Μήνυμα νίκης από το Παράλιο Άστρος στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (pics,vid)

Δευ, 01/05/2023 - 08:55
Image

Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας στο Άστρος το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η πρώην υφυπουργός τουρισμού και νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Κουντουρά καθώς επίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στον νομό μας.

Η Έλενα Κουντουρά χαρακτήρισε αλαζονική και συνάμα αυταρχική την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας εντολή και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ για να νοικοκυρέψει και πάλι την χώρα και να σταθεί δίπλα στους πολίτες.

Οι πέντε υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό μας Γιώργος Παπαηλιού, Χρήστος Στάικος, Αντωνία Γιαννούλη, Διονύσης Παπαδόπουλος και Αθανασία Φιλοπούλου αμέσως μετά έκαναν την δική τους τοποθέτηση αναφορικά με το διακύβευμα των εκλογών τονίζοντας πως ήρθε η ώρα της πολιτικής αλλαγής στον τόπο.

Ο Γιώργος Παπαηλιού ανέφερε πως είναι μια ώρα πέρισσολογής για τον κόσμο και πως οι πολίτες στα κρίσημα διλλήματα της χώρας πρέπει να πάρουν μια σαφή απόφαση έναντι του συστήματος Μητσοτάκη δίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την εντολή για αλλαγή πορείας.

Ο Διονύσης Παπαδόπουλος τόνισε πως βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μιας πολιτικής αλλαγής και πως δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο η πολιτική αυτή της Νέας Δημοκρατίας και πως αυτή είναι η στιγμή η Ελλάδα να αποκτήσει και πάλι την θέση που της αρμόζει μέσα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό.

Ο Χρήστος Στάικος επισήμανε πως όλη αυτή την τετραετία μέσα από τις δοκιμασίες και τις κρίσεις που βίωσε η χώρα έφτασε η ώρα της κοινωνικής ενίσχυσης της Ελλάδος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να εγγυάται ένα καλύτερο αύριο γεμάτο δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα για τους πολίτες.

Η Αντωνία Γιαννούλη από την πλευρά της μίλησε για την ανάδειξη των αξιών του τόπου αυτού και την δυνατότητα ανάπτυξης του σε όλους τους τομείς μέσα από μια συλλογική προσπάθεια από όλους με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι έτοιμος να επαναφέρει την πολιτική δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Η Αθανασία Φιλοπούλου και αυτή μίλησε για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής για την Ελλάδα και την Αρκαδία και πως η επόμενη μέρα πρέπει σε αυτή την δυσκολη χρονική περίοδο πρέπει να βρει την χώρα με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην εκδήλωση ασφαλώς έγινε ειδική αναφορά από τους υποψηφίους βουλευτές του νομού μας και στα μεγάλα ζητήματα της Αρκαδίας και σε όλα όσα αντιμετωπίζει ο νομό μας ζητώντας την ψήφο των πολιτών με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γεμάτη κόσμο αίθουσα του διοικητηρίου του Παραλίου Άστρους με τους φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να έχουν την ευκαιρία ενός εποικοδομητικού διαλόγου με τους υποψηφίους.

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΖΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

οι δυο μεγαλυτεροι κωλοτουμπες της πολιτικης του δημου διπλα διπλα...καμαρωστε τους και στειλτε τους σπιτια τους.δημητρακη εχεις μεινει αστεγος και ψαχνεις νεα πολιτικη στεγη?ολα εδω πληρωνονται θα δεις τι εχεις να παθεις σε σιχαθηκαμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio