Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Πραστό (pics)

Τετ, 02/09/2020 - 18:45
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 2-9-2020 η επίσκεψη του κλιμακίου Ιατρών του Κέντρου Υγείας Άστρους στον Πραστό με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Περδικάκη.

Οι κάτοικοι της Κοινότητας Πραστού τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα επισκέφτηκαν τους γιατρούς για εξετάσεις, συνταγογραφήσεις φαρμάκων κλπ. Επίσης και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε σήμερα την Κοινότητά μας και έλαβε δείγματα για COVID 19.

Κοινότητα Πραστού Αρκαδίας

Σχόλια επισκεπτών

Κυρία περδικάκη μας λέτε πόσους γέροντες , ανήμπορους γενικά, ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν, βρήκατε στο συγκεκριμένο χωριό σημειωτέον ότι τριάντα πέντε λεπτά απέχει από το Κ.Υ. Άστρους.
Περιμένω νούμερο γιατί στο σύνολο τους οι κάτοικοι είναι λιγότεροι απο αυτούς που βλέπω στην φωτογραφία.

Τελικά είμαστε για το γάιδαρο καβάλα, αντί να πάνε σε μέρη πού έχει κόσμο πάνε εκεί πού δεν έχει, πέστε του προέδρου να τους στείλει και στο κοκάνι στο Λοχία και να πάει να βγάλει κι εκεί φωτογραφίες....🤔🤪🤪🤪🤪

Προσοχή κυρία Περδικάκη.. πέστο και στο δήμαρχο τον κολλητό σου.. Κυκλοφορεί κορονοιος στο fb . Προσοχή μην κολλήσετε... Γιατί στον πραστο και τον άγιο Πετρο δεν υπάρχει κάτοικος να κολλήσει...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όπως είναι και όπως πρέπει.
Κατ' αρχήν αυτοί που γράφουν αυτά τα βλακώδη σχόλια δείχνουν και το επίπεδό τους και την νοημοσύνη τους. Γράφουν ατιμωτικά πράγματα για ένα ιστορικό χωριό τον Πραστό και προσβάλουν την τιμή των κατοίκων του. Γνωρίζετε ότι μέχρι τις 4 μ.μ. εξέταζαν οι γιατροί τους κατοίκους και έμμειναν και πολλοί που δεν ήταν δυνατόν να εξεταστούν. Μπορούμε να στερήσουμε τις παροχές του συστήματος υγείας από τους κατοίκους των ορεινών χωριών ; Τι απόψεις είναι αυτές. Τα τριάντα πέντε λεπτά Πραστός - Άστρος να ρθει ο κύριος αυτός να το πει στους Πραστιώτες και να το κάνει ο ίδιος να του δώσουμε και βραβείο Βλακείας. Με αυτά θα κάνετε αντιπολίτευση ντροπή σας. Είχατε εγκαταλείψει πλήρως τα χωριά εννέα ολόκληρα χρόνια και έχετε και μούτρα και μιλάτε. Ο κόσμος σας μαύρισε και θα σας μαυρίζει όσο κάνετε τέτοιου είδους ανόητη αντιπολίτευση προσβάλλοντας την ανθρώπινη αξία στα θέματα της υγείας. Ντοπή σας, Ντροπή σας, Ντροπή σας. Σας ξέρουν οι Πραστιώτες ποιοι είστε δύο τρεις που περιφέρεστε στους δρόμους κάποιου άλλου χωριού και βρίζετε συνεχώς τους Πραστιώτες από την ζήλια σας. Βγαίστε αν έχετε κάποια αξία μέσα σας και πέστε τα δημόσια και επώνυμα αυτά. Αλλά δεν τολμάτε γιατί είστε γενίτσαροι και άχρηστοι της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο που σας μαύρισε η τοπική κοινωνία του Χωριού σας.

Ενώ εσείς το χωριό το έχετε στην πένα!! Δεν κοιτάτε εκεί να φτιάξετε κανένα δρόμο που για να περάσεις πρέπει να έχεις Unimac. Υπάρχει δήμαρχος? Υπάρχει πρόεδρος? Αυτοί εμφανίζονται μόνο όταν είναι για να βγάλουν καμία φωτογραφία να κάνουν διαφήμιση..

Ντροπή,αίσχος και πάλι ντροπή.... Αλλά ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς.... Αντί να χαίρεστε και να επαινείτε κάθε προσπάθεια έστω και ψυχολογικής στήριξης των όποιων και όσων ηλικιωμένων έχουν απομείνει στα χωριά,ξερνάτε ο,τι πιο βρώμικο κρύβετε στον απόπατο της άθλιας ψυχής σας.... Ουστ ρε.... Κύρια Περδικάκη κι εσείς λοιπό προσωπικό του Κ.Υ. κάντε το καθήκον σας κι αφήστε αυτούς στη μιζέρια τους...

Η άποψή μου είναι η εξής:
Ο καθένας πρέπει να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για το τόπο του και τους συγχωριανούς του, από το δικό του μετερίζι είτε είναι πρόεδρος είτε απλός πολίτης!
Αν η επίσκεψη ιατρικής ομάδας διαφόρων ειδικοτήτων στο Πραστό θεωρείται αυτοπροβολή του προέδρου του όποιου προέδρου, τότε του προτείνω να αυτοπροβαλεται κάθε εβδομάδα!
Ο Πραστός αυτό το καλοκαίρι είχε περισσότερο κόσμο και περισσότερους επισκέπτες από κάθε άλλη φορά!
Το Χωριό μας θέλει στήριξη από όλους και ότι έργο γίνεται είναι για όλους!
Μην αναβιωνετε τις παλιές κακές συνήθειες του Πραστού γιατί οδηγούν μαθηματικά στο μαρασμό και την εγκατάλειψη του χωριού μας! Εκτός και αν αυτός είναι ο τελικός σκοπός σας!

Αυτή τη μιζέρια και την κακομοιριά να μην είχαν οι μικρές κοινωνίες. Προς τι όλα τα σχόλια για τον Πραστό; Το κακό και ντο μεμπτό ποιο είναι; Αν κάποιος βλέπει κάτι που δεν του αρέσει και προκαλεί ,δεν έχει παρά να το εκφράσει επώνυμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio