Ο Νίκας στο Κέντρο Υγείας Άστρους – Στο προσκήνιο και πάλι η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου (pics,vid)

Δευ, 11/07/2022 - 14:25
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το  πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου  επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Άστρους, ο περιφερειάρχης κ.  Νίκας για να του απονεμηθεί βραβείο για την προσφορά του ενός σύγχρονου καρδιογράφου, κλιβάνου αποστείρωσης των χειρουργικών εργαλείων και ενός σπιρομέτρου για τον έλεγχο παθολογικών παθήσεων.
 Το αίτημα αυτό προς τον περιφερειάρχη το είχαν θέσει τον χειμώνα ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων του Κ.Υ Άστρους κ. Κόλλιας Δημήτρης μαζί με τον γραμματέα του συλλόγου κ. Σαβούρδο Χρήστο.
Μετά από τη βράβευση του ο κ. Νίκας δήλωσε ότι είναι σημαντικό να δημιουργηθούν παντού σύλλογοι φίλων κέντρων υγείας που θα τα ενισχύουν ενώ επεσήμανε ότι θα στηριχτεί το κέντρο υγείας Άστρους, καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή δυναμική.  


Τα κέντρα Υγείας πρέπει να υποστηριχθούν. Χωρίς δυνατά κέντρα υγείας δεν έχουμε το επίπεδο υγείας που πρέπει να έχουμε

 Ο κ. Νίκας ξεναγήθηκε στο Κ.Υ. από την κυρία Περδικάκη και είδε ο ίδιος την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται υπό την συνοδεία του αντιπεριφερειάρχη κ. Σκαντζού και του δημάρχου κ. Καμπύλη.  Στο τέλος αφουγκράστηκε τα προβλήματα που το έθεσε ο σύλλογος μαζί με την διοίκηση του Κ.Υ. με πιο σημαντικό την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου που υπάρχει.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Εφόσον δέν πρόκειται να κατασκευαστή ο περιφερειακός Άστρους-Λεωνιδίου ώστε να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα και να χάνονται ζωές τουλάχιστον οργανώστε το κέντρο υγείας να είμαστε έτοιμοι για τυχόν περιστατικά που θα προκύψουν στο μέλλον..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio