Μαντάς: Αντί να δουλέψουμε, ψάχνουμε για δικαιολογίες και κοκορομαχίες για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα...

Τρί, 27/07/2021 - 09:42
Image

Ανάρτηση του Παναγιώτη Μαντά:

Έχεις και το FB και στα θυμίζει..... Τρία χρόνια πριν. Ένταξη για τη ΔΕΥΑ, στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1, των έργων: 1. Τηλεμετρίας στο δίκτυο ύδρευσης για την αποφυγή διαρροών και 2. Αντικατάστασης αγωγών αμιάντου. Τα τεύχη δημοπράτησης τα παραδώσαμε ολοκληρωμένα το 2019. Σήμερα, τρία χρόνια μετά την ένταξη, πού βρισκόμαστε; Κανένα από τα δύο έργα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Κάποια δεν έχουν καν δημοπρατηθεί.. Εκεί που βρισκόμασταν το 2018 και λίγο χειρότερα, γιατί αντί να δουλέψουμε, ψάχνουμε για δικαιολογίες και κοκορομαχίες για να δικαιολογήσουμε την ανικανότητα.....

 

Σχόλια επισκεπτών

Αγαπητέ Παναγιώτη
Πρόσφατα κάλεσες τοτς προέδρους των χωριών και μόλις 7 ανταποκρίθηκαν.
Αγαπητέ Παναγιώτη
Τις ενδοπαραταξιακές σου ανασφάλειες καλό θα ήταν να μην τις περνάς στον κόσμο γιατί φαίνεται το άγχος που σε διακατέχει.
Αγαπητέ Τάκη.
Η ενασχόληση σου με τα κοινά μας δείχνει μόνο έναν δρόμο και έναν σκοπό αρκετά χρόνια τώρα.
Αγαπητέ Τάκη είναι σίγουρο δεν σου αρέσουν τόσο πολύ τα αξιώματα αλλά μέσω αυτών διεκδικείς αρκετά άλλα

Φίλε Τάκη ο παππούς μου έλεγε.οταν βλέπεις τέτοιους ανθρώπουςδεν χρειάζεται να παλεύεις να τους ξυπνήσεις με το ζόρι.απλα σκέπασε του ν να μην κρυώσουν.γιατι δεν κάνουν για τίποτα.

Φίλε Τάκη ο παππούςμου έλεγε.όταν βλέπεις τέτοιους ανθρώπους δεν χρειάζεται να παλεύεις να τους ξυπνήσεις με το ζόρι, απλά σκέπαζε τούς να μην κρυώσουν γιατι δεν κανουν για τιποτα.γιαυτο κ εσυ μην ασχολείσαι μ το τίποτα Κοιτα να φτιάξεις μια δυνατή ομάδα να πας παλι τον δήμο στην σωστή κατεύθυνση αρκετά βράχια πατήσαμε.

Μόνο κρυμμένοι στην ανωνυμία σας θα μπορέσετε να κατηγορείτε έναν άνθρωπο που βάζει πάντα το πρόσωπο του μπροστά. Αυτή τη δυνατότητα σας τη δίνει το "Αγαπητό Astrosnews"..Κοιτάξτε λίγο τα χάλια σας.... Πόση διαφορά έχετε με το Μαντά..... Όχι μόνο σε αυτό αλλά σε όλα...

Ωραίο το παραμύθι σου ανώνυμε των 10:35, αλλά δεν έχει δράκο. Μόνο ανώνυμο πόνο από κάτι που μάλλον έχασες…Προς το παρόν, Μαντά λέμε και κλαίμε με τα χάλια της δημοτικης αρχής…λιγότερα από δυο χρόνια έμειναν..

Με όλη τη μουφα και το προεκλογικό υποσχεσιολογιο που ο κόσμος πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων πας πάλι ρε Τάκη να κρατήσεις τη θέση του επικεφαλής; Φτιάξε μια νέα ατζέντα μπας και σε κρατήσουν γιατί ξαναμασημενη τροφή δεν πάει κάτω ακόμα και τότε πιο φανατικούς

Τα ενταγμένα έργα που άφησε έχουν αριθμό και όνομα.... Το πρόβλημα είναι όμως ανεξάρτητα από τα πρόσωπα ειλικρινά και με πολύ πόνο ότι κάποια από αυτά θα χαθούν. Ακράδαντα πιστεύω ότι ο εχθρός του Καλού είναι το καλύτερο. Τι να ανταγωνιστεί η παράταξη Μαντά τώρα. Περισσότερα ασπρισματα;

Η ΔΕΥΑ οφείλει να δώσει μια ολοκληρωμένη απάντηση για όλες τις παραμέτρους, έργα, μελέτες, οικονομικά,........ εξέλιξη έργων, ........... για την ιστορία.Μπορεί να το κάνει με όρους κατανοητούς!

Κοιτάξτε την πορεία του Μαντά κ θα καταλάβετε.... Όπου συμφέρει πάμε κ κολλάμε για να αρπάξουμε κ να επωφεληθούμε... Γυριστρουλης περί οπής.. Αυτός είναι ο Τάκης κ δείχνει κ τον χαρακτήρα του έτσι, μέγας παρτάκιας....

ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΔΕΥΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ?ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

Μαντά λέμε και κλαίμε..Αυτό είναι κοντά στην αλήθεια..Αλλά δε φτάνει για να ξαναγίνεις Δημαρχος,Πρέπει να αναρωτηθείς κι εσύ Τάκη τα ΄λάθη που έκανες κι έχασες.Αν δεν κάνεις σκληρή αυτοκριτική και δεν καταλάβεις πραγματικά τι έφταιξε δε θα μπορέσεις να επανέρθεις.

Αντί να λέτε κι ένα ευχαριστώ που τα βάζει το astrosnews και σας παρέχει και δωρεάν ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση από κάτω του τη λέτε κιόλας και ειρωνευεστε; Αγαπητοί μάθετε πολιτική, μόνο έτσι μαθαίνεις τι πιστεύει ο κόσμος αλλιώς ζεις στον κόσμο σου και την πατάς όπως στις εκλογές που νομίζεις θα νικήσεις και τρως την 60αρα στο κεφάλι. Μάθετε όσο είναι ακόμα καιρός γιατί το τραίνο έφυγε μακριά το 2019 και δύσκολα θα το προλάβετε.

Τακη, αυτά τα ναυάγια που έχουμε σήμερα στο δημο δεν ξέρουν να χωρίσουν ούτε δυο γαϊδουριών άχυρο. Είναι μόνο για το εφέ. Βρες κι εσυ δυο τρεις σοβαρούς ανθρώπους όμως. Με κατσηδες και καφέδες, πάλι τα ίδια θα έχεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio