Λυόμενη μεταλλική κερκίδα 505 θέσεων στο γήπεδο της Μελιγούς: Υπογράφηκε η σύμβαση Δήμου - Περιφέρειας

Παρ, 10/09/2021 - 08:36
Image

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Γιώργο Καμπύλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του εν λόγω δήμου για την προμήθεια και τοποθέτηση λυόμενης μεταλλικής κερκίδας 505 θέσεων στο γήπεδο της Μελιγούς, έργο προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, εξ άλλου, θα υπογραφεί μία ακόμα προγραμματική σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία θα αφορά στην εκτέλεση έργων στην περιοχή του Ατσίγγανου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σημαντικό πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, η οποία έχει αρχίσει να επηρεάζει τον παραλιακό δρόμο προς το Παράλιο Αστρος.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης δήλωσε προς τον δήμαρχο ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά τον δήμο αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου του Βιολογικού Καθαρισμού.

Δελτίο Τύπου και φωτογραφία Περιφέρειας

Σχόλια επισκεπτών

Επιτέλους δώστε λίγη χαρά σε αυτή την ομάδα που χωρίς τους φαινομενικά δυνατούς οικονομικά προβάλουν την Αρκαδία και την Κυνουρία ολόκληρη σε τόσο δύσκολους καιρούς. Μπραβο σε Δήμο και περιφέρεια.

Τι φωνάζουν για ψωμί και δεν παίρνουν παντεσπάνι.
Όπου ψωμί λακκούβες, έλλειψη προστατευτικών στους δρόμους, ανύπαρκτοι υπόνομοι ομβρίων ,ελλειμματικά δίκτυα ύδρευσης......................................................................
Όπου παντεσπάνι κερκίδες ................
Πλάτη πλάτη τον πας τον τατουλη (ε κύριε δεν μπορώ να σας πω καθότι και ψηφοφόρος σας ) νικα.

κ Νικά γνωρίζεις ότι πεινουμε νερό από σωλήνες αμιάντου και εσύ φτιαχνεις καθησματα στο Γήπεδο της Μελιγούς τη σου κάναμε και μας τιμωρεις βάλε κάποιες προτεραιότητες τα παιδιά είναι ''''''''''''''''''''''''αυτο ΑΣΤΡΙΝΟΣαυτη θέλουν να στείλουν αργαλειό στον Αγ Πέτρο το Γνωρίζεις?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio