Καθαριότητα- Απολύμανση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Αστρους (pics)

Παρ, 27/08/2021 - 13:19
Image

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη απο τις τρείς φάσεις καθαριότητας- Απολύμανσης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Αστρους.

Μετά απο άψογο συντονισμό του Πήγασος Α.Ο.Θυρέας και του κ Περικλή Μαντίκου εκ μέρους της διοίκησης, της Επιτροπής Αθλητισμού με τον κ Αρφάνη Αλέξιο πανταχού παρών στα προβλήματα, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Κατσή Δημήτριο καθώς και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σήμερα.

Τα πρώτα αποτελέσματα πραγματικά εντυπωσιάζουν και το κλειστό σε λίγες μέρες θα είναι υγειονομικά και λειτουργικά ασφαλές ώστε να υποδεχθεί τους Αθλητές του Πήγασου και του Αιόλου.

ψφ

Ακολουθούμε πιστά τόσο εμείς οσο και τα σωματεία που χρησιμοποιούν το κλειστό Γυμναστήριο τους υγειονομικούς όρους και τα πρωτόκολλα άθλησης και κανονισμών.

Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ώστε το στολίδι μας να γίνει ακόμα πιο ωραίο.

Άλλωστε μην ξεχνάμε οτι σε λίγο καιρό το κλειστό Γυμναστήριο θα αλλάξει προς το καλύτερο με τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν τόσο εντός οσο και εκτός.

Συνεχίζουμε......

Γιάννης Δαλιάνης δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες

78

Σχόλια επισκεπτών

Δεν κατανοώ γιατί το αυτονόητο, δηλαδή η απολύμανση του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου, πρέπει να αποτελεί είδηση και να αλληλοσυγχέρονται και να αυτοθαυμάζονται μεταξύ οι αιρετοί, γιατί έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.

κ Καμπύλη. ως Δ Σ για τον κόμβο Ραχούλας είχες υπογράψει τις μελέτες Κυκλοφ ΣυγκΗλεκτ κ λ Π και πληρώθηκαν τώρα ζειτας κόμβους κ λ Π για μετά δέκα χρόνια ζειτας νέες μελέτες να ξεσηκοθουμε όλοι να μπουν φανάρια αύριο όχι άλλες μελέτεςοχι άλλους θανάτουςΦΑΝΑΡΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ η μελέτες είναι πληρωμενες

Εσύ κ Αγγ Καμπύλη επί των ημερών σου στο. Δ Σ είχατε κάνει καθαριότητα στο Κλειστό η Τραγουδούσε ο Καζαντζίδης Νυκτρριδες και Αράχνες στο Δ Σ έλεγες στο Γράμμα τον κ Σιδέρη να τελειώνουμε με τα θέματα γιατί θέλω να δω τον Ολυμπιακό είναι στα πρακτικά σοβαρότητα ΟΟΟγια να ξέρουμε ποιους στέλνουμε για εκπροσώπηση στα Δ Σ

Σήμερα δυστυχώς στις μέρες που ζούμε πρέπει και τα Αυτονόητα να τονίζουμε.
Είτε τα καλά ,είτε τα κακά.
Και επειδή προφανώς κάποιοι την λέξη covid 19 την έχουν για πλάκα εμείς ως Δημοτική Αρχή και ως Επιτροπή Αθλητισμού έστω και τα αυτονόητα θα τα δείχνουμε ώστε οι γονείς των Αθλητών ειδικά του κλειστου Γυμναστηρίου να γνωρίζουν που στέλνουν τα παιδιά τους.
Επίσης κάποια στιγμή οφείλω και προσωπικά προς ενημέρωση κάποιων να θυμίσω μέσω φωτογραφικού υλικού πώς ήταν το κλειστό σε όλα,τα επίπεδα 20.9 2019 και πώς είναι τώρα.

4 φανάρια κ Δήμαρχε μπορεί να σώσουν ένα παιδί ίσως και μια οικογένεια εσείς τη λέτε δεν είναι αρκετό μέχρι να γίνει ο Κόμβος θα περάσουν 5χρονια απαλλοτριώσεις κ λ Π ενώ στον κόμβο Ραχούλα η Μελέτες Έχουν πληρωθεί εάν γίνει ο κόμβος ας βγουν τα φανάρια άλλωστε 4 σωλήνες είναι με 4 φώτα ειπαρχει δάκτυλος εάν ειπαρχει να τον βάλει εκεί που ξερει

Έχετε κουράσει πολύ και δεν κατανοώ τι εξυπηρετούν και τι προσφέρουν τελικά αυτά τα δελτία τύπου και αυτό το είδος ειδησεογραφίας.
Καθαρισμός- απολύμανση κλειστού Άστρους
Καθαρισμός δημόσιας τουαλέτας στον Πραστό
Άσπρισμα πλατάνας στην Πάνω Κολοπετινίτσα
Άσπρισμα πεύκου στην Κάτω Κολοπετινίτσα
Η τετραετία τελειώνει και μια είδηση ή ένα δελτίο τύπου για ένα έργο δεν έχουμε δει.

Γιατί ασπρίζουν τα δέντρα; Θα μου απαντήσει κάποιος από τους ηρωικούς αντιδημάρχους και εντεταλμένους; Τι προσφέρει ένας ασπρισμένος κορμός; Τι δείχνει; Νοικοκυριά η απέραντη βλαχιά;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio