Μαντάς: Το μίσος του δημάρχου ξεχειλίζει...

Παρ, 12/03/2021 - 16:35
Image

Σκληρή απάντηση στον δήμαρχο Γ. Καμπύλη επεφύλαξε μέσω της σελίδας του σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης ο Π. Μαντάς. Ο ίδιος αναφέρει:

Το μικρό αυτό απόσπασμα βίντεο από την τοποθέτηση μου στην συνεδρίαση του ΔΣ είναι η απάντηση μας στη μισαλλοδοξία και την ανεπάρκεια του Δήμαρχου κ. Καμπύλη.

"Αν θέλουν, αυτοί που προεκλογικά και μετεκλογικά συγχέουν ηθελημένα έννοιες όπως "κόστος" – "όφελος" – "ζημία" – "χρέος" – "ταμείο" και άλλα, να λειτουργήσουμε για το καλό του τόπου μας, τότε ας μπούμε σε μια συζήτηση για το τί παραλάβαμε, τί προσφέραμε ως δημοτική παράταξη σε αυτόν τον τόπο και εν τέλει κυρίως, σε τί αυτοί διαφωνούν και θέλουν να αλλάξουν.

Βαδίζουμε προς τα μέσα της θητείας αυτής της Δημοτικής αρχής και δεν το έχουμε ακόμα και σήμερα ακούσει,ούτε φυσικά το έχουμε δεί. Βλέπουμε μόνο να εκτελούν τα έργα που είχαμε εμείς μελετήσει και χρηματοδοτήσει το 2018 και να ασπρίζουν δέντρα.

Εδώ οφείλω να σημειώσω ότι υπήρχε η δυνατότητα στη Δημοτική Αρχή να ζητήσει σε κάθε περίπτωση που είχε διαπιστώσει κακοδιαχείριση, τον κατασταλτικό έλεγχο από το ελεγκτικό συνέδριο για την οικονομική διαχείριση του έτους 2018 ή όποιου άλλου οικονομικού έτους. Δεν το έκανε, γιατί δεν βρήκε. Γιαυτό και το μίσος του Δήμαρχου ξεχειλίζει...

Και να προσθέσω ότι για το έτος 2018 όπως και όλα τα άλλα έτη έως το καλοκαίρι του 2019, όλες οι δαπάνες του Δήμου ελέγχονταν προληπτικά πριν πραγματοποιηθούν, από το κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τι γίνεται από το 2019 έως και σήμερα; Δεν ελέγχονται......

Θα το συζητήσουμε σε επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ."

 

Γιατί ψηφίσατε τον απολογισμό στην Οικονομική Επιτροπή και τον Ισολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού διαφωνείτε;

Το δεύτερο βίντεο είναι ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη που περιγράφει αυτό που συμβαίνει στον τόπο μας σήμερα με τη Δημοτική μας αρχή.. Καιρός να δεις / Σου είπαν ψέμματα πολλά...

(δεν είναι από το "πανηγυράκι" που κάναμε με την Μαρία Φαραντούρη στις 30/8/2016, αλλά από το Ηρώδειο... )

Κάνουν βλέπεις κύριε Καμπύλη και εκεί "Πανηγυράκια".....

Σχόλια επισκεπτών

Συγχωρα τον βουλευτή δεν θα πεις τίποτα αυτό ξαναπεστω τους βάρεσε η πείνα και τους μασανε όλους αυτούς στό ΤΑΠ ΤΟΚ.
ΒΟΛΕΥΤΗ για σένα βαράει η καμπάνα έκανες μάγκα τον Σκαντζό τώρα περίμενε τον λογαριασμό όπως αυτόν που έστειλε και ο Μαντάς και το λέει και δημόσια ήταν πολιτική επιλογή επιλογή.
Πληρώστε κορόιδα.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. Ο ΜΑΝΤΑΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ. Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio