Κατσής: Όλα έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά - Να ενημερώσουμε τους μαθητές για το bullying

Παρ, 09/09/2022 - 16:41
Image

Κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Κατσής απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους ευχήθηκε: Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική μας κοινότητα δηλαδή μαθητές, καθηγητές και γονείς.
 

Η Δημοτική μας αρχή , η σχολικές  μας επιτροπές   και οι διευθυντές των σχολείων μας της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης συνεχίζουν την καλή  συνεργασία τους και τη νέα σχολική χρονιά, επιλύοντας προβλήματα και θέτοντας συγκεκριμένους και υλοποιήσιμους στόχους για την ορθή λειτουργία των σχολικών μονάδων σε κάθε επίπεδο.

Εγώ μαζί με τις ευχές μου θέτω υπόψη σας  το σημαντικό ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού  (bullying) και προτείνω στους προέδρους των επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , την ανάληψη πρωτοβουλιών  για κοινή προσπάθεια ενεργοποίησης των φορέων, μέσω συγκεκριμένων δράσεων για ενημέρωση των ίδιων των μαθητών/τριών στο σοβαρό  αυτό θεμα  . 

 

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

κ Κατση σε αυτό που αναφερστε δεν ειπαρχει ούτε στη γλώσσα μας δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα στην στην Κυνουρία κακός αναφερστε πολύ κακός εμμέσως κατηγορουμε τα παιδιά μας αλλά καί τούς γονείς καθηγητές κ λ π

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio