διοργάνωση και τους αθλητές που θα λάβουν μέρος.

Μιλώντας στο AstrosNews.gr και στον Κώστα Λέγκουρδα, ο μεγάλος αθλητής της κολύμβησης, που πρώτη φορά επισκέπτεται το Παράλιο Άστρος, εξέφρασα την χαρά του που βρίσκεται σε έναν όμορφο τόπου, όπου σε λίγες ώρες να ξεκινήσουν οι αγώνες ενός αθλήματος που υπηρέτησε και συνεχίζει ακόμα και τώρα να το κάνει.

Η θάλασσα είναι ικανή να μας χαλαρώσει και να μας ηρεμήσει, για εμένα το υγρό στοιχείο βέβαια είναι κάτι πολύ παραπάνω, είπε, σημειώνοντας ότι όλα τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν να κολυμπούν για να είναι αρχικά ασφαλή στο νερό και γιατί όχι για να ξεκινήσουν τον πρωταθλητισμό.

Το άθλημα της κολύμβησης σε μεγαλώνει με σωστές βάσεις,  όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με αυτό πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν οφέλη στην υγεία του αλλά και στην προσωπικότητά τους

 Τα παιδιά πρέπει να αγαπούν αυτό που κάνουν και να το κάνουν με ήθος με σεβασμό είπε, θέλοντας να δώσει κάποιες πρώτες συμβουλές στους μικρούς μας φίλους.

Το κολύμπι δημιουργεί τις σωστές βάσεις στο σώμα και πόσο μάλλον στην ψυχή και το μυαλό

Ο ολυμπιονίκης έδωσε συμβουλές στους αθλητές που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα.

Πειθαρχία, να είσαι σωστός στον τρόπο ζωής σου, 24 ώρες το 24ωρο να είναι αθλητής και να αγαπάς αυτό που κάνεις

Τέλος του ζητήσαμε να επαναφέρει στην μνήμη του την στιγμή της δόξας, όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όταν τερμάτισε τον αγώνα του, κυμάτισε η Ελληνική Σημαία.

Ήταν πολύ όμορφες στιγμές, καθώς καταφέρνεις να υλοποιείς τους στόχους σου και φυσικά να τιμήσεις την χώρα σου σε ένα μια τέτοια διοργάνωση

Video

Σχόλια επισκεπτών

Σε καλωσορίζουμε φίλε Σπύρο Γιαννιώτη στο Άστρος της Θάλασσας ως Μ.Α.Ν.Ο. Αχιλλέας.Μεγάλη μας τιμή που μας επισκέφθηκες και μας ξύπνησες μνήμες δόξας και μεγαλείου. Γι αυτό κι εμείς οφείλουμε να γκρεμίσουμε τείχη.

Κύριε Χαρβαλε να το εκλάβουμε ως ειρωνικό το σχόλιο σας;αν ναι είναι ντροπή σας για έναν ολυμπιονίκη,εάν όχι,τουλάχιστον γράψτε το σωστό όνομα του χωριού σας...μην παραπλανατε τον κόσμο...φτάνει πια δεν καταφέρνετε τίποτα άλλο εκτός από εντυπωσεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio