O Χιονισμένος Πραστός από drone (vid)

Κυρ, 19/12/2021 - 19:49
Image

Ένα βίντεο από τον χιονισμένο Πραστό Αρκαδίας στις 19 Δεκεμβρίου 2021 με πλάνα από drone.

To τραγούδι που πλαισιώνει το βίντεο είναι το «Σε βουνό θε ν´ανεβώ» από τον Παναγιώτη Σούρσο (Στρουμπούλο) από την εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο».

Βίντεο Ηλίας Ι. Λυτρίβης-Μέλιος
 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο ΠΡΑΣΤΟΣ είναι πανέμορφος πάντα από κάθε άποψη και σε όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι η Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς . Διακρίνεται για την Ιστορία του, τα πολιτιστικά μνημεία του και την Τσακώνικη Αρχιτεκτονική. Πιστεύω ότι αξίζει η προβολή και η ανάδειξή συνεχώς όταν μπορούμε, ώστε να κεντρίζουμε το ενδιαφέρον των αρμοδίων για να γίνονται θετικές ενέργειες και βήματα προς την αξιοποίησή και την ανάπλαση του. Μπράβο Ηλία πολύ ωραίο το βιντεάκι σου.

Ολόλευκη θα φανεί μπροστά σου η μικρή πυργοπολιτεία φωλιασμένη σε μια από τις όμορφες πλαγιές του Πάρνωνα σιμά στις ελατοσκέπαστες κορφές και τα φαράγγια εκεί που σμίγουν ρεματιές, στα βάθη της ιστορίας. Ίσως συναντήσεις αρχόντους και καβαλαραίους μα και νοικοκυρές να σε καρτερούν στην εξώπορτα να σε καλωσορίσουν. Κι αν τύχεις και της Παναγιάς θα δεις να ξεδιπλώνεται πολλές σειρές ο χορός στου κάστρου την πλατεία. Μπορεί να κάθεσαι με τις ώρες και να αγναντεύεις από το( Σίνα ) το χωριουδάκι ,κι αν έχεις λίγη φαντασία ποιος ξέρει πόσο μεγάλο κομμάτι της ιστορίας θα ζωντανέψεις!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio