Κλοπές στον Αγιάννη

Δευ, 21/02/2022 - 10:10
Image

Έξαρση στις διαρρήξεις κατοικιών, παρατηρείται τελευταία και στο δήμο μας…

Περιστατικά πολλά, που άλλα γίνονται γνωστά και άλλα όχι!

Συγκεκριμένα στον Αγιάννη τις τελευταίες ημέρες, μας αναφέρθηκαν περιστατικά από τον πρόεδρο της Κοινότητας Άστρους κ. Κώστα Μπάρλα, για σπίτια που ανοίχτηκαν στο χωριό, από αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες που έκλεψαν διάφορα πράγματα. Για τις κλοπές ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα του Δήμου μας και ο κ.Δήμαρχος.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας ενημερώνει τους κατοίκους του χωριού να πάνε να ελέγξουν τα σπίτια τους ,για να δούμε και το μέγεθος των κλοπών που έγιναν, ή ήταν μόνο σε 2-3 σπίτια που ήδη έγιναν γνωστά. Είναι γεγονός, ότι στην περιοχή μας δεν επαρκεί η αστυνομική δύναμη για να καλύψει τις ανάγκες του δήμου μας, και αυτό κάνει ευκολότερο το έργο των διαρρηκτών.

Για αυτό η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την προστασία των περιουσιών και των πολιτών στο δήμο μας, και το συντομότερο δυνατόν ,να επανδρωθεί το αστυνομικό τμήμα με τον επαρκή αριθμό αστυνομικών, πριν έχουμε μεγαλύτερα και δυσάρεστα περιστατικά…

Κοινότητα Άστρους

Σχόλια επισκεπτών

Η αστυνομια σημερα ειναι για τα προστιμα με τη μασκα και αν καπνιζει κανενας σε κανενα καφενειο, δεν ειναι για τους κλεφτες, ασε που αν τους παρεις τηλεφωνο για κλοπη σου λενε εχουμε τροχαιο τωρα δε μπορουμε. Σιγα που θα πιασουν τους κλεφτες.

Για σκέψου επιπόλαιε σχολιαστή. Μπορουν τα δύο άτομα που κάθε φορά περιπολούν (γιατί αλλά δεν υπάρχουν) να είναι Αγιάννη, Μελιγού, Άγιο Ανδρέα, Κορακοβούνι, Δολιανά Προσήλια, Άγιο Πέτρο, Ξηροπήγαδο.
Άστρος κ. α.

Εντάξει ρε μεγάλε GR επειδή δεν έχουμε 500 περιπολικά και κάνα 2 εκατομμύρια το μήνα να φυλάνε κάθε ένα από τα αφημένα χωριά της επαρχίας με τους 5 κατοίκους να κυκλοφορούμε και χωρίς μάσκες και να καπνίζουμε μέσα στους κλειστούς χώρους για να νιώθεις δικαιωμένος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio