Λυτρίβης: Κύριε Πλακοκέφαλε πετάτε την μπάλα στην εξέδρα

Πέμ, 07/05/2020 - 08:30
Image

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Λυτρίβης της παράταξης Μαντά κατηγορεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμη Πλακοκέφαλο για αποπροσανατολισμό με αφορμή την απάντηση του προέδρου στον Παναγιώτη Μαντά

 

Αγαπητέ Πρόεδρε, 

διάβασα με προσοχή την απάντησή σας προς το κ Μαντά και διέκρινα προσπάθεια  «να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα». 
Θα ήθελα να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις.
* Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τιμητές της προστασίας της δημόσιας υγείας.Το ενδιαφέρον σας είναι εξίσου σημαντικό με το δικό μας. Η πρόταση της παράταξης μας ήταν σαφής. Τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης συνεδριάσεις ΜΟΝΟ σε χώρο και με τρόπο που θα διασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας. Για τη τηλεδιάσκεψη,που είναι η κύρια πρότασή μας, αλήθεια γιατί δεν γίνετε ούτε κουβέντα;
*Η Κυβέρνηση με Π.Ν.Π έθεσε  τους τρόπους λειτουργίας των Συλλογικών οργάνων. Μέσα σε αυτούς προβλέπεται και η δια ζώσης  συνεδρίαση. Επίσης προβλέπεται η τηλεδιάσκεψη και η δια περιφοράς συνεδρίαση. Εσείς επιλέξατε τον πλέον αναχρονιστικό τρόπο.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα που αναφέρετε χωρίς να υπάρχει λόγος και με προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσετε:

*Ως προς την απόφαση για απαλλαγή των επιχειρήσεων από το Ενιαίο τέλος φωτισμού και καθαριότητας καθώς και του τέλους κοινόχρηστων χώρων, που προήλθε κατόπιν νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, ασφαλώς και συμφωνήσαμε. Μάλιστα με παρέμβαση του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης μας Παπαγιαννόπουλου Αλέξανδρου προτείναμε την επέκταση του μέτρου καθ´όλη τη διάρκεια του έτους. 

*Ως προς το Δημοτικό σχολείου Π. Άστρους , σας επισημαίνω ότι δυστυχώς λόγω μειωμένων αντανακλαστικών της δημοτικής Αρχής χάθηκαν πολύτιμοι πόροι που θα έδιναν τη δυνατότητα αναβάθμισης και άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου(έχω αρθρογραφήσει σχετικά για το θέμα https://www.facebook.com/1312748797/posts/10217147485581907/?d=n ).
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Γιώργος Λυτρίβης
Δημοτικός Σύμβουλος

Σχόλια επισκεπτών

ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ *ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ

Μπράβο Γιώργο να βγαίνεις να πετάγεσαι γιατί τον ψεύτη δεν τον πιστεύει κανείς. Χρειάζεται η δική σου ισχυρή νουθεσια δίπλα σε έναν αδύναμο απερχόμενο και ηττημενο. Μπράβο και πάλι μπράβο το αυτοχειροκροτημα είναι σημαντικό στοιχείο μιας μεγάλης καριέρας.

Αντί να κάνετε την προσευχή σας που μέσα στο σωρό της αμάθειας και της κατάντιας καταφέραμε σαν τόπος να εκλέξουμε και ελάχιστους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν δυο ουσιαστικά πράγματα σε τούτο το τόπο, κοιτάτε να βγάλετε τη κακιά σας και τη σκατοψυχια σας. Μπράβο Γιώργο. Άσε τις βαρκούλες να τις αρμενίζουν αυτοί που πάντα αυτό έκαναν και εσυ συνέχισε!

Το πουλεν της Νέας Δημοκρατίας ο Λυτριβης μίλησε και έκανε κριτική για τον πρόεδρο του ΔΣ.Ενας διορισμένος στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας όπως ήσουν και ένας τέως Δήμαρχος διορισμένος στην Περιφέρεια πρέπει να μάθετε τι θα πεί πολιτική ιδεολογία το μόνο που ξέρετε νά κάνετε καλά είναι την πολιτική του ατομικού συμφέροντος.Προς το παρόν αυτά.

Μπράβο Γιώργο ... Συνέχισε να τους εκτίθεις δημοσίως !! Όσο για αυτόν που λέει βαρκούλες αρμενιζουν πήγαινε μια βόλτα εσύ στο παράλιο και κοίτα άμα αρμενιζουν σε έχουμε μάθει ποιος είσαι κύριε Anonymous ..

11΄&59 Οντως μας εκτιθει δημοσια..σε τι ομως?σε αυτα που λεει ο μαντας και αναπλαθει ο ιδιος?οι αλλοι δεκα συμβουλοι του μαντα γιατι δεν κανουν το ιδιο?αλλα αυτος θελει αυτοπροβολη δεν το βλεπεις?μονο με κανα διορισμο θα καταφερεις λυτριβακο..

Γιώργο εμείς οι ταπεινοί πολίτες αυτού του τόπου αισθανόμαστε την ανάγκη να σε ευχαριστήσουμε που ασχολείσαι με τα προβλήματα μας και να σου εκφράσουμε την ταπεινή μας ευγνωμοσύνη που διαθέτεις την σπουδαία μορφωση σου και το πολιτικό μεγαλείο σου για εμας. Ειμαστε ένα τιποτα μπροστά σου. Βγες μπροστά και παρε τις τυχες μας και τις ζωες μας στα χέρια σου. Χωρις εσενα δεν εχουμε ζωη στη Δραπετσωνα.

Χάσαμε τη μπάλα?
Δεν ωφελεί σε τίποτα να κουνάτε το δάχτυλο κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου «δια περιφοράς» και να πιστεύεται ότι έχετε εξασφαλίσει την δημοσιότητα και τη δημοκρατία μάλιστα (?)
Ενδιαφέρον έχει η ουσία και όχι η διαδικασία .Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται αντιληπτό ή μάλλον είναι μια συνήθεια που δεν κόβεται εύκολα .Τα ίδια ακριβώς θα έλεγε η αξιωματική αντιπολίτευση αν ήταν Δημοτική Αρχή σήμερα και τα ίδια θα έλεγε η Δημοτική Αρχή αν ήταν σήμερα αντιπολίτευση .Τα όσα γράφτηκαν με θέμα τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανάξια σχολιασμού και γίνονται μόνο για να γεμίζει το Astrosnews. Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις μάλλον δεν ενδιαφέρουν κανένα δημότη.
Θέλω να σταθώ λίγο στο σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου που αναφέρεται για την αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου Παραλίου Άστρους .Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή την οποία υπηρέτησε δεν έκανε κάτι για να αλλάξει την κατάσταση στα σχολικά κτίρια του Δήμου .Μπορούσε να κάνει πολλά .Αδιάθετα ποσά (στη Νομαρχία Αρκαδίας )από διάφορα προγράμματα –ακόμα και επί εποχής Δημάρχου Σκαντζού –δεν ζητήθηκαν .Δεν υπήρξε πλάνο ,ούτε και σχεδιασμός .Εδώ δεν γνωρίζαμε –ακόμα και σήμερα μάλιστα -αν θα κλείσουν κάποια δημοτικά σχολεία (Δολιανά,Παράλιο, Βέρβενα ,Γυμνάσιο Αγίου Ανδρέα κ.τ.λ).Είχε μάλλον επικρατήσει η λογική ότι τα κτίρια είναι αρκετά ,άρα επαρκούν .Δεν φτάνει όμως αυτό .Το γεγονός ότι τα κτίρια είναι γερασμένα ότι θέλουν σύγχρονες υποδομές θα έπρεπε να είχε δρομολογήσει έναν σχεδιασμό για το σχολικά κτίρια .Οι ανάγκες της νεολαίας έχουν αλλάξει .Το ίδιο και οι εκπαιδευτικές διαδικασίες .
Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρέπει να έχει στόχο και πλάνο και κυρίως τόλμη για να προτείνει λύσεις που να ξεφεύγουν από τοπικιστική αντίληψη .Θα πρέπει να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για τα σχολεία και τα γυμναστήρια του Δήμου μας .Να δρομολογήσει άλλου είδους εγκαταστάσεις(στάδιο, κολυμβητήριο κ.τ.λ.). Να καταθέσει για διαβούλευση καινοτόμες προτάσεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες της νεολαίας μας Αυτό πρέπει να γίνει . Είναι εύκολο να γίνει ακόμα και με αξιοποίηση της ήδη υπάρχουσας περιουσίας του Δήμου (ανενεργά σχολεία). Αν έχει το θάρρος να το κάνει ας το κάνει? Ας σταματήσει επι τέλους το παιχνίδι με τη μπάλα γιατί στο τέλος θα την χάσουμε και αυτή. Όλα τα άλλα είναι για εντυπώσεις .
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Ν.Λ. 7.5.2020

Αυτά κανεις γιωργο και ξεπηδούν οι γνωστοί- άγνωστοι ΝΛ,και ΝΠ από αλλες εποχές. Καιρός να μας μιλήσει και ο ΑΚ. Τι έγινε παιδιά; Δε σας βόλεψε ακόμα ο Καμπυλης; Πιέστε τον. Ξέρετε εσείς από παλιά.....

Διακρινω μια αυτοπροβολη ανευ αξιας και περιεχομένου . Επισης διακρινω το ...σπρώξιμο που δέχεται ο λυτριβης απο διάφορους και προφανως και απο τον τεως αλλα και απο τον πρωιν . Α ρε μαυρε καφε το φιδι που σε εφαγε .. αλλα ....ας προσεχες . εσυ τους εκανες μαγκες .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio