Κορωνοϊός: Οι προτάσεις της παράταξης Μαντά για τον περιορισμό της κυκλοφορίας

Παρ, 03/04/2020 - 13:08
Image

Οι εβδομάδες που έρχονται, σύμφωνα με όλους τους ειδικούς, είναι κρίσιμες. Θα πρέπει να συνεχίσουν όλοι οι δημότες να μένουν σπίτι και να περιορίζουν τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες, όπως ορίζουν οι οδηγίες και διατάξεις που έχουν επιβληθεί.

Όμως, σε πανελλήνιο επίπεδο παρουσιάζονται πλέον μικροπροβλήματα και δυσλειτουργίες στην εφαρμογή των περιοριστικών για την κυκλοφορία, διατάξεων.

Επειδή ο δήμος μας αποτελεί προορισμό για τουρίστες και παραθεριστές του σαββατοκύριακου, πιστεύουμε οτι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο να εφαρμόσουμε όλες τις διατάξεις περί περιορισμού της κυκλοφορίας, για τη δική μας προστασία .

Ειδικά για το Δήμο μας, προτείνουμε τα παρακάτω:
• Να οργανωθούν για το επόμενο διάστημα και να λειτουργούν σε καθημερινή βάση, σταθμοί της Αστυνομίας στις εισόδους του Δήμου (Από Αθήνα, από Τρίπολη και προς Λεωνίδιο), με σκοπό να ελέγχονται τα διερχόμενα οχήματα για το σκοπό της κίνησης τους.
• Να ελεγχθεί η κίνηση ατόμων και οχημάτων για την εκτέλεση μαζικών αγροτικών εργασιών, που εκτελούνται αυτή την περίοδο.
• Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας, σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Παναγιώτης Μαντάς

Προτάσεις Μαντά

Σχόλια επισκεπτών

Ρε κακομοίρη 5 χρόνια άφησες το χάος σε δρόμους και πάρκινγκ για να μη στενοχώρησεις κανένα ψηφοφόρο και εμφανίστηκες τώρα να κάνεις υποδείξεις; ευχαριστούμε αλλά ξέρουνε οι ειδικοί τι να κάνουν. Παρε καλύτερα κανένα παράδειγμα από το διάδοχο σου που έδωσε το μισθό του και κάνε κι εσύ κάτι ουσιαστικό.

Μπράβο Μαντά πολύ σωστά τα λες .. Δεν είναι καιρός για διχωνιες ακούστε την πρόταση του είναι πολύ σωστή ! Κλείστε τις εισόδους προς τον Δήμο μας έτσι ώστε να μην έρχεται κανείς εδώ και να τελειώνουμε γρήγορα !!

Ο-Η 13.27 ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ο-Η 14.17 ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ - ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ .Ο COVID-19 ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΕΣΤΕ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ-ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΨΕΙ.

Για μια μόνο φορά, ανόητα παπαγαλάκια, μπείτε στην ουσία. Ο Μαντας, όπως έχει κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, είναι απόλυτα εύστοχος. Για ποια καραντίνα μιλάμε, όταν οι Αθηναίοι βλέπουν τον τόπο μας για τόπο διακοπών. Έρχεται Πάσχα. Θέλετε να ξαναζήσουμε πανηγύρια; Σωστή και εύστοχη η παρέμβαση του. Μπράβο του.

Ποιοί είναι άραγες αυτοί που διαφωνούν με τις προτάσεις του Μαντά ?
Είναι οι γνωστοί Ελληνάρες που δεν δέχονται περιορισμούς ,δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και κανέναν και βάζουν τη βόλτα τους παραπάνω από τις ζωές των άλλων.
Είναι αυτοί που θέλαν τις εκκλησίες ανοιχτές για να μεταλάβουν οπωσδίποτε και με κάθε κόστος.Μα πόσες αμαρτίες έχουν κάνει που δε θα τους συγχωρούσε ο Θεός αν πηγαίναν ένα μήνα μετά?
Είναι επίσης κάποιοι τυφλωμένοι πολιτικά που δεν καταλαβαίνουν ότι δε χωράνε διχαστικά λόγια αυτές τις ώρες.
Ευτυχώς είναι μια θλιβερή μειοψηφία που αν ,ω μη γένητο,επικρατούσε τώρα θα είμασταν Ιταλία.

Άστοχος για αλλη μια φορα . Λογω της ιδιότητας του ως αντιπολιτευση θα μπορουσε να παει στην Αστυνομια , στο Λιμενικο , στην Πυροσβεστικη να ρωτησει ποσους εχουν σταματήσει , αν εχουν συνετίσει αρκετους , αν εχουν το προσωπικο αλλα και τους πορους να ειναι ολες αυτες οι υπηρεσιες 24 ωρες το εισοσιτετραωρο στους δρομους . Ολα αυτα μπορουσε να τα ρωτησει με ενα τηλεφώνημα .ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ. Οσο για τις απολυμανσεις στα απορρίμματα εκει το εχασε τελειως . ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ κανεις κυριε Μαντα

καλησπερα γιατι καθεστε και τσακωνεστε και δεν αρχιζουμε να λεμε πως ο δημος μας εχει πολλα κρουσματα ωστε να καθισουμε ολοι στα σπιτια μας και να μην ερθουν και "εισβολεις " !!!

Τι νομίζετε μερικοί μερικοί, ότι σχολιάζετε λες και μιλάτε στον ίδιο το Μαντά κρυμμένοι πίσω από κουκούλα; Βρε χαζοί, μόνοι σας εκτίθεστε. Ο Μαντας, έγραψε το κείμενο και σιγά μην ασχολείται με τη μιζερια και τους φόβους σας, διαβάζοντας τα ανώνυμα σχόλια σας. Έχει και άλλες δουλειές να κάνει ο άνθρωπος.

H αστυνομία σε καθημερινή βάση κάνει ελέγχους και αρκετούς . Που το είδατε ότι μπορεί να έρχεται άνετα από την Τριπολη ή από το Άργος στο Άστρος ο καθένας; Για πέστε μας τον τρόπο να τον μάθουμε κι εμείς ; Ένας που δουλεύει σε Τρίπολη ή Άργος δεν είναι επικίνδυνος να μεταφέρει το πρόβλημα; Το ίδιο επικίνδυνος είναι. Άρα δε χρειάζονται βαρύγδουπα λόγια κι εξυπνάδες ούτε διαφήμιση και φανφάρες . Η γυναίκα έραψε τόσες μάσκες χωρίς να ζητήσει καμία προβολή ούτε συνέντευξη να δώσει ούτε δηλώσεις . Ας κάνουν λοιπόν κάποιοι μια φορά κάτι ουσιαστικό αν τους αγγίζει το πρόβλημα χωρίς τυμπανοκρουσίες και προβολές . Τα άλλα είναι εκ του περισσού , γνωριζόμαστε όλοι τι εστί ο καθένας .

Ο κ.Μαντάς με ευπρέπεια και τονίζοντας ότι δεν κάνει υποδείξεις εξέφρασε την κοινή λογική.
Τώρα που είδαν την αντιπολίτευση αυτοί που δυστυχώς μιλάνε με μίσος και ειρωνίες δεν ξέρω.
Τα προσωπικά τους απωθημένα δε μας ενδιαφέρουν,μόνο σε αυτούς δημιουργούν προβλήματα.
Θα ήθελα ακόμη να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τις κινήσεις του Δημάρχου κ.Καμπύλη στο θέμα του κορωνοιού καθώς και του κ.Κατσή με τις συνεχείς απολυμάνσεις.Ετσι πρέπει να λειτουργεί το σύστημα τέτοιες στιγμές.
Τους παρακαλώ κι εγώ να μεριμνήσουν και αυτοί για την καλύτερη αστυνόμευση όσων παράνομα θελήσουν να έρθουν στο Δήμο μας τις επόμενες μέρες.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio