Μαντάς: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας 2020... Σε ξεκάθαρη «αναπτυξιακή» τροχιά (vid)

Πέμ, 24/09/2020 - 08:38
Image

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας 2020.. Σε ξεκάθαρη "αναπτυξιακή" τροχιά!!

Επειδή τώρα τελευταία, τα δημοτικά συμβούλια δεν πολυβγαίνουν και στην κοινή θέα, επειδή κάποιοι θέλουν ... να τελειώνουν, χωρίς πολλή πολλή κουβέντα, επειδή οι "μεγάλες αποφάσεις" τυχαίνει να λαμβάνονται από πολύ μικρούς ανθρώπους.... πριν τη δημοσίευση του δελτίου τύπου της παράταξής μας στο ΔΣ, σκέφτηκα να δημοσιεύσω τα επίμαχα κομμάτια της χθεσινής συζήτησης για την έγκριση του σχεδίου καταστατικού Αναπτυξιακού οργανισμού της... Παλλήνης...

Συνεχώς ρωτούσαμε τον κ. Καμπύλη να μας πει τα ονόματα που θα ... ορίζαμε... Απάντησε με κατηγορίες και ύβρεις. Γι'αυτό και τα άκουσε..... Στο τέλος όμως, πρυτάνευσε το μεγαλείο της ελάσσονος συμπολίτευσης.... Η ανάπτυξη έρχεται από τους όμορους!!!!

Θαυμάστε τους χωρίς σχόλια...

Το δελτίο τύπου και οι επόμενες ενέργειές μας, στο εγγύς μέλλον.....

Τάκης Μαντάς

 

Σχόλια επισκεπτών

9:05 γράφε ότι μπορείς για να καλύψεις τα χαλια του Καμπύλη. Μπορεί να αναγνωρίσει το έργο σου και να σου δώσει κανένα κομματάκι το γραφειο.. αν αφήσουν τίποτα τα μεγαλοστελέχη και για σενα...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ.ΚΑΜΠΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Ακουσα οτι το παραρτήμα της νεας Αναπτυξιακής θα είναι στην παληνη . ισχύει ;
εαν ναι είναι ξεκάθαρο οτι εκεί θα είναι το κέντρο των αποφάσεων στο οποίο ο μεγας μαγίστρος που γιορτάζει την πρωτοχρονιά θα κινει τα νηματα των μαριονετων που βρήκε να του κανουν την βρωμικη δουλειά .

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρε Δήμαρχε δεν ονομάζεις τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της αναπτυξιακής να τελειώνουμε. Τι φοβάσαι???
Αφήνεις τον Μαντα και την παράταξη του να σε ξεφτιλιζει..

Δεν καταλαβαίνω γιατί ρε Δήμαρχε δεν ονομάζεις τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της αναπτυξιακής να τελειώνουμε. Τι φοβάσαι???
Αφήνεις τον Μαντα και την παράταξη του να σε ξεφτιλιζει..

11:17, αφού δεν εξαρτάσαι από το Δήμο, πήγαινε στον αναπτυξιακό οργανισμό. Αυτό σου λέει ο 09:28. Γιατί οι ειδικοί συνεργάτες μπορούν να τα παίρνουν και απο τον οργανισμό. Ψάξε λίγο. Μη σε δουλεύει τόσο πολύ ο Καμπύλης

Και αυτοί οι ΔΟΛΙΑΝΙΤΕΣ που θα έκαναν συμβούλια στο χωριό και α επερναν αποφάσεις και μετά θα πήγαιναν να ψηφίσουν η Όχι τι έγινε τώρα τα ξέχασαν όλα και κάνουν ότι θέλουν. Ξεκαβαλατε το καλάμι γιατί δεν κάνει καλό. Αφήσατε ένα χωριό στο έλεος του θεού ντροπή σας και πάλι ντροπή σας.

Κύριε Τακουλη .
3.000.000 € που σας άφησε ο κ. Σκάντζός πλεόνασμα στο ταμείο του Δήμου το εξανεμισαται σε μελέτες και συναυλίες, ναυαγοσωστες, γλέντια και χορους.
Κάί 2.000.000 € ελειμα που άφησες φευγοντας( κοντός ψαλμός αλληλούια ) μας κάνουν 5.000.000 εις το σύνολον.
Συνχαριτηρια.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Αγαπητοί συνδημότες,
Μην εμφανίζεστε αδαής ... με όποιο το μέρος και αν είστε.
Δεν φταίνε σε τίποτε οι Μαντάς και Καμπύλης . Είναι μικρά πιόνια σε δύσκολη και μεγάλη σκακιέρα . Τίποτε άλλο.
Την εφαρμοζόμενη πολιτική να δείτε .
Μετά από δύο μεγάλες μεταρρυθμίσεις και αφού εσκεμμένα οι Δήμοι συρρικνώθηκαν και μίκρυναν, αντί να μεγαλώσουν, όπως μας έλεγαν, ήρθε ο Μητσοτάκης και έδωσε όλη την Τοπική Αυτοδιοίκηση στους ιδιώτες, με τη δικαιολογία ότι οι Δήμοι δεν επαρκούν ή δεν έχουν τη δυνατότητα.
Σήμερα , λοιπόν, οι Δήμοι αποτελούν τον φτωχό συγγενή της διοίκησης, με αποστολή τη συντήρηση της γραφειοκρατίας και μόνο. Ολο το πακέτο έχει δοθεί στους ιδιώτες (Αναπτυξιακές, οργανισμούς κλπ) .
Ποτέ άλλοτε οι Δήμαρχοι, οι αιρετοί, οι διευθυντές και οι οι υπάλληλοι ΔΕΝ ήταν τόσο παραγκωνισμένοι, εξευτελισμένοι, φτωχοποιημένοι, αδύναμοι, και ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εκτεθειμένοι σε νομικούς και αστικούς και διαχειριστικούς κινδύνους από τους πολλούς ελεγκτικούς μηχανισμούς που λειτουργούν γύρω τους. Και φυσικά ποτέ άλλοτε ο πολίτης δεν βρίσκεται σε τόσο δυσμενή θέση σε ότι αφορά τη δυνατότητα ελέγχου της διοίκησης (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για κλάματα) .
Το αν τώρα, ο γύπας που γυρνάει γύρω από το ψοφίμι της αυτοδιοίκησής λέγετε Βασίλης ή κόρη του Πέτρου , λίγη σημασία έχει. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος γύπας.
Κάποτε ο Πόντιος κωμικός Χαρυ Κλιν .. έλεγε τη φράση "Και συ λαέ φάε σκατά" . Να που ήρθε η ώρα μας.
Μην νομίσετε ότι είμαι αριστερός . έχω όμως ανοικτά τα μάτια, αφού και εγω για πολλά χρόνια τα είχα κλειστά. ........
Ψηφίστε τυφλά και μην ψάχνετε για λογοδοσίας, έλεγχο της διοίκησης, συμμετοχή στις αποφάσεις και διαφάνεια. Ολα αυτά είναι γραμμένα προ πολλού ξέρετε που .... στου κάθε Βασίλη και της κάθε ... κυρίας (τάδε) .....

Το συστηματακι είναι γνωστό πλέον αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο. Γελάει ο κόσμος. Απαξιώ μένος και ανύπαρκτος βρίσκεις κάτι θέματα που αφορούν μόνο 5 παράγοντες του παρασκηνίου για να δημιουργηθεί θέμα. Κι από κάτω ένας κακομοίρης άνεργος γράφει όλο το ίδιο σχόλιο 15 φορές. Κανείς δεν καταλαβαίνει μόνο γαβ γαβ και λάσπη που στο τέλος γυρίζει πίσω σε όποιον την πετάει γιατί τις εκλογές τις εχαεε παρτο χαμπάρι. Όσο δεν το καταλαβαίνεις τόσο θα γελάμε με τα παραμύθια και τα ψέματα. Αντε γειά

Γιάννη δε μας τα λες καλά, τα στρογγυλεύεις πολύ. Έχουνε ευθύνη και παρέχουνε αυτοί που φέρνουν τα κοράκια στο Δήμο. Όχι μόνο Καμπυλης - Σαμαρτζης - Γαρδικιωτης -Πλακοκεφαλος που παίζουν το παιχνίδι, άλλα κυρίως οι Δολιανιτες οι δικοί μας, που τα ξεπούλησαν όλα όσα είπαν προεκλογικά, για λίγα μαρούλια.... Ο Βασίλης και η κυρία (τάδε), πηγαίνουν όπου τους φέρνουν οι Δήμαρχοι. Δεν πηγαίνουν παντού.

MANTA ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

αλήθεια, ισχύει οτι ο εντεταλμένος του πρωτογενη τομέα, ειναι πλεον φαντάρος??? αν ναι απο που ασκει τα καθήκοντα του σε μια τοσο δυσκολη περιοδο για τους αγροτες κυριως??? ααα.... ξεχασα, δεν γίνεται να ζητήσειι παραίτηση απο το αγαπημένο παιδί τοσο του ιδίου του δημάρχου, οσο του αντιδήμαρχου και του προεδρου του πολιτισμου??

Κυριε Μαντα ειναι ντροπη σου να μιλας υποτιμητικα για τον εκπροσωπο των δολιανιτων..φαινετα οτι εχεις απωθημενα με αυτο το χωριο.κοιτα πως ησουν εσυ πριν ασχοληθυεις με τα κοινα και μην κρινεις τον εκπροσωπο μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio