Με δύναμη ξεκινά ο τουρισμός στο Παράλιο Άστρος (vid)

Παρ, 14/05/2021 - 12:35
Image

Από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου ο ελληνικός τουρισμός βάζει μπρος τις μηχανές και γίνεται άρση της υποχρεωτικής καραντίνας επισκεπτών από πολλές, πλέον, τηρουμένων βέβαια, των προϋποθέσεων που έχει θέσει το Υπουργείο Τουρισμού για όσους θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Οι επαγγελματίες τουρισμού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και περιμένουν τους τουρίστες, ενώ τα πρώτα μηνύματα που έχουν λάβει από τους πελάτες τους είναι θετικά.

Αισιόδοξοι δηλώνουν οι επιχειρηματίες της εστίασης για το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους ύστερα από 6 μήνες lockdown, μιας και οι καταναλωτές αυτές τις πρώτες μέρες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα ταβερνάκια. Βέβαια, παραμένει «αγκάθι» για την οριστική επανεκκίνηση της εστίασης η απουσία μουσικής.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο Παράλιο Άστρος και μίλησε με επιχειρηματίες της εστίασης, για το πώς βλέπουν το άνοιγμα του τουρισμού και την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων. Όπως σημείωσαν, από πέρυσι έχει περισσότερο κόσμο στην περιοχή, αφού πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το Παράλιο Άστρος ως έναν ασφαλή παραθεριστικό προορισμό που τον εμπιστεύονται.

Κατά γενική ομολογία οι επιχειρηματίες δήλωσαν αισιόδοξοι για το άνοιγμα του τουρισμού, σημειώνοντας ότι ήδη επισκέπτες από την Τρίπολη, έχουν κάνει δειλά - δειλά, τις πρώτες τους βόλτες στα παραλιακά της Αρκαδίας.

Η κυρία Ευγενία και η κυρία Αθηνά δέχθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα για τις προετοιμασίες που έχουν κάνει.

Η Ευγενία εργάζεται σε παραλιακό καφέ εστιατόριο το Παράλιο Άστρος, το οποίο συνδυάζει την καλή ποιότητα με τις καλές τιμές. Σερβίρει εδέσματα με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, ενώ έχει και ξαπλώστρες στην παραλία.

Η κυρία Αθηνά εδώ και 25 χρόνια διατηρεί ψαροταβέρνα στην θέση «Πόρτες» και δήλωσε έτοιμη να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους τουρίστες στην επιχείρηση της, προσφέροντας τους φρέσκο ψαράκι, δίπλα στο κύμα.

Οι επισκέπτες είναι κυρίως από την Τρίπολη, την Αθήνα και την Πελοπόννησο. Έχουν αγαπήσει το Παράλιο Άστρος, το εμπιστεύονται ως έναν ασφαλή προορισμό και αναμένεται και εφέτος να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αρκαδία για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Από το ArcadiaPortal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Να μείνει κάποιος στο παράλιο;;;
Που βρεεεε;;; δωμάτια του 1980 με 60-70 ευρω!!! Ούτε πόσιμο νερό δεν υπάρχει το καλοκαίρι.
Πολιτισμός με βόθρους γίνετε;;
100 χρόνια
... αρκούδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio