Ο Γιάννης Βούρος στα Λιλέικα (pics)

Δευ, 05/07/2021 - 08:46
Image
Image
Image
Image

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος, βρέθηκε στο «Καραντι» στα Λιλέικα, εκεί συνάντησε και ανθρώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου ανταλλάσοντας απόψεις.

Ο κ. Γιάννης Βούρος έκανε την καλοκαιρινή του εξόρμηση στο Παράλιο Άστρος  και χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Σχόλια επισκεπτών

RE ALANIA ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 10ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ VIRAL Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ......ΑΑΑΑ ΡΕ ΚΛΑΡΑ......

Πολυ gossip έχει γίνει η περιοχή.. Υπουργεία επισκέψεις. Διάσημοι επισκέπτονται το χωριό και όλα στο βωμό των εντυπώσεων και της Αστραφτερης βιτρίνας... Πουλάει το ιντερνετ και τα κλίκ να πέφτουν βροχή

Αυτή τη στιγμή στις 6 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί, η παραλία Καλλιστώ, είναι γεμάτη φουσκάλες από βοθρολύμματα.
Εχθές αντίστοιχα στον ατσιγγανο, επιπλεαν σκουπίδια. Αυτές είναι οι γαλάζιες σημαίες;;;;;;

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Ο Δήμαρχος Νεας Φιλαδελφειας, Γιάννης Βουρος, επισκέφτηκε το Ξηροπηγαδο, όπου έμενε φιλοξενούμενος σε κατοικία φίλων. Έμεινε κατενθουσιασμένος από το χωριό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του επισκέφτηκε ταβέρνα στην παραλία του χωριού και το Καραντι.

Όχι ρε παιδιά τον έστειλε αντικατάστατη στο Άστρος ο μεγαλομέτοχος που αποχώρησε.αφου του τελείωσαν τ ψέματα κ τον πήραν χαμπάρι κ τα 15 χρόνια είπε να βάλει κάποιον με λεφτά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio