Κοινότητα Σίταινας: Επιστολή διαμαρτυρίας στον ΔΕΔΔΗΕ για αδικαιολόγητες χρεώσεις κατανάλωσης

Σάβ, 09/04/2022 - 14:47
Image

      Αποστολή και όραμά μας είναι η ανταπόκριση στις προσδοκίες των Πελατών μας και η συνεισφορά μας στην ανάπτυξη και την ευημερία των συμπολιτών μας, πάντοτε, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

     Σκοπός και Όραμα

    Σκοπός μας είναι η ουσιαστική συνεισφορά στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην ευημερία και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια, με την αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας και με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

    Όραμά μας είναι μια εταιρεία - πρότυπο στον κλάδο της Ηλεκτρικής Ενέργειας, η οποία θα παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πολίτες, θα λειτουργεί και θα αναπτύσσει το δίκτυο σύμφωνα με τα πρότυπα των πλέον προηγμένων χωρών, και γενικά θα εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών του Δικτύου, των εργαζομένων, των συνεργατών, των μετόχων και γενικά του κοινωνικού συνόλου.

                                                                     ΚΥΡΙΟΙ

  Συμφωνώ απόλυτα με τον σκοπό και το όραμα της εταιρείας, η οποία θα πρέπει να να έχει ως αυτοσκοπό πάνω απ' όλα, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το κοινονικό σύνολο μιας και η αποστολή σας έχει ευρύτερο κοινωνικό χαρακτήρα, ώστε να εξυπηρετούνται οι αυξημένες ανάγκες όλης της δομής του συστήματος της σύγχρονης κοινωνίας και της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

  Δυστυχώς μετά την τελευταία αποστολή των εκκαθαριστικών λογαριασμών οικιακής χρήσης καταναλωτών του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ και μετά από τα παράπονα που μου εξέφρασαν οι κάτοικοι της Κοινότητας Σίταινας της οποίας είμαι Πρόεδρος, για μεγάλη αύξηση πληρωμής στα τιμολόγια τους, παρατηρώντας τους λογαριασμούς βρέθηκα προς μεγάλη μου έκπληξη σε μία γενικευμένη διαπίστωση.

   Όπως γνωρίζετε οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί έχουν προηγούμενη καταμέτρηση και τελευταία καταμέτρηση.

  Η διαπίστωση δε, σε όσους λογαριασμούς έκανα έναν πολύ απλό έλεγχο πηγαίνοντας στην κύρια πηγή που είναι οι μετρητές, παρατηρείται το φαινόμενο η ένδειξη της τελευταίας καταμέτρησης να παρουσιάζει από μικρή έως αρκετά μεγάλη απόκλιση προς τα πάνω.

  Και για να γίνω απόλυτα σαφής και κατανοητός:

  Μετρητής σε κλειστό σπίτι, καταναλωτή λόγω χειμώνα το περισσότερο διάστημα, με σημερινή μου καταμέτρηση 83558,4 ο λογαριασμός στο τιμολόγιο κατανάλωσης έχει ένδειξη τελευταίας καταμέτρησης 83865 με περίοδο κατανάλωσης απο 26/11/21 – 23/03/22.

  Είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά όχι το μόνο σε όσους λογαριασμούς έχω παρατηρήσει.

  Αυτό από μόνο του, με αναγκάζει σαν Πρόεδρο της Κοινότητας Σίταινας, που σκοπός μου πάνω απ όλα είναι να υπηρετώ το καλό των κατοίκων, να προβώ σε επιστολή διαμαρτυρίας αλλά και αγανάκτησης γιατί θίγονται τα συμφέροντά τους και γενικότερα του χωριού μου.

  Θεωρώ απαράδεκτο και μη συμβατό, να εξοφλούνται από πολίτες, λογαριασμοί παροχής οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας σας, για καταναλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

  Σαν Πρόεδρος της Κοινότητας παρακαλώ από την πλευρά σας, για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας η οποία έχει συντελεσθεί και δεν συνάδη με τον σκοπό τον οποίο εξηπηρετείτε και όπως μου δοθούν οι απαραίτητες έγγραφες εξηγήσεις για το ατυχές φαινόμενο, που θέλω να πιστεύω ότι έχει λάβη χώρα στην Κοινότητα Σίταινας.

   Με εκτίμηση

  Πέτρος Αλοίμονος, Πρόεδρος ΤΚ Σιταινας                                                                                                      

     

  

Σχόλια επισκεπτών

κ. Πρόεδρε γιατί δεν πήγες με όσους συγχωριανούς μπορούσαν στα γραφεία τους να τους τα
πείτε δια ζώσης και μετά να αναρτήσεις και τις απαντήσεις τους;
Όταν πάρετε απάντηση ανάρτησε τις απαντήσεις τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio