Μαντάς: Πρόχειρα, θεατρικά και χωρίς ενδοιασμούς η δημοτική αρχή αυξάνει τα δημοτικά τέλη

Τρί, 04/02/2020 - 20:27
Image

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, στάθηκε απέναντι στην αύξηση των δημοτικών τελών που η δημοτική αρχή και η υπηρεσία εισηγήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ στο Άστρος.

"Μετά από οκτώ χρόνια επίμονης και σκληρής δικής μας προσπάθειας για να κρατήσουμε το κόστος των ανταποδοτικών στο Δήμο και να μην το μετακυλήσουμε στους Δημότες, ήρθε η Δημοτική αρχή να κάνει αυτό που καθημερινά πολεμούσαμε:

Να αυξήσει τα δημοτικά τέλη. Όμορφα, πρόχειρα, εύκολα, αβίαστα, θεατρικά και χωρίς ενδοιασμούς.
Αφού πρώτα είχε καλλιεργήσει το κλίμα της καμμένης γης..
Και οι δορυφόροι τους, εκεί στη θέση τους για να στηρίζουν..
Αυτή είναι η εισήγηση μας στο χθεσινό συμβούλιο.

Είναι βέβαιο ότι οι επιλογές όλων μας, κρίνονται. Αυτό όμως δεν είναι άλλοθι για κανέναν....

φγ

υτ

Σχόλια επισκεπτών

Γράφω την άποψη μου τυχαία σε αυτό το άρθρο.θα μπορούσα να επιλέξω κάποιο άλλο το τελευταίο διήμερο αλλά η επιλογή είναι εντελώς τυχαία.θερμη παράκληση σε δημοτική αρχή, αντιπολίτευση, δημότες που στηρίζουν Καμπύλη,δημότες που στηρίζουν Μαντά, σταματήστε επιτέλους αυτήν την πόλωση.δεν βλέπετε ότι εχει μεταφερθεί σε όλους τους τομείς της κοινωνίας?αυτη η αντιπαράθεση όσο μεγαλώνει τόσο θα αποτελεί τροχοπέδη για τον δήμο και την κοινωνία μας.οδηγουμαστε στον γκρεμό και υπεύθυνοι είμαστε ΟΛΟΙ.Με την αντιπαράθεση σε αυτόν τον βαθμό δεν πρόκειται να λυθεί κανένα πρόβλημα.

Μαντά συμφωνείς με την ανάρτηση στο f/b του δημοτικού συμβούλου σου περί ηθικής της κυρίας Αναγνωστακου? Γιατί αν συμφωνείς θα πρεπει να μάς πεις για τις δικές σου συναλλαγές με την αναπτυξιακή καθώς και του γαμπρού σου όλα αυτά τα χρονια

Μια χαζοχαρούμενη νονά, δεν σημαίνει ότι πάντα κάνει καλό στα βαφτιστήρια της. Δωράκια, παιχνίδια & λαμπάδες είναι όλα πρόσκαιρα. Το μέλλον ενός παιδιού θα εξαρτηθεί κυρίως από τους καλούς ή κακούς γονείς. Βέβαια τα παιδιά θα τη θυμούνται τη νονά τους για πάντα.

Για ουσιαστική ενημέρωση με στοιχεία καλό θα ήταν να γίνει μια συζήτηση μεταξύ Δημάρχου - εκπροσώπων αντιπολίτευσης και προϊστάμενου οικονομικών , όσον αφορά την αύξηση των δημοτικών τελών γιατί έγινε , αν έπρεπε να γίνει , αν μπορούσε να αποφευχθεί , και γιατί δε γινόταν άλλα χρόνια .Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στους πολίτες ,τα άλλα είναι για τους αφελείς. Κορώνες και παχιά λόγια χορτάσαμε !!!!!!!! Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και γνωριζόμαστε όλοι και μαθαίνονται εύκολα όλα. Δε μπορεί στα κεραμίδια να νιαουρίζει σκύλος! Η πόλωση και οι αντιπαραθέσεις δεν ευνοούν κανέναν και τίποτα.

Πονέσετε καμπυλακια και Βεκιαρηδες από το κράξιμο του κόσμου; Δεν είδατε τίποτα ακόμα. Κοψτε τις προκλήσεις, κόψτε τους μισθούς σας, κόψτε τις κουναμενες συνεργάτιδες πρώτα και μετά να αυξήσετε τα τέλη..

Για πες μας κυριε μαντα..τοσα χρονια που ειχαμε παραπανω συντελεστη απο το παραλιο τα δολιανα το αστρος κλπ για να ερχονται μια φορα το μηνα να καθαριζουν και λαμπες να μην αλλαζουν ηταν δικαιο?η που ο αγιος πετρος ειχε λιγοτερο απο εμας ηταν δικαιο?που ηταν τοτε η ευασθησια σου να ισσοροπησεις τις ανισοτητες που υπηρχαν.μαντα κριθηκες πριν λιγο καιρο και μυαλο δεν εβαλες.διασυρθηκες και συνεχιζεις να διασυρεσαι.εισαι ενας τελειωμενος για το τοπο μας πολιτικος..απο νωρις βγηκεσ στη συνταξη

Τάκη θα σε θυμηθούν πολυ νωρίς βλέπεις εσύ έκανες δουλειά χωμένος σε ένα γραφείο δεν ήσουν της φωτογραφίας και τελικά αποδεικνύεται αυτό που πάντα θα παραδεχομαστε σε εσένα....δούλεψε σκληρά στην σιωπή κι άσε την επιτυχία να κάνει θόρυβο...πάλεψε και όσοι σε στηρίξαμε πάλι θα σε δικαιωσουμε..

07.10 φίλε πολύ καλή η πρόταση σού. Στην κοινωνία πάντως να ξέρεις δεν υπάρχει καμία διχόνοια Ο κόσμος τα προβλήματα του κοιτάζει, όταν μπόρεσε ψήφισε και σε 4 χρόνια θα ξανασχοληθει. Η βαβούρα γίνεται από ένα συστηματακι που για 10 χρόνια έπαιρνε επαγγελματική και πολιτική καταξίωση από τον δήμο. Χάσανε και τα έχασαν όλα γι'αυτό 2-3 απ'αυτούς την βγάζουν στο πληκτρολόγιο. Ο κόσμος γραμμένους τους έχει και τώρα χωρίς αξιώματα ακόμα περισσότερο. Όπως θα πάθουν και οι τωρινοί αν πέσουν στην ίδια παγίδα και ταυτιστούν με την καρέκλα... γιυτο προσοχή και σεμνότητα

Η νομοθεσία έπρεπε να ορίζει υπεύθυνο σε θέματα οικονομικής φύσεως μόνο τον προιστάμενο των οικονομικών θεμάτων ρητά και ξεκάθαρα και όχι τον κάθε όψιμο οικονομολόγο. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους . Όλα έχουν πολιτική λύση και αλχημίες ένα σωρό. Το μεγαλύτερο χωνευτήρι σε χρήμα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση!

Κύριε Μαντά ποιά ήταν τα κριτήρια που γίνατε διευθύνων σύμβουλος στην αναπτυξιακή εταιρία της περιφέρειας.
Δηλώνατε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σας στήριζε το Σύριζα και σας διόρισε βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρεια.
Είστε ένας **ς χωρίς πολιτική ιδεολογία το μόνο που σας ενδιαφέρει το ατομικό συμφέρον.
Οι Δημότες σας κατάλαβαν και σας καταψήφισαν τώρα πρέπει να σας καταλάβουν και στην περιφέρεια και να πάρουν την απόφαση οι διοικούντες!!!
Πολιτικούς χωρίς ιδεολογία ο τόπος δεν τους χρειάζεται.
Ας ξυπνήσουν οι Νεοδημοκράτες !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio