Μπάρλας: Απαγορεύεται η καύση κλαδιών σε αγροτικές εκτάσεις από τις 15 Απριλίου

Πέμ, 02/04/2020 - 14:01
Image

Σας ενημερώνουμε ότι με την 1/2020 Πυροσβεστική Διάταξη « Κανονισμός ρύθμισης μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις»   η αντιπυρική περίοδος για την φετινή χρονιά αρχίζει στις 15 Απριλίου και τελειώνει στις 31 Οκτωβρίου 2020.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι  λόγω αυξημένης επικινδυνότητας το άναμμα φωτιάς σε δασικές, χορτολιβασικές και αγροτικές εκτάσεις.

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες αγροτικών εκτάσεων, οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων,  πριν τις 15 Απριλίου να προβούν στο κάψιμο κλαδιών ή άλλων αγροτικών υπολειμμάτων και στην αποψίλωση αυτών από ξερά χόρτα και στην απομάκρυνσή τους, την απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία. 

  

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άστρους

Κωνσταντίνος Χρ. Μπάρλας

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

κυριε ανωνυμε 3 ,αν ξερετε και εχετε διαβασει τα μετρα ,οι ιδιοκτητες χωραφιων και γενικα οι παραγωγοι μπορουν να ασχοληθουν με τις γεωργικες τους εκδηλωσεις δειχνοντας μονο το απαραιτητο εγγραφο(οπως συμβαινει στους αυτοαπασχολουμενους)! οποτε καλα κανει ο προεδρος και το τονιζει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio