Κατάθεση στεφάνων και ποιήματα για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Άστρους (pics,vid)

Σάβ, 25/03/2023 - 20:50
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των ηρώων Ελλήνων του 1821 και ασφαλώς η αναγγελία ποιημάτων από τους μαθητές των σχολείων του Άστρους.

Στην κεντρική πλατεία του Άστρους στο ηρώο πεσόντων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων,  σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η λιτανεία, η κατάθεση στεφάνων και η απόδοση του εθνικού ύμνου από την φιλαρμονική έκανε πιο λαμπρή την τελετή και έδωσε την επισημότητα που της αρμόζει!

Στον χώρο αυτό παρεβρέθηκαν ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρης Γκαύρος αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι από τα σώματα ασφαλείας της περιοχής μας καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Βαγγέλη πολύ μας τα πρηξανε δοστους μια μουτζα καί φύγε γιατί να μπείτε στο κλουβί με τα λιοντάρια αφού κάνουν κουμάντο στο ΠΑΣΟΚ κάτι μεγάλα παιδιά Ο Λαλιώτης Ρέππας κ α δεν είναι Αρκάδες δεν ντρέπονται λίγο γελάει η Ελλάδα Ολόκληρη

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio