Με πολύ κόσμο και καλοκαιρινό καιρό έγινε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος (pics,vid)

Παρ, 06/01/2023 - 15:06
Image

Με την δέουσα λαμπρότητα και τιμή εορτάστηκαν και φέτος Παρασκευή 6 Ιανουαρίου τα Θεοφάνια στο Παράλιο Άστρος με τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων.

Μετά την Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Παραλίου Άστρους πραγματοποιήθηκε η τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στην θάλασσα και ο Αγιασμός των υδάτων στον οποίο χοροστάτησε  ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρίου κυρίου Αλεξάνδρου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κύριος Θεόκλητος.

Κολυμβητές όλων των ηλικιών πήραν φέτος μέρος στην τελετή, δηλώνοντας πώς η θάλασσα δεν ήταν τόσο κρύα όσο περίμεναν. 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πλήθος κόσμου είδε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων σε κλίμα κατάνυξης με την ευλογία το Άγιο Πνεύμα να Φωτίσει τον δρόμο όλων φέρνοντας υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών-Οικονομικών -Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας,ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Κατσής, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Video

Σχόλια επισκεπτών

Γιατί παραπλανεί ται τον κοσμακη το Άστρος δεν έχει Λιμάνι το λιμάνι που δείχνετε είναι.στο Παράλιο κ Ντίνο από Αρχαία σκραπ έχουμε γκρίνια με τούς Τούρκους αφήστε μας ήσυχους

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio