Με εγκεφαλικό επεισόδιο ο αντιδήμαρχος Γ. Κλεώπας

Κυρ, 04/06/2023 - 10:43
Image

Ανησυχία και θλίψη έχει προκαλέσει στη Βόρεια Κυνουρία πως ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κλεώπας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο γνωστός και ιδιαιτέρως αγαπητός στην τοπική κοινωνία, δραστήριος αντιδήμαρχος με σημαντικό έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση, μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ευχή όλων είναι η ταχύτατη ανάρρωσή του.

Σχόλια επισκεπτών

Γιώργης Κλεώπας.
Ένας άνθρωπος προσιτός, ένας άνθρωπος δεκτικός και παράλληλα ένας άνθρωπος τόσο δραστήριος για τόπο πού σπάνια συναντά κανείς στις μέρες μας..
Σε αυτό τον τόπο όλοι και όλοι πέντε νοματέοι είμεθα και ο καθείς από εμάς με τις ξεχωριστή του ιδιαιτερότητες άλλες φορές καλές, άλλες ήπιες και άλλες λιγότερο καλές, το μόνο σίγουρο από όλα τα παραπάνω είναι ότι κανείς δεν περισσεύει..
Ας ευχηθούμε καλή και σύντομη ανάρρωση στον συντοπίτη μας με τις καλύτερες ευχές για αυτόν και την οικογένεια του.

Ας αφήσουμε τις επεφημίες σε μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και την οικογένειά του και ας προσευχηθούμε όλοι μαζί με την βοήθεια της Αγίας Τριάδας να γίνει ένα θαύμα να γυρίσει σπίτι του στις κόρες του και στην οικογένεια του που τον περιμένει. Γιώργο κράτησε γερά οι κόρες σου να σου δίνουν δύναμη να βγεις νικητής!

Οσο περνανε οι μερες τοσο τα πραματα καλυτερευουν,τις θερμες μου ευχες εχει ο αντιδημαρχος δυναμη να του ευχηθω να καθαρισει γρηγορα και καλα,την εχει........

Γρηγορα να τον ξαναδουμε γερο και δυνατο!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio