Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Αγιάννη (pics,vids)

Κυρ, 26/07/2020 - 13:25
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε με λαμπρότητα ο εορτασμός της αγαπημένης Αγίας των Αγιαννιτών, της Αγίας Παρασκευής. Πολύς κόσμος, βρέθηκε στην γραφική εκκλησία που πρωτοσυνανταμε στον Αγιάννη, ζητώντας την ελεημοσύνη, της Αγίας που θεωρείται και προστάτιδα των οφθαλμών. Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος κ. Καμπύλης, ο αντιδήμαρχος κ. Κλέωπας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλακοκέφαλος, δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος Άστρους κ. Μπάρλας.

Και του χρόνου με υγεία.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μην χάσουμε και τον Αγιάννη .. Την παρασκευή ήταν και της Αγιάννης και είχε πάει ολόκληρος υπουργός εξωτερικών στα φιλόξενα Βέρβενα ακόμα και ο δήμαρχος και δεν είδαμε ούτε μια φωτογραφία ... Για τα έργα του δήμου όμως μας ζαλίζεται με φωτογραφίες με τον Αγιάννη το ίδιο υπάρχουν και άλλα χωριά στον Δήμο ...

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμα σχόλια, αλλά θα ήθελα να πω ότι ναι μεν έχετε δίκιο σχετικά με το ότι δεν κάναμε άρθρο για την γιορτή της Αγίας Άννας τόσο στα Βέρβενα, όπως πολύ σωστά αναφέρετε, αλλά και για τον Πλάτανο όμως κάποιες φορές υπάρχουν σοβαροί λόγοι, κυρίως εργασιακοί, που δεν καθιστούν δυνατή την παρουσία μας παντού. Μάλιστα όσον αφορά την εορτή της Αγίας Παρασκευής στον Αγιάννη, φίλος του site μας εστειλε το υλικό, γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει υδατογραφημα πάνω στις φωτογραφίες. Πολλές φορές, έχω απευθυνθεί σε ανθρώπους κυρίως, πολιτιστικών συλλόγων ώστε να μας βοηθούν σε αυτό το έργο. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν θετικά κάποιοι όχι. Για τα υπόλοιπα που σχολιάζετε, απλά τα άρθρα μας αποδεικνύουν το αντίθετο. Κ.Λ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio