Κατασκευάζονται οι πρώτες ιδιωτικές συνδέσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Παράλιο Άστρος (pics)

Παρ, 10/06/2022 - 13:06
Image

Κατασκευάζονται οι πρώτες ιδιωτικές συνδέσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Παράλιο Άστρος με ιδίους πόρους από την Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Παράλληλα προχωρούν οι διοικητικές διαδικασίες ώστε να δημοπρατηθεί η κατασκευή του συνόλου των συνδέσεων σε Άστρος, Παράλιο Άστρος και Μελιγού, ύστερα από την εξασφάλιση της χρηματοδότησης ύψους 1.428.000,00€ από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ.

Γιώργος Καμπύλης


 

Σχόλια επισκεπτών

Στον χαζό που λέει μπράβο ας διαβάσει τι λέει ο πρόεδρος Παραλίου Αστρους .Αυτά δεν είναι συνδέσεις είναι αναμονές .Οι ιδιοκτήτε;ς της Ζαφειροπούλου έχουν πληρώσει εδώ και δώδεκα χρόνια τις συδέσεις Ο δε Δήμαρχος θα μπορούσε απλά να ζητήσει συγνώμη διότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει το έργο .Β

Στον χαζό που λέει μπράβο ας διαβάσει τι λέει ο πρόεδρος Παραλίου Αστρους .Αυτά δεν είναι συνδέσεις είναι αναμονές .Οι ιδιοκτήτε;ς της Ζαφειροπούλου έχουν πληρώσει εδώ και δώδεκα χρόνια τις συδέσεις Ο δε Δήμαρχος θα μπορούσε απλά να ζητήσει συγνώμη διότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει το έργο .Βγαίνει και λέει πράγματα που τον εκθέτουν

Μετά από 30 χρόνια και αφού έχουν σπαταληθεί 12.000.000 € το λιγότερο, χωρίς να λειτουργεί το δίκτυο βιολογικού καθαρισμού και χωρίς την μέχρι σήμερα επέμβαση του εισαγγελέα, ελπίζουμε ότι τελικά το έργο πνοής για την περιοχή του βιολογικού καθαρισμού θα λειτουργίσει, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στην αναπτυξιακή πορεία του Τόπου. Αποτελεί ύψιστη, δημοκρατική, αδιαπραγμάτευτη απαίτηση της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας να γνωρίζει που, πώς και γιατί έχουν σπαταληθεί τόσα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, χωρίς το έργο να λειτουργεί μέχρι σήμερα, ποιοί ευθύνονται για τις ελλειπείς μελέτες, τις κακοτεχνίες, τις αστοχίες υλικών, που, πότε, γιατί και ποιοί παρέλαβαν τα έργα, ποιά μέτρα έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα αναφορικά με όλα αυτά και πότε τελικά το έργο θα ολοκληρωθεί και θα μπεί σε σωστή λειτουργία και όχι ημιτελές, όπως είναι αυτή την στιγμή. Η κοινωνία περιμένει με μεγάλη αγωνία τις απαντήσεις. Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία !!!

Ντίνο άσε τα λόγια και κατέβα για πρόεδρος του χωριού.να σε δούμε και εσένα και να κριθείς επιτέλους και εσύ μια φορά.αφησε την κριτική στα καφενεία και ασχολησου με τα κοινά να δούμε πως θα τα πας και εσύ.εχεις και τα προσόντα και τον χρόνο εκτός αν φοβάσαι την κριτική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio