Ν. Πολυμενάκος: Οφείλουμε να αναδεικνύουμε και να επιβραβεύουμε τις δράσεις που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας

Τρί, 01/03/2022 - 11:03
Image

Συγχαρητήρια.

Σε πρόσφατες επισκέψεις μου στην περιοχή του Κάμπου της Θυρέας προς μεγάλη μου (κι ευχάριστη) έκπληξη διαπίστωσα πως αρκετοί αγροτικοί δρόμοι όχι μόνο έχουν καταστεί βατοί και προσπελάσιμοι, αλλά έχει επιπλέον υπάρξει και σημαντική βελτίωση και αναβάθμισή τους.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, με τίτλο “Πυριτιδαποθήκη ο Κάμπος της Θυρέας” (17 – 6 – 2020) υπήρξε εκτεταμένη και λεπτομερής αναφορά τόσο για το προβληματικό των αγροτικών δρόμων που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών, όσο και για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η τραγική πραγματικότητα.

Ως πολίτες αυτού του τόπου, που ενίοτε ασκούμε κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, με στόχο την επίλυση των όποιων προβλημάτων και τη βελτίωση – ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας,, οφείλουμε επιπλέον να αναδεικνύουμε κι επιβραβεύουμε και όλες εκείνες τις δράσεις που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας, δίνουν ελπίδα, ενδυναμώνουν την προοπτική του τόπου μας.

Οφείλουμε, επίσης, ως πολίτες αυτού του τόπου εκτός από το να αποδώσουμε τα εύσημα και συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή, να σταθούμε αρωγοί σε αυτή της την προσπάθεια επιτρέποντας την κοπή των λίγων κλαδιών ή την εκρίζωση μιας ελιάς που εμποδίζουν την ομαλή πορεία των όποιων οχημάτων, αλλά και παραχωρώντας λίγα μέτρα γης όπου χρειάζεται. Γιατί τα λίγα κλαδιά και τα λίγα μέτρα γης είναι πολύ φθηνά σε σχέση με τη ζωή και την ποιότητά της.. Γιατί με αυτές μας τις ενέργειες δε διευκολύνουμε ούτε εξυπηρετούμε τη Δημοτική Αρχή, αλλά τους εαυτούς μας και τον Τόπο μας.

Νίκος Πολυμενάκος.  

φωτογραφία αρχείου

Tags

Σχόλια επισκεπτών

Επειδή βλέπω να βγάζουν τις ελιές και να βάζουν νέες Κέντρα δια προτείνω να αφήνουν σε κάθε στρέμμα μια παλαιά ελιά είναι κρίμα να εξαφανίζουμε ελιές εκατό ετών και εκατόν πενήντα με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές και εμείς πιτσιρικάδες πηγαίναμε για κοκολοεινα δοθεί μια λύση άμεσα τα ξύλα ελιάς πολουνται ίσα με το πετρέλαιο υπάρχει υπηρεσία να ελέγξει η λέμε έχουμε ελεύθερη αγορά ΒΟΥΝΑ ΤΑ ΞΥΛΑ θα σωθούνε γρήγορα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio