Μήνυμα Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας για την εισαγωγή των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πέμ, 27/07/2023 - 15:56
Image

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απαρχή μιας νέας διαδρομής για όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Εύχομαι στους επιτυχόντες καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Να αντλήσουν όλα τα ακαδημαϊκά εφόδια για την εξέλιξή τους και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.   

Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν να ξέρουν ότι η μη επίτευξη ενός στόχου μπορεί να γίνει η αφετηρία για έναν καλύτερο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν στο πλευρό τους και συνέβαλαν στη μέχρι τώρα πορεία τους.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος εύχομαι από καρδιάς, σε όλα τα παιδιά, τα όνειρα και οι στόχοι τους να γίνουν πραγματικότητα.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια καί στα φροντιστήρια του τόπου μας γιατί κακά τα ψέματα χωρίς αυτά θα κλαιγανε μανουλες αυτή είναι η πραγματικότητα σας ευχαριστούμε και εσάς

Ποσοι νέοι στην τετραετία σας απορροφήθηκαν σε δουλειές εντός του Δήμου;

Κανείς!!
Πόσοι νέοι κάτω των 25 εστω για να κάνουν την πρακτική τους;

Κανένας!!

Νομίζω είναι σαφής η απάντηση

Υ.γ.και μην ξεστομίσει κανείς ότι νέοι φεύγουν από τον Δήμο μας

Γιατί άραγε; γιατί;γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα απορρόφησης πουθενά στα όρια του Δήμου και σε όλη την Αρκαδία

Αυτά!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, , , ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ. . ..

Ακούμε ΠΑΣΟΚΟΥΣ Συριζαιους με τον Καμπύλη πάνω από όλα Άστρος καλά αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καί τά άλλα χωριά που ψηφίζουμε και αγαπάμε και εμείς τα χωριά μας το Άστρος δεν είναι το κέντρο της γης κοντός ψαλμός αλληλούια

Ακούμε πολλά καί διάφορα για τον κ Γκαυρο δεν έχει πτυχίο κ λ π Ο κ Καμποσος ένας από τους πιο επιτυχημένους Δημάρχους στην Ελλάδα στο επάγγελμα είναι Γυμναστής δεν βάζει τους Αργείους να κάνουν στροφές ούτε διάδρομο κάνει έργα καί γι'αυτό ψηφίζεται Ο κ Γκαυρος δεν θα μας βάλει να φτιάχνουμε οικοδομές Δήμαρχος θα είναι με ένα Δ Σ και με ειδικούς Συμβούλους που θα τον βοηθούν σε θέματα απορροφήσεις χρημάτων κ λ π από προγράμματα Ο κ Γκαυρος ως Αντιδήμαρχος στο πόστο για την Καθαριότητα όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είχαμε προβλήματα μειονέκτημα του δεν είναι Αστρινος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio