Κοπή πίτας για τον Κεντρικό Πατριωτικό Σύλλογο «Τα Δολιανά» (pics)

Δευ, 20/02/2023 - 11:06
Image
Image

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο 2 ετών που διανύσαμε λόγω της πανδημίας, ο "Κεντρικός Πατριωτικός Σύλλογος - Τα Δολιανά" με έδρα την Αθήνα, πραγματοποίησε χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2022 την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κληρωθηκαν ως δωρα για τους τυχερους της πιτας το νεο βιβλιο του συμπατριωτη μας Κωστα Βουλγαρη "Η Νικηταρου", 2 εισιτηρια για τη θεατρικη παρασταση "η Μαντονα με το γουνινο παλτο" καθως κ τσαντες με τα δωρα του Ημιμαραθωνιου Δολιανων.

 
Η Πρόεδρος κα Ιωάννα Σάγκα εκ μέρους του Δ.Σ., ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία, δουλειά και ευημερία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά μέλη του Συλλόγου καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κος Δαλιάνης Γιάννης.   
 
Στην εκδήλωση υπήρξε ενημέρωση απο το Δ.Σ. τόσο για τα έργα που έχει πραγματοποιήσει ο Σύλλογος όσο και οι δράσεις για το 2023. Σημαντική υπήρξε η ενημέρωση που πραγματοποίησε στα μέλη του Συλλόγου ο ιατρός κος Κωνσταντίνος Βέμμος σχετικά με το "Πρόγραμμα αποφυγής καρδιαγγειακών νοσημάτων - Βόρεια Κυνουρία" το οποίο αφορά την ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Σχόλια επισκεπτών

Μεγάλο πολιτικό βαρύδι για τον τοπο μας ο εντεταλμένος!!!!Είμαι ψηφοφόρος του Καμπύλη και πραγματικά απορώ για ορισμένες επιλογές του!!!Ο άνθρωπος είναι εντελώς αλλού για αλλού!!!!!

Μπράβο στον δήμαρχο που όρισε εξουσιοδοτημένο για τις πίτες τον έμπειρο κι ευέλικτο κ. Δαλιάνη και εκπροσωπήθηκε θεσμικά ο δήμος σε κάθε κοπή πίτας. Γιατί και οι πίτες αυτόν τον καιρό σαν άθλημα είναι κι αυτές για να τις προλάβεις! Καλή χρονιά!

Χάθηκαν τόσοι αξιόλογοι Δολιανιτες να κόψουν την τούρτα.
Βάλατε έναν άσχετο με το χωριό που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και
ήρθε να αλιευσει ψήφους.Μετα λέτε ,γιατί δεν στηρίζουν το σύλλογο οι ντόπιοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio