Με το Λυκουρέντζο για προβλήματα των αγροτών της Κυνουρίας συναντήθηκε ο Γιώργος Δαλιάνης

Παρ, 26/06/2020 - 16:37
Image

Ο πρώην Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας σύμφωνα με ανάρτησή του στα socila media συνατήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και είχαν μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ αυτών και τα προβλήματα των αγροτών της Κυνουρίας.

Ο πρώην δήμαρχος ανέφερε:

Στον ΕΛΓΑ με τον Πρόεδρο Ανδρέα Λυκουρέντζο,με τους δεσμούς ειλικρινούς και άφθαρτης φιλίας αλλά και συνεργασίας για τα θέματα των αγροτών της Κυνουρίας και το μέλλον της παράταξης μας στην Αρκαδία.

 

Σχόλια επισκεπτών

Ως τι πήγε εκεί?Σαν ιδιώτης σαν κομματικό στέλεχος ως τι?Γιατι θα πρέπει ο κ Δαλιάνης Γεώργιος να πηγαίνει εκεί και οι αρμόδιοι αγροτικοί φορείς να βλέπουν στα ΜΜΕ την επισκεψή του?

Βορειοκυνουριατη με όλα τα άλλα ψευδώνυμα που χρησιμοποίησες και παραπάνω, επειδή σε έχει πονέσει πολύ η φωτογραφία αλλά περισσότερο σε πόνεσε το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί πηγές σπίτι σου άκου να μαθαίνεις τι σημαίνει "αποτυχια":
Αποτυχία είναι να εκλεγεσαι 3 4ετιες δήμαρχος (1 Άστρους και 2 Βόρειας Κυνουρίας)
Αποτυχία είναι να κυκλοφορείς μετά από 30 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση με το καθαρή την συνείδηση και την αγάπη του κόσμου σε καθε χωριό και γειτονιά του δήμου, χωρίς δικαστικές διώξεις, χωρίς αντιπαλότητες και κυρίως χωρίς να χρωστάς σε κανέναν και να έχεις γίνει γυρολογος κομματων και προσώπων.
Αποτυχία είναι ΟΛΟΙ οι επόμενοι δήμαρχοι μετά από εσένα να υπήρξαν με τον έναν ή άλλο τρόπο συνεργάτες σου. Είτε από την ίδια παράταξη είτε ως λιποτάκτες της δικής τους που έκαναν το δεκανίκι γιατί έτσι βόλευε τότε...
Γι'αυτό Βορειοκυνουριατη σκέψου ξανά τι σημαίνει αποτυχία κι αν είναι όλα τα παραπάνω τότε πράγματι, ετσι ειναι και αποτελεί τίτλο τιμής.

Πόσο δηλητήριο μπορούν να βγάλουν κάποιοι. Πίσω από την ανωνυμία βγάζουν όλη την κακία και το μίσος τους.Τόσα χρόνια δήμαρχος και βουλευτής δεν είναι τυχαίο.Κάτι έβλεπε η κοινωνία που τους ψήφιζε.Αυτοί άφησαν έργο.Εσείς που κατακρίνετε δεν φτάνετε στο ανάστημά τους.Την καρυδιά που έχει καρύδια πετροβολάνε.

Κακοηθέστατα ανθρωποειδή,πίσω από την ανωνυμία τους βγάζουν όλο το μίσος τους σε μια φωτογραφία.Δεν έμαθαν ποτέ τους τη λέξη ευγένεια...................Ευτυχώς υπάρχει και η ανωνυμία για τους βδελυρούς.Ουδέποτε βγήκαν στο φως τα ποταπά ανθρωπάκια και ουδέποτε είχαν το θάρρος της γνώμη τους.Τους κυρίους της φωτογραφίας τους τιμούσε και τους τιμά η κοινωνία,έμεινε το όνομα τους στην ιστορία,ή το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Ας βγει ένας αν υπάρχει ανεξαρτήτου παράταξης και να πει πως ζήτησε βοήθεια από τον Κο Δαλιάνη και δεν του την έδωσε. Τρανταχτά τα παραδείγματα. Τιμή μας να έχουμε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μας.

Τόση επιτυχία που όσες φορές έχασε, έχασε με συντριπτική διαφορά. Μόλις έφυγαν οι διπλανοί του πάτωσε. Τόση επιτυχία που απειλούσε τον κ.Στρατη με ***. Μετά καπιλευτηκε σαν δικά του έργα τα έργα του Στρατη. Με ήθος... ειδικά όταν έχασε τις εκλογές του 2010 και έβριζε. Τόση αγάπη για τον τόπο που εμφανίστηκε μόλις βγήκε το ψυχοπαιδι του. Μέχρι τότε άφαντος. Άσε ρε...

Επιτυχία είναι να μπορείς να βιώνεις την ζωή σου και όχι να επιβιώνεις.
Όταν όλα τα πράγματα γίνονται σε ευθυγράμμιση με τον Σκοπό και στο τέλος ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος μπορούμε να γράψουμε την λέξη ΕΓΙΝΕ, τότε βαδίζουμε στο μονοπάτι της επιτυχίας. Οι λέξεις ορόσημο για την επιτυχία είναι, ευθυγράμμιση δράσης με τον Σκοπό και στο τέλος η λέξη Εγινε. Μόνο τότε μπορούμε να λέμε ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και η ευτυχία κάνει την εμφάνιση της. Mιλάμε για επιτυχημένους και φτασμένους στο κοινωνικό και πολιτικό στερέωμα. Η ανώνυμη κατηγόρια ,μικρότητα ή και κακοήθεια, που γράφονται για μια φωτογραφία όχι μόνο δεν αγγίζει τα εικονιζόμενα πρόσωπα, αλλά επιστρέφεται στους ανώνυμους συκοφάντες, αλλά κι αν επιστραφεί θα βρει κενό αφού δεν υπάρχει υπόσταση ατόμου, αλλά μιάσματος.

Γιώργο εσύ που είσαι όπως λες στη Μουριά φιλος και κολλητος με το μισό υπουργικό συμβούλιο τι έκανες ώστε να βγει ετούτος ο δύστυχος τόπος από το μαρασμό και την εγκαταληψη; Μήπως ενδιαφέρθηκε για τον δρόμο Άργους - Άστρους; Μήπως για την άρδευση του κάμπου που ερήμωσε;

Και γιατί τον κατηγορείτε το δαλιανη για μια φωτογραφία; Αφού δεύτερος την έβγαλε. Πρόλαβε να διαφημιστεί για τις ανύπαρκτες επιδοτήσεις μαζί με τον τελειωμένο πολιτικό και το νέο πολιτικό του τέκνο: ο ανίκανος Δημαρχος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio