Κολωνάκια τοποθετήθηκαν στον κόμβο-«καρμανιόλα» της Ραχούλας

Τρί, 01/08/2023 - 19:58
Image

Πλαστικά κολωνάκια τοποθετήθηκαν σε σημείο του δρόμου Άστρος – Λεωνίδιο.

Ο δρόμος Άστρος - Λεωνιδίου και συγκεκριμένα ο κόμβος Ραχούλας έχει απασχολήσει ολόκληρη την Κυνουρία. Σε αυτό το σημείο έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία ατυχήματα με θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία τα κολωνάκια τοποθετήθηκαν και ελπίζουμε αυτό να είναι μία από τις παρεμβάσεις οι οποίες θα αυξήσουν την ασφάλεια και θα μειώσουν την επικινδυνότητα και θα αποτρέψουν τους παραβάτες του Κ.Ο.Κ. σε εκείνο το σημείο.

Σχόλια επισκεπτών

ΕΛΛΑΔΑ 2.0!!

Επιτέλους γίναμε υπόδειγμα τουριστικού προορισμού!!
Ποιος να το πίστευε!!

Συγχαρητήρια σε αυτούς που σκέφτηκαν αυτή την πατέντα και μας έκαψαν τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα!!

Γιατί Κολωνάκια χωρίς κυκλικό κόμβο και από τις δύο πλευρές δεν πρόκειται να βοηθήσουν. Ίσα ίσα κάνουν την κατάσταση επικυνδινότερη.
Περιμένω την πρώτη μέρα που οι " Μάγκες" της περιοχής μας ή κανένας τυφλός παππούς θα τα καβαλήσουν..

Σας ευχαριστούμε!!

Υ.Γ
Αλλά...και προεκλογικά..
ΑΥΤΟΙ ΕΊΣΤΕ
(κύριοι.. χαχα!)

ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ; ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.... ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ...... ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΡΕΕΕΕ;;;; ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΙ;

Για σκέψου!!! Δύσκολη μελέτη !!!! Μεγάλο έργο !!! Μεγάλο κόστος !! Δύσκολη απόφαση από τους υπεύθυνους για τον καρμανιόλα δρόμο Αστρους- Λεωνιδίου!!!!
Για σκέψου!! Πέρασαν τέσσερα χρόνια για να κάνουν το αυτονόητο .
Γιά σκέψου!!! Για τέσσερα χρόνια την τοπική κοινωνία την έγραφαν κανονικά… τώρα ήλθαν οι εκλογές ο λαός δεν ξεχνά..
Στερνή μου γνώση να σε χα πρώτα…Τώρα θέλετε ψηφαλάκια … Αμ δε μας γελάσετε ξανά … φτάνει μέχρι εδώ….!!!!!

Τα κολωνάκια σας πείραξαν ε ; Για εκείνη η βαρβάτη παράβαση και παραβίαση της διπλής διαχωριστικής ούτε λόγος να γίνεται ε; Για το ότι καμία επιχείρηση στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει συνδετήριο με τον δρόμο δεν πειράζει ε; Και γιατί να κάνετε αναστροφή; Υπάρχουν πολλά δρομολόγια που μπορούν νομιμότητα να οδηγήσουν εκεί. Όσο δε για την δημιουργία κόμβου μαζί σας με χίλια...
Όσο για τα υπόλοιπα περί προεκλογικών ενεργειών, υπό σκέψη... Αλλά μην ξεχνάτε. Ο δρόμος αυτός ΔΕΝ είναι ευθύνη του Δήμου. Της περιφέρειας είναι.

ΘΕΛΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ
ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΣΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ !!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.... ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΑΝ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ !!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ...
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...................................ΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 800 ΜΕΤΡΩΝ ..............

Για να λυθεί το πρόβλημα ουσιαστικά χρειάζονται δύο κυκλικοί κόμβοι, ένας στο σταυροδρόμι προς Παράλιο Άστρος και ο δεύτερος στην έξοδο προς Άργος. Αλλιώς πολλοί
οδηγοί, ανάλογα με την κατεύθυνση, θα κάνουν αναστροφή εκεί που τελειώνουν τα κολωνάκια. Πάντως, τα κολωνάκια είναι ένα μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Χαίρομαι για τα κολωνακια, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους μας!!! Όμως έχω μια απορία.Απο το Παράλιο Άστρος που έρχομαι, πως θα μπω στο γνωστό κατάστημα σούπερ μάρκετ να ψωνίσω;

Μια χαρά εξαιρετικά, για να αποφεύγονται οι παραβιάσεις εισόδου στα σούπερ μάρκετ! Υπάρχει σημείο να γίνει αναστροφή,όπου δεν υπάρχουν κολονάκια.Και πάλι όμως χρειάζεται προσοχή! Εάν κάποιος με ταχύτητα ρίξει τα κολονάκια δε θα φταίνε τα κολονάκια..Με ταχύτητες και απροσεξίες φεύγουν και τα κιγκλιδώματα..Σκοπός είναι να περιοριστούν οι παραβιάσεις.Μακάρι να γίνει και κυκλικός κόμβος.

Κάθε φορά που γίνεται ατύχημα ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ από τους εμπλεκόμενους παραβίασε τον κανόνα του ΚΟΚ για την διπλή διαχωριστική, κάποιοι διαμαρτύρονται. Βάζουν τώρα κάποια κολωνάκια που βοηθάνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην καταπατάται η διπλή διαχωριστική ΠΑΛΙ κάποιοι διαμαρτύρονται και κοροϊδεύουν. Δηλαδή τι θέλετε; Κι ώσπου να γίνει αυτό που θέλετε κι ονειρεύεστε γιατί σας χαλάνε τα κολωνάκια που τουλάχιστον θα περιορίσουν τις παρανομίες; Μήπως είστε πολύ οι βολεμένοι με την παρανομία της διπλής διαχωριστικής;

Τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα γκρινιάζατε, τώρα έβαλαν τα κολονάκια πάλι γκρινιάζετε τελικά είστε όλοι για τα πανηγύρια.
Τουλάχιστον οι ταχύτητες των οχημάτων μειώθηκαν και είναι όλοι πιο προσεκτικοί,κυρίως τα φορτηγά που περνούσαν με χίλια.

απόγευμα τετάρτης, το τι γινόταν δεν περιγράφεται, όλοι έκαναν παράνομη αναστροφή για να πάνε στα μαγαζιά, τώρα θα δούμε τι ατυχήματα θα γίνουν, πόσα και σε ποιό βαθμό σοβαρότερα. Αλλά όλα άρπα κόλα, χωρίς μελέτη, χωρίς υποδομές , χωρίς σήμανση. και καλά οι ντόπιοι γνωρίζουν τα δρομάκια, φίλοι μου ο δρόμος δεν είναι μόνο για τους ντόπιους, μη μου θυμίζετε το ρητό "οι χωριανοί έχουν προτεραιότητα" και τέτοια ελληνοφαιδρά γιατί έχουμε ξένους και έλληνες περιηγητές, οι οποίοι έρχονται 'η περνανε από το όμορφο αυτό μέρος και θέλουν να σταματήσουν κάτι να ψωνήσουν να αφήσουν τα χρήματά τους εδώ, άμα είναι να φέρνουν σβούρα όλο το χωριό για να βρόυν τα δρομάκια, προχωράνε παρακάτω.ευχαριστώ για τη φιλοξενεία.

Κυκλικό κόμβο θέλει συντοπίτες μου και από τις δύο πλευρές όπως είπε και κάποιος άλλος αναγνώστης. Αυτά τα κολωνάκια είναι θέμα χρόνου να πατηθούν και να κοπούν με σκοπό να γίνεται αναστροφή εκεί που θα βολεύει μερικούς...για να μη κάνουν το κύκλο. Όπως επίσης ότι τα μηχανάκια δεν εμποδίζονται σε τίποτα από αυτά. Ειδικά το σταυροδρόμι τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πολύ κίνηση, θέλει σηματοδότες και ειδικά για τη περίοδο αυτή.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ!!!ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!ΑΠΛΑ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!!

Κάποιος αντιπεριφερειάρχης εν ενεργεία έλεγε:
1) Τα Νερα του Ανάβαλου θα ποτίζουν το κάμπο του Αστρους σύντομα από το 2011 που ήταν Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας πέρασαν 13 χρόνια και τίποτα δεν έκανε
2) Το πρόβλημα με το Δρόμο καρμανιόλα Αστρους - Λεωνιδίου θα ανοίξει την απαλλοτριωμένη ζώνη και τίποτα δεν έκανε πέρασαν 4 χρόνια
3) Έκανε εγκαίνια στο μισοτελειωμένο στην παράκαμψη Δολιανων του περιφερειακού δρόμου Αστρους -Τρίπολη .θεός φυλάει στον υπό κατασκευή κόμβο προς τα Δολιανά.
Ο θεός να μας φυλάει από τέτοιους υποψήφιους …….

100 μέτρα μετά την διασταύρωση, ερχόμενος από Παράλιο Άστρος, ευθεία, στο δεξί σου χέρι υπάρχει ένα στενάκι. Στρίβεις και σε πετάει στο ρεύμα των σούπερ μάρκετ. Κάποιοι το κάνουμε έτσι ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ.. δε χρειάζονταν ούτε κολωνάκια, ούτε παραβίαση διπλής γραμμής..

Ολόσωστη η Άννα 13:23 προσυπογράφω! Το κάνω κι εγώ χρόνια και ειδικά μετά τον τελευταίο θάνατο του παιδιού έξω από το Σκλαβενίτη το κάνω με απόλυτη αυστηρότητα πάντα. Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, πάντοτε νόμιμα από το σωστό ρεύμα.

Καλέ μας φίλε 10:49 τα μισά να είχατε κάνει εσείς τόσα χρόνια από τον Μανόλη στον τόπο μας θα ήμασταν εκατό χρόνια μπροστά.αυτος από τα δέκα που μας έταξε έκανε τα οχτώ. εσείς από τα δέκα που μας ταζατε κάνατε το ένα και αυτό πάντα προεκλογικά!!! Να τα λέμε και αυτά έτσι η όχι τι λες κ εσύ.

ΑΠΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Έγινε που έγινε το καλό με το "φρεσκάρισμα" της διπλής διαχωριστικής στην περιοχή super market κλπ Χάθηκε ο κόσμος εάν φρεσκαρίζοντο τα "ψαροκόκαλα" και οι μικρές λωρίδες επιταχύνσεως κι επιβραδύνσεως στη διασταύρωση Ραχούλας προς Μεσόγειο και Παράλιο Άστρος ;
'Ισως α έπρεπε να επεκταθεί η τοποθέτηση των κολωνακίων μέχρι του σημείου εισόδου-εξόδου προς Μελιγού στην πρώτη είσοδο και του δρόμου προς Πόρτες για να μην πω έως της διασταυρώσεως στο Καστράκι . Γιατί και στο τμήμα του δρόμου αυτού γίνεται το μάλε βράσε.
Τι θα γίνει με αυτούς που οδηγούν και μιλούν στο κινητό ; Σας έχει τύχει σε διασταύρωση να δείτε το ένα χέρι στο κινητό και με το άλλο να προσπαθεί να στρίψει το τιμόνι ; Εμένα πολλές φορές... Τα δε κράνη, άστα να πάνε .....Ούτε στο τιμόνι κρεμασμένα.
Όσο για του διαμαρτυρόμενους πως και από που α προσεγγίζουν τα καταστήματα ενδιαφέροντός των σιγά σιγά θα μάθουν . Όπως έμαθαν όταν πρωτοπήγαν στα μεγάαααλα χωριά !!!!
Όσο για την τήρηση της σωστής κυκλοφορίας μην επαναπαυόμεθα στον πατριωτισμό των Ελλήνων . 'Αλλως τε το περίφημο 114 πήγε αλλού!!!!
Και τέλος η ΤΡΟΧΑΙΑ... Εχετε εκεί στο ΑΤ Παραλιου 4-5 καινούρια περιπολικά..... Βγήτε συνεχώς βρε παιδιά στους δρόμους με τους φάρους αναμμένους. Όσο και να 'ναι κάααααπιοι θα σφίξουν και το ψωμάκι σας θα δικαιολογήσετε..... Εκτός κι αν ....!!!!

Σύντομα εάν δεν ληφθούν μέτρα, θα έχουμε σίγουρα δυστύχημα στο τμήμα του δρόμου από Παναγιωτοπούλου έως Σκλαβενίτη. Τσιγγανάκια μα πεζή μα με ποδήλατα κινούνται συνεχώς και αντίστροφα σ'αυτό το τμήμα σε επαφή σχεδόν με τα κινούμενα οχήματα. Και αλλοίμονο στον φουκαρά οδηγό που θα πληρώσει τη νύφη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio