Νέο τροχαίο στον κόμβο της Ραχούλας - Σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλο

Παρ, 15/07/2022 - 13:04
Image

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει» το «διαδικτυακό» μελάνι από το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε την Παρασκευή 15 Ιουλίου (δείτε ΕΔΩ) και, δυστυχώς, ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα προστέθηκε σήμερα μόλις στη λίστα των τροχαίων, σοβαρών ή με ελαφρείς τραυματισμούς, που συμβαίνουν στον κόμβο της Ραχούλας, στον δρόμο «καρμανιόλα» Άστρους - Λεωνιδίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στον κόμβο της Ραχούλας, μπροστά από σουπερμάρκετ, στο γνωστό σημείο, δηλαδή, όπου συμβαίνουν τα τροχαία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η αιτία της σύγκρουσης ήταν η παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής του δρόμου.

Ευτυχώς, από το τροχαίο είχαμε μόνο υλικές ζημιές.

Οι περισσότεροι οδηγοί παραβιάζουν τη διπλή λωρίδα, θέλοντας να πάνε στο σούπερ μάρκετ. Οι οδηγοί της αντίθετης λωρίδας έρχονται με μεγάλη ταχύτητα 100 με 150 χιλιόμετρα την ώρα με αποτέλεσμα καθημερινά στο δρόμο  να πάνε να σημειωθούν τροχαία. Η παραβατική συμπεριφορά και η αυξημένη ταχύτητα  έχουν παίξει ρόλο στην πρόκληση ατυχημάτων τόσο σοβαρών όσο και μικρών υλικών ζημιών.

Εδώ και χρόνια γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, γίνονται δηλώσεις επί δηλώσεων, χωρίς, όμως, κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής για τα έργα τα οποία θα δώσουν λύση στο πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί -κάτι που, δυστυχώς, δεν συμβαίνει πάντα- αλλά και οι υπεύθυνοι πρέπει επιτέλους να κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε ο δρόμος να είναι ασφαλής.

 

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια επισκεπτών

Ναι γτ η κεντρικη διασταυρωση που κανενας δε γνωριζρι την προτεραιοτητα δεν ειναι θεμα ..Για να μη θρηνισουμε θυματα ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες που υπαρχει μεγαλη κινηση ας φτιαχτει ενας κομβος ,τι πιο απλο..

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα απλά πράγματα και τα ξεκάθαρα δεν εφαρμόζονται.Όσο δεν κινείται εισαγγελική αρχή δεν γίνεται τίποτα. Είναι απορίας άξιον πως δεν έχουν γίνει μυνήσεις εναντίον των υπευθύνων με τόσα ατυχήματα και πως δεν έχει εξαγγελθεί αυτεπάγγελτα εισαγγελική εντολή για έρευνα. Όσο και δύσκολο να είναι πρέπει κάτι να γίνει γιατί θα θρηνήσουμε κι άλλους καθώς θα υπάρξουν ατυχήματα.

Έλα δύο μέτρα όλοι μέσα να τελειώνουμε για ξηλωστε νησίδες γτ πολύ έγινε το κακο και να δούμε μετά που βγαίνετε πρώτη μούρη και μιλάτε όσοι έχετε δλδ νησίδες γτ είναι και παράνομοι ας έχουν νησίδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio