Κουτσοφλέβαρος στο Άστρος (pics,vids)

Δευ, 28/02/2022 - 21:58
Image
Image
Image
Image
Image

Στιγμές ξεγνοιασιάς, στιγμές του παρελθόντος, από αυτές που μας έχουν λείψει σε όλους, αναβιωσαν απόψε το βράδυ ο Λάμπρος και οι φίλοι του ή αλλιώς οι γνωστοί μας  "Πειρατές". Το διώξιμο του "Κουτσοφλέβαρου" μέσω του εκκωφαντικου ήχου που έκαναν τα "κατρουτσια" που είχαν δέσει σε ποδήλατα και μηχανάκια, τάραξαν την μουντή ζωή μας, εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κρίσης και άλλων καταστάσεων που μας έχουν  κάνει να ξεχνάμε να ζήσουμε.

Υ.Σ.του γράφοντος. Μπορεί η φετινή διοργάνωση να μην είχε την ένταση και δυναμική του παρελθόντος, ελέω καταστάσεων και καιρού, όμως οι "Πειρατές" δεν σταματούν  να αναβιώνουν ένα έθιμο που χάνεται στους αιώνες. Επιβάλλεται, και άλλοι σύλλογοι ή ομάδες να στηρίξουν τα έθιμα τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας. Αυτές, άλλωστε είναι η παρακαταθήκη που μας έδωσαν και μας ένωσαν σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Και του χρόνου....

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΘΙΜΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ?
ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο[ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΒΛΕΒΑΡΟ..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ.ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio