Ο απολογισμός δράσεων του Προγράμματος Τουριστικής προβολής και Διαφήμισης του Δήμου μας

Τρί, 04/04/2023 - 09:57
Image
Image

Ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ο απολογισμός δράσεων Προγράμματος Τουριστικής προβολής και Διαφήμισης του Δήμου  έτους 2022 κατά τη συνεδρίαση της εν λογω επιτροπής την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023.

Ο Πρόεδρος Κατσής Δημήτρης αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες (δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη ), προχώρησε στον απολογισμό δράσεων κατά το έτος 2022 επισημαίνοντας πως  ακολουθήθηκε ένας βραχυπρόθεσμος σχεδιασμός για μια στοχευμένη προβολή του Δήμου, με σύγχρονα μέσα αλλά και συνδυασμένες δράσεις .Το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2022 που εφαρμόστηκε  έχει εναρμονιστεί  με την εθνική στρατηγική για τον τουρισμό και έχει προσαρμοστεί  στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία .

 Η Επιτροπή αφού συστάθηκε σε σώμα και ψήφισε κανονισμό λειτουργίας της συνεδρίασε 7 φορες και έλαβε αρκετές αποφάσεις που σύμφωνα με το νόμο της ζητήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρό του .

Επιγραμματικά  οι δράσεις για το 2022 : 

  1. Βελτιστοποίηση του discoverkynouria.gr
  2. Δημιουργία «γαστρονομικού προορισμού»   με θεσμοθέτηση «Φεστιβάλ τοπικών αγροτικών προϊόντων σε συνεργασια με την Περιφέρεια Πελοποννήσου
  3. Αθλητικός Τουρισμός : Κρόνιον Πέρασμα , Ημιμαραθωνιος αγώνας στα Άνω Δολιανά
  4.  Πολιτιστική Κληρονομία :    Φεστιβάλ Τσακωνιάς,   Estella festival   
  5. Δημιουργία φωτογραφικού και video περιεχομένου   
  6. Δημιουργία fam trips και προσέλκυση travel bloggers
  7. Προώθηση περιπατητικού  τουρισμού   μέσω της ενίσχυσης και προβολής των σηματοδοτημένων μονοπατιών στα Άνω Δολιανά , αλλά και τη σηματοδότηση νέων μονοπατιών σε Άγιο Πέτρο, Άγιο Ιωάννη, Αγία Σοφία , Καστάνιτσα ,Παράλιο Άστρος ,Πλάτανο ,  Σιταινα Κ.Βερβενα, Ξηροπηγαδο . Συνολικά έχουν σηματοδοτηθεί μονοπάτια  35 χιλιομέτρων περίπου.    
  8. Συνεργασία με φορείς του τουρισμού και τοπικούς φορείς όπως πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι , Επιμελητήριο Αρκαδίας , Περιφέρεια Πελοποννήσου , εθελοντές
  9. Ναυαγοσωστική κάλυψη
  10.  Γαλάζιες σημαίες:  Για τον Δήμο μας αποτελεί βασική προτεραιότητα να διασφαλίζονται οι άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους λουόμενους αλλά και γενικότερα η φροντίδα των ακτών του, για τις οποίες η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί σύμβολο επιβεβαίωσης της ποιότητάς τους.
  11.  Τοποθέτηση ραμπών και WC ΑΜΕΑ: Ράμπες sea track και WC για ΑΜΕΑ για την εξυπηρέτηση και πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στην ακτή Καλλιστώ

  "Με όπλο την εξωστρέφεια, δημιουργούμε υπεραξία για το δήμο μας", τόνισε ο κ. Κατσής.

 

Σχόλια επισκεπτών

κ Κατσή Απολογισμό Δράσεων θα κάνετε και μπράβο σας Απολογισμό Πεπραγμένων γιατί δεν κάνετε να μάθουμε τη γίνεται στο Δήμο εμείς οι πολίτες γιατί κρατάτε τα χαρτιά κλειστά δεν σας λένε οι Δικηγόροι σας ότι είναι υποχρεωτικό από το Νόμο δυστυχώς λυπάμαι είσαστε και Πρόεδρος Δ Σ αλήθεια θα ηαναζητησετε την ψήφο μας χωριςρ να γνωρίζουμε πού πάνε τα χρήματα μας ειπαρχει κάτι που δεν πρέπει να το μάθουν οι πολίτες?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio