Κατσής: Κάθε μέρα που περνάει, είναι για εμάς, πολύτιμος χρόνος που κερδίζουμε, για να αλλάξει η Βόρεια Κυνουρία (pics)

Πέμ, 04/02/2021 - 20:09
Image
Κάθε μέρα που περνάει, είναι για εμάς, πολύτιμος χρόνος που κερδίζουμε, για να αλλάξει η Βόρεια Κυνουρία.
Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας. Ο τρόπος για να το κερδίσουμε, είναι να δώσουμε ζωή σε όλα εκείνα τα σημεία που αφέθηκαν στη μοίρα τους. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά γίνεται.
ξη
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζει τις παρεμβάσεις για προστασία του πρασίνου και γενικότερα του περιβάλλοντος. Τις τελευταίες ημέρες η αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου και Καθαριότητας καθάρισε και τις δύο πλευρές της εισόδου των Δολιανών, έκανε αποψίλωση και ανέδειξε το πευκόφυτο δασύλλιο σε μια προσπάθεια αφενός να ευπρεπιστεί ο χώρος και αφετέρου να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.
Πρόκειται για ένα υπέροχο δασύλλιο το όποιο είναι επισκέψιμο όχι μόνο από τους κατοίκους των Δολιανών αλλά και από όλους τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας.
Η Βόρεια Κυνουρία μας θέλει όλους μαζί.
φγ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την κατάσταση του δασυλλίου όπως την παραλάβαμε και πως την παραδίδουμε σήμερα.

Σχόλια επισκεπτών

ετσι θα αλλαξει ο τοπος αναριωωτεται κανεις ; πως θα αλλαξει η συμπεριφορα των πολιτων η νοοτροπια να πετανε τα σκουπιδια τους οπου να ναι πινουν το καφε τους το νερο τους την μπυρα τους στο αυτοκινητο τους καταβαζουν το τζαμι τους και τα πετανε και ακομα ρεμβαζουν σε ενα ωραιο τοπιο πινοντας και πετανε τα σκουπιδια τους ακομα και αν εινα διπλα τους ο καδος απορριματων δεν ειδαμε πουθενα ανακοινωσεις απαγορευσης τωρα και με την πανδημια χιλιαδες μασκες πετεμενες σε κεντρικους δρομους ντροπη που δεν ανακοινωνεται κατι και γι αυτο παρα μονο για καθαριοτητα

Πολύ ωραια. Θα ήθελα να ρωτήσω τους αρμόδιους εκεί τι δουλειά έχει ο Δήμος είναι δουλεια της περιφέρειας. Αυτά όλα είναι απολοτριωμενα για να γίνει ο δρόμος. Και τελευταία ακριβώς απέναντι είναι ένας δρόμος που πάει ο κόσμος στα χωράφια του και πληρώνει δημοτικά τέλη γι Αυτά και δεν περνάει ούτε γαϊδούρι εκεί. Γι'αυτό κοιτάτε να φτιάξετε κάτι ουσιαστικό που για αυτά πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη και αφήστε τα φρου φρου και αρώματα και της φωτογραφιες

Συγχαρητήρια για αυτή τη κίνηση αλλά ρε παιδιά ασφαλτόστρωστε το δρομο μπροστά στην αστυνομία είναι σε τραγικη κατάσταση.. Όπως διορθώστε και το φωτισμό που στην ευθεία του γηπέδου.. Μικρές κινήσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν πολυ το παραλιο!

Πολλά λόγια για να μαζέψεις δήμαρχε τα σκουπίδια των δημοτών σου....
Αν θεωρείς αυτό που έκανες ένα έργο άξιο του 21ου αιώνα...
τότε ναι... συνέχισε έτσι...
Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, να μαζεύεις τα σκουπίδια του...!!!
Αυτό μας αξίζει...

Μήπως αυτό το τμήμα του αυτοκινητόδρομο ανήκει στην περιφέρεια και είναι έξω από τα όρια και την δικαιοδοσία του Δήμου....λεω μήπως.
Το ότι έπρεπε να καθαριστεί ούτε λόγος και πρωτίστως για κίνδυνο πυρκαγιάς.
Θα ήταν χρήσιμο να είχαμε μια απάντηση από τον αρμόδιο .
Υπάρχουν επίσης παρόμοια σημεια εντός ορίων του Δήμου τα οποία χρίζουν άμεσης παρέμβασης.

Περιφρονειτε τωρα την καθαριοτητα που κανει ο δημαρχος Καμπυλης λες και επι Μαντα ειχατε δει κατι αναλογο? Αυτο που τωρα θεωρειται αυτονοητο γιατι επι 9 χρονια ολος ο δημος ηταν σε κακο χαλι? Ξυπνηστε επιτελους και αντιληφθειτε οτι ευτυχως κατι αλλαξε και ας ξεκινησουν απο τα αυτονοητα. Μας ελειπαν τα μεγαλα εργα αλλα μας ελειπε και η καθημερινοτητα μας. Απολαυστετο, μπορει να σας αρεσει!

Όπως το πας για να φωτογραφηθείς είσαι ικανός να φτάσεις και μέχρι του Καψα.
Σοβαρεψου έχεις ποιο επείγοντα στα όρια του Δήμου μέσα στο οικιστικό περιβάλλον απλά προτιμάς να πας εκει που φαίνεται ένα και δεύτερον δεν τα γνωρίζεις και τρίτον κατέβα απο το άλογο.

Είτε θέλουν είτε δεν θέλουν μερικοί να το χωνέψουν ότι με Αστρινό Δήμαρχο και με το επιτελείο της καθαριότητας ο Δήμος μας αλλάζει όψη παντού.
Αγάλι Αγάλι γίνετε η αγουρίδα μέλι σε λίγο η κακόβουλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιό γαλανός .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio