O αγαπητός δάσκαλος Στέλιος Παπαντώνης παρουσίασε το νέο βιβλίο του στο ίδρυμα Ζαφείρη (pics,vid)

Κυρ, 02/10/2022 - 13:46
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη,  η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην δασκάλου Στέλιου Παπαντώνη, με τίτλο «Πρωτοβάθμια σχολεία στην Κυνουρία- τα πρώτα βήματα». 

Η παρουσίαση έγινε από την κυρία Τετώρου,  ενώ παρουσίασαν αποσπάσματα από το βιβλίο ο πρώην δήμαρχος κ.  Δαλιάνης Ευστράτιος, ο κ. Βέργος ,η κυρία Θωμοπούλου, ο κ. Τσιλικάς και τέλος η σύζυγος του κυρίου Παπαντώνη. 
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, από συναδέλφους καθηγητές και  δασκάλους όλων των βαθμίδων , από παλιούς μαθητές του συγγραφέα αλλά και  από φίλους και γνωστούς που τίμησαν τον σεβαστό σε όλους δάσκαλο κ.  Στέλιο Παπαντώνη. 


Μεταξύ άλλων βρέθηκαν οι βουλευτές Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ κ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ,του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργος .Παπαηλιού ,οι Δήμαρχοι κ.Γεώργιος .Καμπύλης και Τριπολης κ. Κ. Τζιούμης, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ιερείς της περιοχής, ο κ Γκέσουρας διευθυντής Α' βαθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι τοπικών   φορέων και συλλόγων. 
Η ομάδα του Astrosnews εύχεται στον αγαπητό δάσκαλο το βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο !

Video

Σχόλια επισκεπτών

Περιμενω απο το δασκαλο το επομενο βημα του,καταγραφη-περιγραφη του ανθρωπινου δυναμικου που διδαξε ολες τις δεκαετιες,τους μαθητες του,κοινωνιολογικη αναλυση των μαθητων του,απο που τους ξεκινησε που τους ανεβασε τι πορεια ειχανε τι βελτιωση ειχε η ζωη τους επειδη διδαχθηκαν στο Ελληνικο σχολειο της τοτε εποχης,τι ελειψε απο τη διδασκαλια αυτη απο που προηλθε αυτη η ελλειψη,μια γενικη επισκοπηση της κινησης του μαθητικου δυναμικου οπως ο ιδιος την ειδε τοσοι μαθητες που περασαν απο τα χερια του.Αυτη τη φορα περιμενω και τη γυναικεια αποψη,ο μισος πληθυσμος ειναι γυνακες αναλογης ποσοτητας πρεπει να ειναι στο πονημα αυτο,δασκαλες να μιλησουν και επι ισοις οροις μαλιστα.............

Για τα ως τωρα κειμενα του το ξερει καλυτερα απο μενα εχει τον πληρη θαυμασμο και αποδοχη απο μενανε,τον ευχαριστω απο βαθους ψυχης για ολες τις συνοψεις που κατα καιρους μας παρουσιασε ηταν ολες αρτιοτατες και τεκμηριωμενες,τον παρακαλω να μιλησει για τους μαθητες του το συντομοτερο............

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio