Μνημόσυνο ευεργετών Άστρους στον ΙΝ Αγίου Νικολάου (pics)

Πέμ, 30/01/2020 - 19:30
Image
Image
Image
Image

Μνημόσυνο των ευεργετών του Άστρους έγινε, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άστρους, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Ο Λεωνίδας Ζαφείρης ήταν ευεργέτης του Άστρους Αρκαδίας και όπως είναι γνωστό υπάρχει το  ίδρυμα «Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη» που φιλοξενεί τις πολιτιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις της περιοχής.

Σχόλια επισκεπτών

Για την αποκατάσταση της αλήθειας ο διαθέτης "ήθελε το ίδρυμα αυτό να φιλοξενεί τις πολιτιστικές και οχι μόνο εκδηλώσεις της περιοχής" πράγμα που δεν το βλέπεις και πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια που αν αφαιρέσεις την καφετέρια, κουκουβάγιες δείχνει να λαλούν εκεί. Η εγκατάλειψη άρα και κατάρρευση του εχει ξεκινήσει απο τον χώρο των τουαλετών .Κρίμα , αναγκαίο το μνημόσυνο σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης
αλλα πρώτα απ' όλα η διοίκηση να φροντίσει να το λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους και τις επιθυμίες του διαθέτη και οχι τους δικούς τους .Έτσι θα αναπαύεται η ψυχή του .

Τα μέλη της διοικήσεως τι είδους ,χρηματικές, απολαβές έχουν έκαστο ξεχωριστά;
Τι προβλέπεται από την επιθυμία του διαθέτη ή του όποιου καταστατικού ιδρύσεως και λειτουργίας για τη συγκρότηση του Δ.Σ.;
Υπάρχουν εργαζόμενοι,συντηρητές κλπ προσωπικό στο ίδρυμα κι αν ναι, ποιες οι αμοιβές εκάστου εξ αυτών ;
Eυχαριστώ κι αναμένω !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio