Μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βάδην

Πέμ, 19/01/2023 - 13:19
Image

Μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΔΣ τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βάδην ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Κατσής, ο οποίος κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, πρότεινε να διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις.

Ακολουθεί η εισήγηση του κ. Κατσή:

Όπως όλοι γνωρίζετε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην ανδρών- γυναικών θα διεξαχθεί στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας στις 11 Μαρτίου.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία και συγχρόνως μια μεγάλη ευκαιρία στον  τόπο μας για να αποδείξει πως μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες.

Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κύριος Μπολλας Γιάννης, με δικές  του ενέργειες και τη στήριξη του Δήμου μας,  θέλοντας να στηρίξει τον στίβο, αλλά και την περιοχή, όχι μόνο  επέλεξε το Παράλιο Άστρος για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 20 χλμ. βάδην ανδρών - γυναικών, αλλά δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Είναι μια καταπληκτική διαδρομή και ελεγμένη στο Παράλιο  Άστρος. Είναι μια διαδρομή που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τους αθλητές. Μάλιστα, πιστεύω ότι αν εντάξει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα τη διοργάνωση η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μπορεί να πετύχει μια μεγάλη επίδοση. Την περιοχή τη ξέρει γιατί έκανε προετοιμασίες με τον προπονητή της Ναπολέων Κεφαλόπουλο που προέρχεται εκείνος από την περιοχή».

Θεωρώ λοιπόν σωστό εκ μέρους του Δήμου μας να προγραμματιστεί και να γίνει μια εκδήλωση πριν την έναρξη των αγώνων, όπου θα τιμηθούν ως αναγνώρισης της  προσφοράς τους στον αθλητισμό αλλά και στην προβολή του τόπου μας,  ο συμπατριώτης μας   Εθνικός Προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και  ολυμπιονίκης μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ ο κύριος Μπολλας Ιωάννης.

Η πρόταση για βράβευση  άλλωστε έχει κατατεθεί  στο Δημοτικό μας Συμβούλιο  από το  Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Τσιούλο  εκ μέρους την αντιπολίτευσης και εν συνεχεία από τον  Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου μας με επιστολή προς το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΔΣ. με το από τις 08 Σεπτ. 2022 έγγραφό του.

Στην εκδήλωση της τιμητικής βράβευσης να προσκληθούν για να παραστούν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σακοράφα Σοφία και ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κύριος Βινατσέλας Κωνσταντίνος.

Σχόλια επισκεπτών

Και φυσικα ειναι μεγαλη επιτυχια οτι αθλητικη διοργανωση που ταυτοχρονα φερνει και την αντιστοιχη τουριστικη προβομη του τοπου μας.
Γιαυτο αλλωστε μαζι με τον ακουραστο Αλεκο Αρφανη κσι τον Δημαρχο ως επιτροπη Αθλητισμου εχουμε δουλεψει σε βαθος και εχουμε αξιοποιησει ολες τις γνωριμιες μας ωστε στο μελλον να υπαρχουν αναλογες και πιο υψηλες σε επιπεδο αθλητικες διοργανωσεις

Πολλα μπραβο στον Δημαρχο Γιωργο Καμπυλη και στον εντεταλμενο αθλητισμου Γιαννη Δαλιανη που ολο αυτο το καιρο δουλεψαν πολυ για γινονται τετοιοι αγωνες στην περιοχη του Αστρους! Αν υπαρχει οραμα και θεληση ολα γινονται!

Συγχαρητήρια για τη διεκδίκηση του γεγονότος. Πολλά τα οφέλη, που αγγίζουν πολλούς και σημαντικούς τομείς, όχι μόνο τον οικονομικό τομέα ή τον τομέα της προβολής του τόπου μας.
Επειδή η μνήμη μπορεί να αποτελέσει οδηγό και συμβουλάτορα, καθώς και βατήρα σύγκρισης και εξέλιξης, θυμίζω ότι επί Δημαρχίας Γεωργίου Δαλιάνη, διεξήχθη στο όμορφο Παράλιο Άστρος, με πολύ μεγάλη επιτυχία, Βαλκανικός αγώνας Βάδην . Εύχομαι πολλές όμοιες επιτυχίες και στο μέλλον. Καλή επιτυχία .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio